moje nove repro
moje nove repro
ahojte, toto je moj druhy prispevok na tento web. celkom fajn, zive forum, pomohlo pri hladani info a navodov.
uz dlchsie som sa chystal vymenit predne seriove repraky v prednych dverach a do zadnych pridat nove.
takze moje nove repro:
predne dvere: hertz esk165
zadne dvere: hertz dsk130
radio:
sony mp40 + MDchanger
zatial ich nechcem velmi zatazovat aby sa dobre "zahrali" ale uz teraz je to o 100000% lepsie, proste som velmi spokojny
montaz:
z MDF dosky som vyrabal "podlozku" pod reprak, v prednych dverach som pouzil hrubsiu a v zadnych tensiu. treba sa stym vyhrat lebo tam nieje vela miesta okolo tapacira.
kabelaz: predne dvere bez problemov, zadne som nevedel kde presne koncia kable, takze koncia v zadnych dverach v konektore, trosku som improvizoval na strane samca
sorry fotky nemam, digifotak mi nasi zobrali na dovolenku
uz dlchsie som sa chystal vymenit predne seriove repraky v prednych dverach a do zadnych pridat nove.
takze moje nove repro:
predne dvere: hertz esk165
zadne dvere: hertz dsk130
radio:
sony mp40 + MDchanger
zatial ich nechcem velmi zatazovat aby sa dobre "zahrali" ale uz teraz je to o 100000% lepsie, proste som velmi spokojny
montaz:
z MDF dosky som vyrabal "podlozku" pod reprak, v prednych dverach som pouzil hrubsiu a v zadnych tensiu. treba sa stym vyhrat lebo tam nieje vela miesta okolo tapacira.
kabelaz: predne dvere bez problemov, zadne som nevedel kde presne koncia kable, takze koncia v zadnych dverach v konektore, trosku som improvizoval na strane samca
sorry fotky nemam, digifotak mi nasi zobrali na dovolenku
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz mas foto? Jak to hraje? basy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Foto sem, hlavne mi popis jak jsi pridelal ty MDF podlozky do dveri? JA uz objednal plastovy, ale MDF bych dal samozrejme radsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslím že Astra má v základu hodně solidní audio, aspoň teda ta moje. Rádio CDR 500 s ovládáním na volantu a 8 reproduktorů...krásnej čistej a plnej zvuk...nejsou potřeba žádný další zesilovače ani subwoofery...mám rád hlasitou a kvalitně reprodukovanou muziku, řekl bych že si na to dost potrpím a audio, které se dává do Astry mi maximálně vyhovuje. Stejně ho občas vypnu a poslouchám zvuk motoru:)
OPEL ASTRA G SEDAN 1,8 COMFORT
Jo opel má v základu lepší audio ve srovnání s ostatními vozy
ale o "....krásném, čistém a plném zvuku...." se v souvislosti s originál reproduktory nedá hovořit.
Základem pro zlepšení zvuku je výměna reproduktorů a zbytek dle chuti a finančních možností každého jednotlivce.
ale o "....krásném, čistém a plném zvuku...." se v souvislosti s originál reproduktory nedá hovořit.
Základem pro zlepšení zvuku je výměna reproduktorů a zbytek dle chuti a finančních možností každého jednotlivce.
Astra G 1,8 16V caravan, automat
Ahoj, v liťáku je jeden borec co montuje alarmy a muziku do auta je dost dobrej a má i dost slušný ceny a bydlí hned u mě za rohem, koupil sem si u něj pioneera i s dálkáčem, chtěl mi tam dát do dveří ty asfaltový nebo jaký desky,ale když to zapojil a nastavil, tak mi volal abych si pro to šel a sám uznal, že by to byla zbytečná investice, takže astra co se zvuku týká je dost dobrá a on taky, páč každej druhej na jeho místě když cítí kšeft, tě přesvědčí o tom, že to tam mít prostě musíš.milosh píše:Foto sem, hlavne mi popis jak jsi pridelal ty MDF podlozky do dveri? JA uz objednal plastovy, ale MDF bych dal samozrejme radsi
Tak pokud budeš chtít, není problém, zastav se u mě a skočíme za ním.
výměna repráků v astře nic neřeší, ty originály hrajou pěkně.
pokud chcete něco extra, tak tam přidejte subwoofer... ale bacha ať vás s tim manželka nežene, že se jí do kufru nevejde kočárek nebo tak něco
pokud chcete něco extra, tak tam přidejte subwoofer... ale bacha ať vás s tim manželka nežene, že se jí do kufru nevejde kočárek nebo tak něco
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2632">Moje astronomické auto</a>
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud prijedes na sraz, rad te necham poslechnout "to co nic nevyresilo" a uvidis, ze to je jako srovnavat fabii junior a posledni model volva, treba. Pravda, obe auta te dopravi z bodu A do bodu B, ale zazitek bude o necem jinemSteven píše:výměna repráků v astře nic neřeší, ty originály hrajou pěkně.
www.vehiclecz.cz Pokud budete chtit nejaky "private" fotky tak bych mohl nejaky sehnat pac kamosovo segra toho kluka zna moc dobrepepca píše: tak v čera na srze v Plzni byl nějaký borec s cliem,ten tam měl opravdu boží muziku,asi to dělá na zakázku,měl to zřejmně jako předváděčku,Jarouš,princ Wiliam od něj dostal nějakou brožuru,tak bude vědět více informací co to bylo zač
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
-
- Kontaktovat uživatele: