Hildegardinky Bobik aneb jsem tu taky :-)
Re: Hildegardinky Bobik aneb jsem tu taky :-)
Letos už státní matura bude, jo? slibovali ji už nám, a to jsem maruroval v roce 97! - fůj to jsem ale stařec. A to jsme dělali nějaký "příkladový" testy z ČJ i z matiky, aby se vědělo jak na to.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám
), pak aj, účto a ekonomiku.
600 je dneska IT škola a ne základka jo?to jsou změny

Astra 1,4 16V
- hildegardinka
Jj, myslím že jo, chodila tam spolužačka ze základky, tak předpokládám, že si nedala dvě zš když devítku absolvovala úspěšněprma píše:A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám), pak aj, účto a ekonomiku.

od dubna 6500 km bez nehody, to opravdu nikdo nečekal :-)
- hildegardinka
To jsem byla v prvníííJoska píše:Letos už státní matura bude, jo? slibovali ji už nám, a to jsem maruroval v roce 97! - fůj to jsem ale stařec. A to jsme dělali nějaký "příkladový" testy z ČJ i z matiky, aby se vědělo jak na to.

PS - vždy jsem se učil jen o svaťáku,
jeden předmět 30 otázek, krát 20minut na odpoveď, to je max. kolik hodin učení, no? kdo maturuje z matiky?
takže 10 hodin, x 5 předmětů - to je 5 dní učení po deseti hodinách. každá minuta na víc je zbytečná.
Krom toho za 20 minut člověk musí něco vypotit. Prostě mluvte. nejhorší je mlčet. 5 minut mluvím o tom o čem chci mluvit. 10 minut to rozvádím, a 5 minut jim nechám na doplňující otázky. - Zaplať pambůh mi to vždy vyšlo. takže držím palce všem!

jeden předmět 30 otázek, krát 20minut na odpoveď, to je max. kolik hodin učení, no? kdo maturuje z matiky?

takže 10 hodin, x 5 předmětů - to je 5 dní učení po deseti hodinách. každá minuta na víc je zbytečná.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prodal, špatná volba motoru na tak přerostlý autohildegardinka píše:Proč prodal? No prosimtě, poznáš ho spolehlivě)) A to ti je 20 a už máš tolikátý auto??
A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám), pak aj, účto a ekonomiku.
Jsem na distančním, takže ani neoplývám vědomostma ze školy, to je výhoda těch, co tam aspoň občas jdou, že jim něco utkvíA jak bude probíhat státní maturita vskutku nevím, hodiny angliny i češtiny jsem úspěšně bojkotovala. Účto zas bojkotovala pančelka
![]()
Jinak ti přeju mnoho úspěchů a jestli můžu poradit - nenechávej učení na svaťák

Knížky... No

I tobě hodně úspěchů

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
[quote="Joska"]PS - vždy jsem se učil jen o svaťáku,
Kolik jsi těch maturit dělal, že píšeš vždycky?Mě tedy stačila jedna.S odstupem času to je v pohodě,tehdy se mi tam také nechtělo.
A hlavně při matice se nemluví o bagru v kapse

Všem přeju

Kolik jsi těch maturit dělal, že píšeš vždycky?Mě tedy stačila jedna.S odstupem času to je v pohodě,tehdy se mi tam také nechtělo.
A hlavně při matice se nemluví o bagru v kapse

Všem přeju

Astra 1,4 16V
- hildegardinka
Joska: Problém vidím v tom, že za 20 minut se nenaučíš otázku v rozsahu 20 minut že
Mluvení mi problém nedělá, ale to jsou s prominutím takový doslova SRAČKY
,že by tě v normálním životě ani nenapadlo o nich mluvit, např. u dejme tomu poloviny otázek musíš v úvodu říct, že jde o poměr vlastního a cizího kapitálu, zjištění kolik vlastního máš a můžeš použít a kolik tě to bude stát, když ho použiješ na to a ne na to, zjištění kolik, v jaké formě, v jaké výši, za jakou cenu a na jakou dobu můžeš mít cizího
Nebo máš popsat, jak probíhá mezibankovní styk, včetně toho, co je příkaz k úhradě, samozřejmě pančelka ti nevezme definici vlastními slovy, ale PŘESNĚ NAUČENOU Z MATERIÁLŮ
Mně jednou dala 4 za to, že jsem měla 4 stránky textu úplně dokonale opsaný a jen jednu větu jsem nenašla, tak jsem jí napsala svými slovy 

- hildegardinka
Takže že by taky nula?:))) Jaký tam byl motor?Honz@ píše:Prodal, špatná volba motoru na tak přerostlý autohildegardinka píše:Proč prodal? No prosimtě, poznáš ho spolehlivě)) A to ti je 20 a už máš tolikátý auto??
A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám), pak aj, účto a ekonomiku.
Jsem na distančním, takže ani neoplývám vědomostma ze školy, to je výhoda těch, co tam aspoň občas jdou, že jim něco utkvíA jak bude probíhat státní maturita vskutku nevím, hodiny angliny i češtiny jsem úspěšně bojkotovala. Účto zas bojkotovala pančelka
![]()
Jinak ti přeju mnoho úspěchů a jestli můžu poradit - nenechávej učení na svaťák. A na školu chodim na P10
.
Knížky... NoAni mi neřikej
.
I tobě hodně úspěchů.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Číslo limitně se blížící nule
.
Motor tam byl 1.4 16V, prostě motor, ktrerý se dává do Géček
. Jinak auto jako takové se mi zamlouvalo
.

Motor tam byl 1.4 16V, prostě motor, ktrerý se dává do Géček

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- hildegardinka
Mně přijde moje 1.6 slabá, takže se nedivímHonz@ píše:Číslo limitně se blížící nule.
Motor tam byl 1.4 16V, prostě motor, ktrerý se dává do Géček. Jinak auto jako takové se mi zamlouvalo
.

To se rozjezdí,musíš to párkrát prohnat,prostě vyhnat pavouky z vejfuku.Mě jednou 1.4 ukázala 190 na budíku.skutečnost????Normálních tachometrových 140-150 na dálnici ani neví že jede.
Astra 1,4 16V
- hildegardinka
tak to nevím, kde je chyba..
moje to ví a moc dobře, navíc to vím i já
)

matura a absolutorium, tedy něco jako matura v cizím jazyce ale ne vysoká...(vyšší škola)
Když se u mě učila na státnice přítůlka, dnes manželka tak jsem z toho rostl, opakovala si to nahlas, Pajdák bych dal i bez učení
(děti si musí mýt ruce - to bylo snad i v otázce na vyjmenovaná slova!)
podle mě je vzoreček stejný, vyšší škola byla o logistice a managementu - v jazyku jaký jsi studovala, tedy v němčině. střední odborná, sice blbá hnojárna, ale chemie a biologie dala zabrat. ale všude je něco. i v té ekonomice.
Když se u mě učila na státnice přítůlka, dnes manželka tak jsem z toho rostl, opakovala si to nahlas, Pajdák bych dal i bez učení

podle mě je vzoreček stejný, vyšší škola byla o logistice a managementu - v jazyku jaký jsi studovala, tedy v němčině. střední odborná, sice blbá hnojárna, ale chemie a biologie dala zabrat. ale všude je něco. i v té ekonomice.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
néééhildegardinka píše:Tak že bych si jí nechala jó?:)

ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000