vnitřní osvětlení

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Hell

Příspěvek od Hell » 11 čer 2007, 19:51

Dobrá práce Pepino

Reklama

Hell

Příspěvek od Hell » 11 čer 2007, 19:53

sovicka píše:luxusní návod, přesně tohle jsem potřeboval :)

fakt díky moc, už jdu psát do bennettcaru ;)
Já jsem tam už psal dvakrát a dvakrát na mě celkem úspěšně ,,prděli,, :evil:

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 11 čer 2007, 20:34

Hell: tak to promiň...

Pepino: no, super práce, jen jsem to teď šel vyzkoušet... a nad světlem jsem našel jen nějaký kus pěnové hmoty který tam byl jen tak pohozen a poté jen dva přívodní kabely ke standartnímu světlu, které mizí a jsou pevně připevněny kdesi za clonítkem řidiče - a vytáhnout to fakt nešlo, bral jsem to fest a bál jsem se že to přetrhnu - ale prostě to nešlo, takže si o nějaké svorkovnici můžu nechat zdát...

Asi to vyřeším tak, že si tam dám LEDky ve standartní objímce žárovky a dám si k tomu vypínač, abych to mohl kdykoliv trvale vypnout... Jen to už nebude tak pěkný originál :/
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Pepino

Příspěvek od Pepino » 11 čer 2007, 20:56

Ahoj Sovičko, ten konektor jsem měl za tím kusem pěnové hmoty (má mít jednu stranu samolepicí) asi 10cm od otvoru pro světlo směrem dozadu a byl přilepen ke svazku papírovou páskou. Zkus tu pěnovou hmotu vydělat a kouknout se tam přes zrcátko. Čau

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:07

nevíte někdo jak by se dalo zapojit tohle stropní světýlko? je z omegy ale připadne mi že jsem to moc nevyhrál..sice po bokách jsou světýlka na vypínání ale uprostřed je světýlko jako standartní na každé astře..a když se divám na plošňák tak to asi opět vypnout nepůjde.. :-(

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:15

To je z Omegy?A,B nebo B po faceliftu?

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:17

Dj.radim píše:To je z Omegy?A,B nebo B po faceliftu?
jej tak to ti neřeknu..byla bouraná na předek a dost už rozebraná..ale bylo to asi něco staršího....pročpak se ptáš? pomohlo by to v něčem? :shock:

světýlko je tedy ják zánovní..a co jsem vyčetl tak zn. Hella...

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:22

No jen že jsem v životě takové světlo neviděl a to jsem měl Omegu A,B i B facelift

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:25

A přeji všechno nejlepší k svátku.

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:27

Dj.radim píše:A přeji všechno nejlepší.
jej díky jsi dnes první který si vzpomněl... :oops: tobě též vše :wink: aha no je možné že to není z omegy, třeba to byla vectra ale jak se koukneš na to zapojení tak tam na plošňáku vidíš 4 kontakty...dva vedou samostatně na prostřední světýlko bez vypínače a ty další dva na ty boční světýlka...leda že bych to nějak přepájel aby se rozsvítilo prostřední světýlko jen když zapnu jedno z bočních...ale to by musel poradit elektrikář...raději... :roll:

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:30

Ty máš v Astře jen dva dráty,že?Ty máš jen jedno světlo,které se rožne při otevření dveří?

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:31

Dj.radim píše:Ty máš v Astře jen dva dráty,že?Ty máš jen jedno světlo,které se rožne při otevření dveří?
ano přesně jak říkáš jako 90% z nás.... :shock: ale samo tam mám i ty další kontakty jak maj být na střešní okno.... je to tu vyfoceno..

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:36

Já mám v jedné Astře i ty boční. :) Já bych to udělal tak,že bych si koupil ten štikr na 3 světla a natáhl bych další dva kabely + a připojil bych to na ty boční,takže by to fungovalo jak má.Prvně najdeš,které 2 dráty jsou na hlavní světlo a potom připojíš na každé boční světlo drát +.Pochopil si mě dobře?

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:38

Dj.radim píše:Já mám v jedné Astře i ty boční. :) Já bych to udělal tak,že bych si koupil ten štikr na 3 světla a natáhl bych další dva kabely + a připojil bych to na ty boční,takže by to fungovalo jak má.Prvně najdeš,které 2 dráty jsou na hlavní světlo a potom připojíš na každé boční světlo drát +.Pochopil si mě dobře?
štikr je prosím co? :oops: :) konektor? no počkat a kam napojím (-) ?

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:42

štikr je konektor. mínus bude stejný pro všechny 3.Takže ti bude stačit ten co už tam je natáhly a připojíš ho na nějaký kontakt.Musíš zkoušet.Zničit tam nic nemůžeš!

Odpovědět