Zadní brzdič

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
wine

Příspěvek od wine » 23 úno 2006, 20:52

Potřeboval bych zjistit, jestli je stejný zadní brzdič u 1.6 16V XEL Caravan s ABS a 1.8.
Díval jsem se do katalogu a jsou tam různé průměry pístků.
Pokud s tím má někdo zkušenosti, prosím o odpověd.Díky.

Reklama

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 13:32

Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 28 bře 2006, 13:34

shadow píše:Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojený
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 13:41

klubo píše:
shadow píše:Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojený
Myslíš, že by tam mohl být jen bordel ve smyslu např. bahna? Jinak mám kotouče.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 28 bře 2006, 13:50

shadow píše:
klubo píše:
no nebo spíš orezlý, mě se tudle taky kouřilo od zadního kola....to byl smrad jak z oktávky......fůůůůůůj

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 13:55

klubo píše:
shadow píše:
klubo píše: no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojený
no nebo spíš orezlý, mě se tudle taky kouřilo od zadního kola....to byl smrad jak z oktávky......fůůůůůůj
No copak orezlý, tomu bych celkem i věřil, přeci jen to neni novuška, ale na druhou stranu si řikam, že pod destičkama to orezlý neni, spíš naopak, takže nevim co by kde mohlo škrtat. Destičky si myslim to nebodou, na efku když jsem mě sjetý destičky tak to pískalo i při brzdění, tady ale ne, spíš bych věřil lanovodu, ale mám strach aby to nebyl ten brzdič. :evil: :evil:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 13:56

ja bych sazel na lanovod :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 28 bře 2006, 14:00

shadow píše:
klubo píše:
shadow píše: Myslíš, že by tam mohl být jen bordel ve smyslu např. bahna? Jinak mám kotouče.
No copak orezlý, tomu bych celkem i věřil, přeci jen to neni novuška, ale na druhou stranu si řikam, že pod destičkama to orezlý neni, spíš naopak, takže nevim co by kde mohlo škrtat. Destičky si myslim to nebodou, na efku když jsem mě sjetý destičky tak to pískalo i při brzdění, tady ale ne, spíš bych věřil lanovodu, ale mám strach aby to nebyl ten brzdič. :evil: :evil:
no lae určitě tam máš hrany a brzdy se maj občas čistit...ale moc lidí neznám co to dělá

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 28 bře 2006, 14:03

ja tam mel hrany a sjete desticky na kov...byly to hrozne pazvuky...tak mam nove desticky i kotouce a je klidek...ale taky mi to drelo a bylo horke kolo a ten smrad no fuj...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 14:09

dj.chicken píše:ja tam mel hrany a sjete desticky na kov...byly to hrozne pazvuky...tak mam nove desticky i kotouce a je klidek...ale taky mi to drelo a bylo horke kolo a ten smrad no fuj...
ten smrad je monstrozni :lol: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

shadow

Příspěvek od shadow » 28 bře 2006, 14:21

dj.chicken píše:ja tam mel hrany a sjete desticky na kov...byly to hrozne pazvuky...tak mam nove desticky i kotouce a je klidek...ale taky mi to drelo a bylo horke kolo a ten smrad no fuj...
OK to by mohlo být, ale neříkej mi že ti to nepískalo když si brzdil .

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 28 bře 2006, 15:25

jo piskalo...a piskaji ted uz trosku i predni tak uvazuju opet o cele vymene jenze ty zadni jsou levnejsi protoze jsou mensi a neni na ne takova zatez krome rucky...tak to jeste bude muset holka chvilku vydrzet... :roll:
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 15:27

dj.chicken píše:jo piskalo...a piskaji ted uz trosku i predni tak uvazuju opet o cele vymene jenze ty zadni jsou levnejsi protoze jsou mensi a neni na ne takova zatez krome rucky...tak to jeste bude muset holka chvilku vydrzet... :roll:
kolik si s tim najel ze to musis menit :?:

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 28 bře 2006, 15:33

ja asi 5000 a melo to 70000 najeto jak jsem to v prosinci kupoval...

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 15:35

dj.chicken píše:ja asi 5000 a melo to 70000 najeto jak jsem to v prosinci kupoval...
a to si menil desticky vpredu nebo ne :?:

Odpovědět