moje nove repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
jancici

moje nove repro

Příspěvek od jancici » 19 zář 2006, 12:35

ahojte, toto je moj druhy prispevok na tento web. celkom fajn, zive forum, pomohlo pri hladani info a navodov.

uz dlchsie som sa chystal vymenit predne seriove repraky v prednych dverach a do zadnych pridat nove.

takze moje nove repro:
predne dvere: hertz esk165
zadne dvere: hertz dsk130
radio:
sony mp40 + MDchanger

zatial ich nechcem velmi zatazovat aby sa dobre "zahrali" ale uz teraz je to o 100000% lepsie, proste som velmi spokojny

montaz:
z MDF dosky som vyrabal "podlozku" pod reprak, v prednych dverach som pouzil hrubsiu a v zadnych tensiu. treba sa stym vyhrat lebo tam nieje vela miesta okolo tapacira.
kabelaz: predne dvere bez problemov, zadne som nevedel kde presne koncia kable, takze koncia v zadnych dverach v konektore, trosku som improvizoval na strane samca

sorry fotky nemam, digifotak mi nasi zobrali na dovolenku

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 27 pro 2006, 22:40

Uz mas foto? Jak to hraje? basy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 14 úno 2007, 21:59

taky se přimlouvám za foto 8)
Astra G 1,8 16V caravan, automat

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 14 úno 2007, 22:00

Foto sem, hlavne mi popis jak jsi pridelal ty MDF podlozky do dveri? JA uz objednal plastovy, ale MDF bych dal samozrejme radsi :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

kodlias

Příspěvek od kodlias » 15 úno 2007, 10:59

Myslím že Astra má v základu hodně solidní audio, aspoň teda ta moje. Rádio CDR 500 s ovládáním na volantu a 8 reproduktorů...krásnej čistej a plnej zvuk...nejsou potřeba žádný další zesilovače ani subwoofery...mám rád hlasitou a kvalitně reprodukovanou muziku, řekl bych že si na to dost potrpím a audio, které se dává do Astry mi maximálně vyhovuje. Stejně ho občas vypnu a poslouchám zvuk motoru:)
OPEL ASTRA G SEDAN 1,8 COMFORT

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 15 úno 2007, 11:16

Jo opel má v základu lepší audio ve srovnání s ostatními vozy
ale o "....krásném, čistém a plném zvuku...." se v souvislosti s originál reproduktory nedá hovořit.
Základem pro zlepšení zvuku je výměna reproduktorů a zbytek dle chuti a finančních možností každého jednotlivce.
Astra G 1,8 16V caravan, automat

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 16 úno 2007, 23:41

:lol: nj u mě okamžitě nastala výměna všech hudebních komponentů a sem skoro spokojenej :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON » 17 úno 2007, 06:51

milosh píše:Foto sem, hlavne mi popis jak jsi pridelal ty MDF podlozky do dveri? JA uz objednal plastovy, ale MDF bych dal samozrejme radsi :wink:
Ahoj, v liťáku je jeden borec co montuje alarmy a muziku do auta je dost dobrej a má i dost slušný ceny a bydlí hned u mě za rohem, koupil sem si u něj pioneera i s dálkáčem, chtěl mi tam dát do dveří ty asfaltový nebo jaký desky,ale když to zapojil a nastavil, tak mi volal abych si pro to šel a sám uznal, že by to byla zbytečná investice, takže astra co se zvuku týká je dost dobrá a on taky, páč každej druhej na jeho místě když cítí kšeft, tě přesvědčí o tom, že to tam mít prostě musíš.
Tak pokud budeš chtít, není problém, zastav se u mě a skočíme za ním. :wink:

Steven

Příspěvek od Steven » 17 úno 2007, 17:10

výměna repráků v astře nic neřeší, ty originály hrajou pěkně.
pokud chcete něco extra, tak tam přidejte subwoofer... ale bacha ať vás s tim manželka nežene, že se jí do kufru nevejde kočárek nebo tak něco :wink:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 17 úno 2007, 22:34

Steven píše:výměna repráků v astře nic neřeší, ty originály hrajou pěkně.
pokud chcete něco extra, tak tam přidejte subwoofer... ale bacha ať vás s tim manželka nežene, že se jí do kufru nevejde kočárek nebo tak něco :wink:
Tak pokud prijedes na sraz, rad te necham poslechnout "to co nic nevyresilo" a uvidis, ze to je jako srovnavat fabii junior a posledni model volva, treba. Pravda, obe auta te dopravi z bodu A do bodu B, ale zazitek bude o necem jinem 8)

pepca

Příspěvek od pepca » 17 úno 2007, 22:43

:wink: tak v čera na srze v Plzni byl nějaký borec s cliem,ten tam měl opravdu boží muziku,asi to dělá na zakázku,měl to zřejmně jako předváděčku,Jarouš,princ Wiliam od něj dostal nějakou brožuru,tak bude vědět více informací co to bylo zač :D

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 18 úno 2007, 08:50

:lol: no sw je nezbytnej bez něj neni muzika co naplat že nákupy vozíme na zadních sedačkách manželjka už si zvykla :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

pepca

Příspěvek od pepca » 18 úno 2007, 10:22

YANEK píše::lol: no sw je nezbytnej bez něj neni muzika co naplat že nákupy vozíme na zadních sedačkách manželjka už si zvykla :lol:
:wink: jenže ty máš přeci jen horší přístup i k zadním sedačkám :wink:

Honzza

Příspěvek od Honzza » 18 úno 2007, 10:28

pepca píše::wink: tak v čera na srze v Plzni byl nějaký borec s cliem,ten tam měl opravdu boží muziku,asi to dělá na zakázku,měl to zřejmně jako předváděčku,Jarouš,princ Wiliam od něj dostal nějakou brožuru,tak bude vědět více informací co to bylo zač :D
www.vehiclecz.cz :wink: :wink: :D Pokud budete chtit nejaky "private" :D fotky tak bych mohl nejaky sehnat pac kamosovo segra toho kluka zna moc dobre :lol:
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 úno 2007, 10:38

OT: Honzza: ja bych kdyztak fotky toho kluka jestli muzu porosit :D jak tam je na ty uvodni strance :) :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Odpovědět