Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008
Me je to taky celkem jedno ale tento patek a ten pristi u me nejde,leda toho 30.11. nebo 7.12. Jsem myslel se sejit nez to hodim na plechace (Jestli nejaky sezenu pac je jeste nemam a dlouho bez zimaku byt nechci)
Pepane nakonec ta promena tak velka nebude pac 50%veci co jsem puvodne chtel nejde nebo by s tim byl problem
Pepane nakonec ta promena tak velka nebude pac 50%veci co jsem puvodne chtel nejde nebo by s tim byl problem
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Reklama
- Princ William
Honzzo ty toho nadelas. no a co tak tam budes mit plechy, ja uz mam zimni skoro 14dni. ja to taky moc neresim a budu mit take zimaky sice na hlinach ale podrapany jako svine no a co hlavni ze to ma zimni vzorek a jak mam astru spinavou to ani nechtej videt jeste ze uz na ni neprsi a nepada snih. pres leto jsem ji mel pod pristreskem na chalupe a ted doma ji mam uz konecne v garazi takze letos uz mi nikdo nestipne prahovy krytky. jupi
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
taky si rikam jo tesim se ze se zase uvidime uz jen ty auta vymenit a budu zase na par let velice vysmatej, ne ze bych ted nebyl ale ja porad neco mam. proste musi to bejt vsechno akorat hlavne se tesim na velkej kufr a tazny tam dam na 100% no a tech uprav co bede vo tom se mi ani v noci nezda. jeste ze uz par veci mam pripravenych no to uz jsem zase odbocit od tematu tak piste at se tam sejdeme v co nejvetsim poctu a hlavne at to vyhovuje kazdemu.Honzza píše:Se nekdo ma O garazi se mi muze jenom zdat,snad jednou casem taky bude Jak rikam,otazka je jestli do ty doby ty zimaky vubec budou. Hlavne ze se po dlouhej dobe zase uvidime
P.S. nevite jestli je to tam jeste stale zavrene nebo se tam uz da prijet normalne
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Ono to bylo zavreny? Jsem myslel ze k tem obchodum co tam jsou se dostat da. Uvidime,zkusim to omrknout a kdyztak dam vedet ale je fakt ze jsem na tom parkovisti videl nejakou velkou hromadu pisku nebo co to bylo
To je jasny,jsem docela zvedavej co s ni provedes az bude a kdyz jsme u toho jak to vypada? Uz nejaka je? Si pamatuju jak si rikal ze tudle uz prodas tak jak je a sup ho uz tam je vyfuk
To je jasny,jsem docela zvedavej co s ni provedes az bude a kdyz jsme u toho jak to vypada? Uz nejaka je? Si pamatuju jak si rikal ze tudle uz prodas tak jak je a sup ho uz tam je vyfuk
- Princ William
jo to mas pravdu s vejfukem to bylo takove dost velke pokuseni co moc nestalo tak jsem do toho sel no nejradeji bych ji prodal hned ale zase nevim cim bych jezdil. par kouskou jsem uz mel vyhlidnutejch ale porad neni ta prava a nejvic mi pije kver ze kdyz je pekna vybava tak je v kralovskej modrej a to jsem se zapricil ze ta mi domu pres prah nepujde, to radeji nic a budu hledat dal. minulej tejden byla jedna pekna v max vybave ale mela najeto 190t km coz jsem zavrhnul. ta cena byla fakt pekna a taky ze jo za dva dni uz nebyla v kazdem pripade se celkem dost spatne vybira kdyz zatim nevis presne kolik budes mit v ruce cash jo a jeste k tomu mistu. nekdy o prazdninach tam zacali delat kanalizaci tak ani nevim kdy to maj otevirat ci neco podrobnejsiho. pokud budes mit cas tak to vomrkni. ja zase az tak casto do centra nejezdimHonzza píše:Ono to bylo zavreny? Jsem myslel ze k tem obchodum co tam jsou se dostat da. Uvidime,zkusim to omrknout a kdyztak dam vedet ale je fakt ze jsem na tom parkovisti videl nejakou velkou hromadu pisku nebo co to bylo
Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku . Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
Astra G, 1.6, 99", 5D v plné polní http://www.youtube.com/watch?v=53IsXC3dWFg&eurl=
- Princ William
jo tak to jde, no tak si muzeme dat sraz hned naproti u Kauflandu nebo ted budou votevirat tu Plazu tak tam. je mi to to celkem jedno. jak ostatnim. vyhuvoje vam toho sedmehoVata píše:Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku . Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nicPrinc William píše:jo tak to jde, no tak si muzeme dat sraz hned naproti u Kauflandu nebo ted budou votevirat tu Plazu tak tam. je mi to to celkem jedno. jak ostatnim. vyhuvoje vam toho sedmehoVata píše:Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku . Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
- Princ William
nic se nedeje. jeste stale neni stanoven presny termin tak piste a delejte diskuzi ohledne terminu. nerikam ze to pak bude vsem vyhovovat ale chci aby to pokud mozno vyslo vsem co planujou se zucastnit.........pepca píše: tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic
jen mi tak napada co to teda jeste udelat o tyden drive tedy 23.11 jak jste na tom casove a komu to vyhovuje respektive nevyhovuje
tak tento termín by také šel,ale toho 7.12 je to špatnéPrinc William píše:nic se nedeje. jeste stale neni stanoven presny termin tak piste a delejte diskuzi ohledne terminu. nerikam ze to pak bude vsem vyhovovat ale chci aby to pokud mozno vyslo vsem co planujou se zucastnit.........pepca píše: tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic
jen mi tak napada co to teda jeste udelat o tyden drive tedy 23.11 jak jste na tom casove a komu to vyhovuje respektive nevyhovuje
Toho 23.11. nemuzu zase ja
Tak to muzem rovnou prejmenovat na Plzensky Predvanocni Sraz a dat to dyl... Nebo se mzem sejit ted a pak taky,ale zalezi na vas jestli by jste kvuly tomu jely zase do Plzne.
Jinak me je taky celkem jedno kde to bude a dneska jsem jel kolem a jak psal Jirka -porad zavrene...
Jo a Plaza se ma otevirat 5.12. tak aby tam nebylo jeste plno
Tak to muzem rovnou prejmenovat na Plzensky Predvanocni Sraz a dat to dyl... Nebo se mzem sejit ted a pak taky,ale zalezi na vas jestli by jste kvuly tomu jely zase do Plzne.
Jinak me je taky celkem jedno kde to bude a dneska jsem jel kolem a jak psal Jirka -porad zavrene...
Jo a Plaza se ma otevirat 5.12. tak aby tam nebylo jeste plno
Host nehost vzdyt je to jedno hlavne ze pokecame ne? A odpiskat to by byla skoda to uz raci ten Vanocni srazpepca píše: tak to můžeme vlastně i odpískat?každej může jen v určitý termín :shock:jedině že jeden týden dojede ten,další týden onen,a atd?je to škoda,termín prvně navržený Honzou byl ideální,ale se nic neděje,udělejte si to jak to bude vyhovovat hlavně Vám já jsem již pouhý host
a co tenhle týden 19.11.-25.11.?
Astra G, 1.6, 99", 5D v plné polní http://www.youtube.com/watch?v=53IsXC3dWFg&eurl=