Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008

Opel srazy i jiné
Odpovědět
Honzza

Příspěvek od Honzza » 14 lis 2007, 14:47

Me je to taky celkem jedno ale tento patek a ten pristi u me nejde,leda toho 30.11. nebo 7.12. Jsem myslel se sejit nez to hodim na plechace (Jestli nejaky sezenu pac je jeste nemam a dlouho bez zimaku byt nechci)

Pepane nakonec ta promena tak velka nebude pac 50%veci co jsem puvodne chtel nejde nebo by s tim byl problem :cry: :(
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William » 14 lis 2007, 15:15

Honzzo ty toho nadelas. no a co tak tam budes mit plechy, ja uz mam zimni skoro 14dni. ja to taky moc neresim a budu mit take zimaky sice na hlinach ale podrapany jako svine :!: no a co hlavni ze to ma zimni vzorek a jak mam astru spinavou to ani nechtej videt :!: jeste ze uz na ni neprsi a nepada snih. pres leto jsem ji mel pod pristreskem na chalupe a ted doma ji mam uz konecne v garazi takze letos uz mi nikdo nestipne prahovy krytky. jupi :!: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Honzza

Příspěvek od Honzza » 14 lis 2007, 16:43

Se nekdo ma :D 8) O garazi se mi muze jenom zdat,snad jednou casem taky bude :) Jak rikam,otazka je jestli do ty doby ty zimaky vubec budou. :x Hlavne ze se po dlouhej dobe zase uvidime :P :D

Princ William

Příspěvek od Princ William » 14 lis 2007, 17:05

Honzza píše:Se nekdo ma :D 8) O garazi se mi muze jenom zdat,snad jednou casem taky bude :) Jak rikam,otazka je jestli do ty doby ty zimaky vubec budou. :x Hlavne ze se po dlouhej dobe zase uvidime :P :D
taky si rikam :lol: :lol: :lol: :lol: jo tesim se ze se zase uvidime :!: 8) uz jen ty auta vymenit a budu zase na par let velice vysmatej, ne ze bych ted nebyl ale ja porad neco mam. proste musi to bejt vsechno akorat :!: hlavne se tesim na velkej kufr a tazny tam dam na 100% no a tech uprav co bede vo tom se mi ani v noci nezda. jeste ze uz par veci mam pripravenych :!: no to uz jsem zase odbocit od tematu :? 8) tak piste at se tam sejdeme v co nejvetsim poctu a hlavne at to vyhovuje kazdemu.

P.S. nevite jestli je to tam jeste stale zavrene nebo se tam uz da prijet normalne :?: :?: :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Honzza

Příspěvek od Honzza » 14 lis 2007, 17:22

Ono to bylo zavreny? Jsem myslel ze k tem obchodum co tam jsou se dostat da. :shock: Uvidime,zkusim to omrknout a kdyztak dam vedet ale je fakt ze jsem na tom parkovisti videl nejakou velkou hromadu pisku nebo co to bylo :?
To je jasny,jsem docela zvedavej co s ni provedes :twisted: az bude a kdyz jsme u toho jak to vypada? Uz nejaka je? Si pamatuju jak si rikal ze tudle uz prodas tak jak je a sup ho uz tam je vyfuk :D :lol:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 14 lis 2007, 17:35

Honzza píše:Ono to bylo zavreny? Jsem myslel ze k tem obchodum co tam jsou se dostat da. :shock: Uvidime,zkusim to omrknout a kdyztak dam vedet ale je fakt ze jsem na tom parkovisti videl nejakou velkou hromadu pisku nebo co to bylo :?
To je jasny,jsem docela zvedavej co s ni provedes :twisted: az bude a kdyz jsme u toho jak to vypada? Uz nejaka je? Si pamatuju jak si rikal ze tudle uz prodas tak jak je a sup ho uz tam je vyfuk :D :lol:
jo to mas pravdu s vejfukem to bylo takove dost velke pokuseni co moc nestalo tak jsem do toho sel :!: no nejradeji bych ji prodal hned ale zase nevim cim bych jezdil. par kouskou jsem uz mel vyhlidnutejch ale porad neni ta prava a nejvic mi pije kver ze kdyz je pekna vybava tak je v kralovskej modrej a to jsem se zapricil ze ta mi domu pres prah nepujde, to radeji nic a budu hledat dal. minulej tejden byla jedna pekna v max vybave ale mela najeto 190t km coz jsem zavrhnul. ta cena byla fakt pekna a taky ze jo za dva dni uz nebyla :!: v kazdem pripade se celkem dost spatne vybira kdyz zatim nevis presne kolik budes mit v ruce cash :!: jo a jeste k tomu mistu. nekdy o prazdninach tam zacali delat kanalizaci tak ani nevim kdy to maj otevirat ci neco podrobnejsiho. pokud budes mit cas tak to vomrkni. ja zase az tak casto do centra nejezdim :!:

Vata
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vata » 14 lis 2007, 22:34

Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku :D :lol: . Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
Astra G, 1.6, 99", 5D v plné polní http://www.youtube.com/watch?v=53IsXC3dWFg&eurl=

Princ William

Příspěvek od Princ William » 15 lis 2007, 09:24

Vata píše:Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku :D :lol: . Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
jo tak to jde, no tak si muzeme dat sraz hned naproti u Kauflandu nebo ted budou votevirat tu Plazu tak tam. je mi to to celkem jedno. jak ostatnim. vyhuvoje vam toho sedmeho :?:

pepca

Příspěvek od pepca » 15 lis 2007, 11:13

Princ William píše:
Vata píše:Heloo, je to tam ještě zavřený-asi jsou placený od hodiny, tak to bude tak na ještě půl roku :D :lol: . Toho 7.12. mam volno, tak to by šlo. Jsem v práci každý sudý týden a ty liché mám volno.
jo tak to jde, no tak si muzeme dat sraz hned naproti u Kauflandu nebo ted budou votevirat tu Plazu tak tam. je mi to to celkem jedno. jak ostatnim. vyhuvoje vam toho sedmeho :?:
:( tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic :wink:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 15 lis 2007, 11:20

pepca píše: :( tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic :wink:
nic se nedeje. jeste stale neni stanoven presny termin :!: :!: :!: :!: tak piste a delejte diskuzi ohledne terminu. nerikam ze to pak bude vsem vyhovovat ale chci aby to pokud mozno vyslo vsem co planujou se zucastnit......... :!:

jen mi tak napada co to teda jeste udelat o tyden drive tedy 23.11 :?: jak jste na tom casove a komu to vyhovuje respektive nevyhovuje :!: :?:

pepca

Příspěvek od pepca » 15 lis 2007, 17:14

Princ William píše:
pepca píše: :( tak toho sedmého zasejc nemohu já,mohl jsem toho 30.11 jak navrhoval Honza,tož nic :wink:
nic se nedeje. jeste stale neni stanoven presny termin :!: :!: :!: :!: tak piste a delejte diskuzi ohledne terminu. nerikam ze to pak bude vsem vyhovovat ale chci aby to pokud mozno vyslo vsem co planujou se zucastnit......... :!:

jen mi tak napada co to teda jeste udelat o tyden drive tedy 23.11 :?: jak jste na tom casove a komu to vyhovuje respektive nevyhovuje :!: :?:
tak tento termín by také šel,ale toho 7.12 je to špatné :(

Honzza

Příspěvek od Honzza » 15 lis 2007, 18:26

Toho 23.11. nemuzu zase ja :shock:
Tak to muzem rovnou prejmenovat na Plzensky Predvanocni Sraz :D a dat to dyl... Nebo se mzem sejit ted a pak taky,ale zalezi na vas jestli by jste kvuly tomu jely zase do Plzne.

Jinak me je taky celkem jedno kde to bude a dneska jsem jel kolem a jak psal Jirka -porad zavrene...

Jo a Plaza se ma otevirat 5.12. tak aby tam nebylo jeste plno :x

pepca

Příspěvek od pepca » 15 lis 2007, 19:09

:D :D :shock: tak to můžeme vlastně i odpískat?každej může jen v určitý termín :shock:jedině že jeden týden dojede ten,další týden onen,a atd?je to škoda,termín prvně navržený Honzou byl ideální,ale se nic neděje,udělejte si to jak to bude vyhovovat hlavně Vám :wink: :wink: já jsem již pouhý host :wink:

Honzza

Příspěvek od Honzza » 15 lis 2007, 20:02

pepca píše::D :D :shock: tak to můžeme vlastně i odpískat?každej může jen v určitý termín :shock:jedině že jeden týden dojede ten,další týden onen,a atd?je to škoda,termín prvně navržený Honzou byl ideální,ale se nic neděje,udělejte si to jak to bude vyhovovat hlavně Vám :wink: :wink: já jsem již pouhý host :wink:
Host nehost vzdyt je to jedno hlavne ze pokecame ne? A odpiskat to by byla skoda to uz raci ten Vanocni sraz :D

Vata
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vata » 16 lis 2007, 02:32

a co tenhle týden 19.11.-25.11.?
Astra G, 1.6, 99", 5D v plné polní http://www.youtube.com/watch?v=53IsXC3dWFg&eurl=

Odpovědět