Hildegardinky Bobik aneb jsem tu taky :-)
Re: Hildegardinky Bobik aneb jsem tu taky :-)
Letos už státní matura bude, jo? slibovali ji už nám, a to jsem maruroval v roce 97! - fůj to jsem ale stařec. A to jsme dělali nějaký "příkladový" testy z ČJ i z matiky, aby se vědělo jak na to.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám ), pak aj, účto a ekonomiku.
600 je dneska IT škola a ne základka jo?to jsou změny
Astra 1,4 16V
- hildegardinka
Jj, myslím že jo, chodila tam spolužačka ze základky, tak předpokládám, že si nedala dvě zš když devítku absolvovala úspěšněprma píše:A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám ), pak aj, účto a ekonomiku.
od dubna 6500 km bez nehody, to opravdu nikdo nečekal :-)
- hildegardinka
To jsem byla v prvníííJoska píše:Letos už státní matura bude, jo? slibovali ji už nám, a to jsem maruroval v roce 97! - fůj to jsem ale stařec. A to jsme dělali nějaký "příkladový" testy z ČJ i z matiky, aby se vědělo jak na to.
PS - vždy jsem se učil jen o svaťáku,
jeden předmět 30 otázek, krát 20minut na odpoveď, to je max. kolik hodin učení, no? kdo maturuje z matiky?
takže 10 hodin, x 5 předmětů - to je 5 dní učení po deseti hodinách. každá minuta na víc je zbytečná. Krom toho za 20 minut člověk musí něco vypotit. Prostě mluvte. nejhorší je mlčet. 5 minut mluvím o tom o čem chci mluvit. 10 minut to rozvádím, a 5 minut jim nechám na doplňující otázky. - Zaplať pambůh mi to vždy vyšlo. takže držím palce všem!
jeden předmět 30 otázek, krát 20minut na odpoveď, to je max. kolik hodin učení, no? kdo maturuje z matiky?
takže 10 hodin, x 5 předmětů - to je 5 dní učení po deseti hodinách. každá minuta na víc je zbytečná. Krom toho za 20 minut člověk musí něco vypotit. Prostě mluvte. nejhorší je mlčet. 5 minut mluvím o tom o čem chci mluvit. 10 minut to rozvádím, a 5 minut jim nechám na doplňující otázky. - Zaplať pambůh mi to vždy vyšlo. takže držím palce všem!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prodal, špatná volba motoru na tak přerostlý auto . A na školu chodim na P10 .hildegardinka píše:Proč prodal? No prosimtě, poznáš ho spolehlivě )) A to ti je 20 a už máš tolikátý auto??
A nechodíš náhodou na 600, když vidím to IT? Já mám taky čj (zkus si tak tipnout, kolik knih z těch 20 jsem přečetla a do pondělka přečíst hodlám ), pak aj, účto a ekonomiku.
Jsem na distančním, takže ani neoplývám vědomostma ze školy, to je výhoda těch, co tam aspoň občas jdou, že jim něco utkví A jak bude probíhat státní maturita vskutku nevím, hodiny angliny i češtiny jsem úspěšně bojkotovala. Účto zas bojkotovala pančelka
Jinak ti přeju mnoho úspěchů a jestli můžu poradit - nenechávej učení na svaťák
Knížky... No Ani mi neřikej .
I tobě hodně úspěchů .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
[quote="Joska"]PS - vždy jsem se učil jen o svaťáku,
Kolik jsi těch maturit dělal, že píšeš vždycky?Mě tedy stačila jedna.S odstupem času to je v pohodě,tehdy se mi tam také nechtělo.
A hlavně při matice se nemluví o bagru v kapse
Všem přeju
Kolik jsi těch maturit dělal, že píšeš vždycky?Mě tedy stačila jedna.S odstupem času to je v pohodě,tehdy se mi tam také nechtělo.
A hlavně při matice se nemluví o bagru v kapse
Všem přeju
Astra 1,4 16V
- hildegardinka
Joska: Problém vidím v tom, že za 20 minut se nenaučíš otázku v rozsahu 20 minut že Mluvení mi problém nedělá, ale to jsou s prominutím takový doslova SRAČKY ,že by tě v normálním životě ani nenapadlo o nich mluvit, např. u dejme tomu poloviny otázek musíš v úvodu říct, že jde o poměr vlastního a cizího kapitálu, zjištění kolik vlastního máš a můžeš použít a kolik tě to bude stát, když ho použiješ na to a ne na to, zjištění kolik, v jaké formě, v jaké výši, za jakou cenu a na jakou dobu můžeš mít cizího Nebo máš popsat, jak probíhá mezibankovní styk, včetně toho, co je příkaz k úhradě, samozřejmě pančelka ti nevezme definici vlastními slovy, ale PŘESNĚ NAUČENOU Z MATERIÁLŮ Mně jednou dala 4 za to, že jsem měla 4 stránky textu úplně dokonale opsaný a jen jednu větu jsem nenašla, tak jsem jí napsala svými slovy
- hildegardinka
Takže že by taky nula?:))) Jaký tam byl motor?Honz@ píše:Prodal, špatná volba motoru na tak přerostlý auto . A na školu chodim na P10 .hildegardinka píše:Proč prodal? No prosimtě, poznáš ho spolehlivě )) A to ti je 20 a už máš tolikátý auto??
Jsem na distančním, takže ani neoplývám vědomostma ze školy, to je výhoda těch, co tam aspoň občas jdou, že jim něco utkví A jak bude probíhat státní maturita vskutku nevím, hodiny angliny i češtiny jsem úspěšně bojkotovala. Účto zas bojkotovala pančelka
Jinak ti přeju mnoho úspěchů a jestli můžu poradit - nenechávej učení na svaťák
Knížky... No Ani mi neřikej .
I tobě hodně úspěchů .
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Číslo limitně se blížící nule .
Motor tam byl 1.4 16V, prostě motor, ktrerý se dává do Géček . Jinak auto jako takové se mi zamlouvalo .
Motor tam byl 1.4 16V, prostě motor, ktrerý se dává do Géček . Jinak auto jako takové se mi zamlouvalo .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- hildegardinka
Mně přijde moje 1.6 slabá, takže se nedivím Teda slabá... Prostě lenoch A jede jen 170 a to navíc z kopceHonz@ píše:Číslo limitně se blížící nule .
To se rozjezdí,musíš to párkrát prohnat,prostě vyhnat pavouky z vejfuku.Mě jednou 1.4 ukázala 190 na budíku.skutečnost????Normálních tachometrových 140-150 na dálnici ani neví že jede.
Astra 1,4 16V
- hildegardinka
tak to nevím, kde je chyba.. moje to ví a moc dobře, navíc to vím i já )
matura a absolutorium, tedy něco jako matura v cizím jazyce ale ne vysoká...(vyšší škola)
Když se u mě učila na státnice přítůlka, dnes manželka tak jsem z toho rostl, opakovala si to nahlas, Pajdák bych dal i bez učení (děti si musí mýt ruce - to bylo snad i v otázce na vyjmenovaná slova!)
podle mě je vzoreček stejný, vyšší škola byla o logistice a managementu - v jazyku jaký jsi studovala, tedy v němčině. střední odborná, sice blbá hnojárna, ale chemie a biologie dala zabrat. ale všude je něco. i v té ekonomice.
Když se u mě učila na státnice přítůlka, dnes manželka tak jsem z toho rostl, opakovala si to nahlas, Pajdák bych dal i bez učení (děti si musí mýt ruce - to bylo snad i v otázce na vyjmenovaná slova!)
podle mě je vzoreček stejný, vyšší škola byla o logistice a managementu - v jazyku jaký jsi studovala, tedy v němčině. střední odborná, sice blbá hnojárna, ale chemie a biologie dala zabrat. ale všude je něco. i v té ekonomice.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
néééhildegardinka píše:Tak že bych si jí nechala jó?:)
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000