vnitřní osvětlení
- Reklama
Hell: tak to promiň...
Pepino: no, super práce, jen jsem to teď šel vyzkoušet... a nad světlem jsem našel jen nějaký kus pěnové hmoty který tam byl jen tak pohozen a poté jen dva přívodní kabely ke standartnímu světlu, které mizí a jsou pevně připevněny kdesi za clonítkem řidiče - a vytáhnout to fakt nešlo, bral jsem to fest a bál jsem se že to přetrhnu - ale prostě to nešlo, takže si o nějaké svorkovnici můžu nechat zdát...
Asi to vyřeším tak, že si tam dám LEDky ve standartní objímce žárovky a dám si k tomu vypínač, abych to mohl kdykoliv trvale vypnout... Jen to už nebude tak pěkný originál :/
Pepino: no, super práce, jen jsem to teď šel vyzkoušet... a nad světlem jsem našel jen nějaký kus pěnové hmoty který tam byl jen tak pohozen a poté jen dva přívodní kabely ke standartnímu světlu, které mizí a jsou pevně připevněny kdesi za clonítkem řidiče - a vytáhnout to fakt nešlo, bral jsem to fest a bál jsem se že to přetrhnu - ale prostě to nešlo, takže si o nějaké svorkovnici můžu nechat zdát...
Asi to vyřeším tak, že si tam dám LEDky ve standartní objímce žárovky a dám si k tomu vypínač, abych to mohl kdykoliv trvale vypnout... Jen to už nebude tak pěkný originál :/
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jej díky jsi dnes první který si vzpomněl... tobě též vše aha no je možné že to není z omegy, třeba to byla vectra ale jak se koukneš na to zapojení tak tam na plošňáku vidíš 4 kontakty...dva vedou samostatně na prostřední světýlko bez vypínače a ty další dva na ty boční světýlka...leda že bych to nějak přepájel aby se rozsvítilo prostřední světýlko jen když zapnu jedno z bočních...ale to by musel poradit elektrikář...raději...Dj.radim píše:A přeji všechno nejlepší.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v jedné Astře i ty boční. Já bych to udělal tak,že bych si koupil ten štikr na 3 světla a natáhl bych další dva kabely + a připojil bych to na ty boční,takže by to fungovalo jak má.Prvně najdeš,které 2 dráty jsou na hlavní světlo a potom připojíš na každé boční světlo drát +.Pochopil si mě dobře?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
štikr je prosím co? konektor? no počkat a kam napojím (-) ?Dj.radim píše:Já mám v jedné Astře i ty boční. Já bych to udělal tak,že bych si koupil ten štikr na 3 světla a natáhl bych další dva kabely + a připojil bych to na ty boční,takže by to fungovalo jak má.Prvně najdeš,které 2 dráty jsou na hlavní světlo a potom připojíš na každé boční světlo drát +.Pochopil si mě dobře?