Nefuguje zamykání pátých dveří
Tak opraveno svépomocí . Ještě jednou jsem se na to mrknul, použil větší silu a najednou to šlo. Problém byl ten, že jsem to viděl poprvé a nevěděl jsem co se má jak hýbat. Pak jsem sundal ten plastovej bazmek co se otáčí a divil se co bylo uvnitř... se nedivim že se to zaseklo. všechno jsem vyčistil, namazal a šlo s tím lehce otáčet. Takže zamknout šlo v pohodě (dálkou). Ale když jsem chtěl zase odemknout, tak se ten zobáček zasekl za ten, který hýbne táhlem na otevření kufru. Takže nešlo odemknout. To jsem vyřešil malým (milimetrovým) šikmým zářezem (fakt už jsem nevěděl jak to jinak zprovoznit ). Výsledek, funkční zamikání dálkou/centralem. Klíč stále nejde, ale to neřešim. Hlavně že jsem ušetřil a nenacpal peníze servisu.
Děkuji za pomoc
Děkuji za pomoc
Astra Caravan G 2.0DI, 1999, Y20DTL
- Reklama
To sešikmování jsem dělal taky.... a stačilo opravdu jen milimetrJohnaa píše:Tak opraveno svépomocí . Ještě jednou jsem se na to mrknul, použil větší silu a najednou to šlo. Problém byl ten, že jsem to viděl poprvé a nevěděl jsem co se má jak hýbat. Pak jsem sundal ten plastovej bazmek co se otáčí a divil se co bylo uvnitř... se nedivim že se to zaseklo. všechno jsem vyčistil, namazal a šlo s tím lehce otáčet. Takže zamknout šlo v pohodě (dálkou). Ale když jsem chtěl zase odemknout, tak se ten zobáček zasekl za ten, který hýbne táhlem na otevření kufru. Takže nešlo odemknout. To jsem vyřešil malým (milimetrovým) šikmým zářezem (fakt už jsem nevěděl jak to jinak zprovoznit ). Výsledek, funkční zamikání dálkou/centralem. Klíč stále nejde, ale to neřešim. Hlavně že jsem ušetřil a nenacpal peníze servisu.
Děkuji za pomoc
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000