Pepane nakonec ta promena tak velka nebude pac 50%veci co jsem puvodne chtel nejde nebo by s tim byl problem
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
taky si rikamHonzza píše:Se nekdo ma![]()
O garazi se mi muze jenom zdat,snad jednou casem taky bude
Jak rikam,otazka je jestli do ty doby ty zimaky vubec budou.
Hlavne ze se po dlouhej dobe zase uvidime
![]()
jo to mas pravdu s vejfukem to bylo takove dost velke pokuseni co moc nestalo tak jsem do toho selHonzza píše:Ono to bylo zavreny? Jsem myslel ze k tem obchodum co tam jsou se dostat da.Uvidime,zkusim to omrknout a kdyztak dam vedet ale je fakt ze jsem na tom parkovisti videl nejakou velkou hromadu pisku nebo co to bylo
![]()
To je jasny,jsem docela zvedavej co s ni provedesaz bude a kdyz jsme u toho jak to vypada? Uz nejaka je? Si pamatuju jak si rikal ze tudle uz prodas tak jak je a sup ho uz tam je vyfuk
![]()
jo tak to jde, no tak si muzeme dat sraz hned naproti u Kauflandu nebo ted budou votevirat tu Plazu tak tam. je mi to to celkem jedno. jak ostatnim. vyhuvoje vam toho sedmehoVata píše:Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku![]()
. Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
Princ William píše:jo tak to jde, no tak si muzeme dat sraz hned naproti u Kauflandu nebo ted budou votevirat tu Plazu tak tam. je mi to to celkem jedno. jak ostatnim. vyhuvoje vam toho sedmehoVata píše:Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku![]()
. Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
nic se nedeje. jeste stale neni stanoven presny terminpepca píše:tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic
tak tento termín by také šel,ale toho 7.12 je to špatnéPrinc William píše:nic se nedeje. jeste stale neni stanoven presny terminpepca píše:tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic
![]()
![]()
![]()
tak piste a delejte diskuzi ohledne terminu. nerikam ze to pak bude vsem vyhovovat ale chci aby to pokud mozno vyslo vsem co planujou se zucastnit.........
jen mi tak napada co to teda jeste udelat o tyden drive tedy 23.11jak jste na tom casove a komu to vyhovuje respektive nevyhovuje
![]()
Host nehost vzdyt je to jedno hlavne ze pokecame ne? A odpiskat to by byla skoda to uz raci ten Vanocni srazpepca píše:![]()
![]()
tak to můžeme vlastně i odpískat?každej může jen v určitý termín :shock:jedině že jeden týden dojede ten,další týden onen,a atd?je to škoda,termín prvně navržený Honzou byl ideální,ale se nic neděje,udělejte si to jak to bude vyhovovat hlavně Vám
![]()
já jsem již pouhý host
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |