Zadní brzdič
- Reklama
Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojenýshadow píše:Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Myslíš, že by tam mohl být jen bordel ve smyslu např. bahna? Jinak mám kotouče.klubo píše:no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojenýshadow píše:Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
no nebo spíš orezlý, mě se tudle taky kouřilo od zadního kola....to byl smrad jak z oktávky......fůůůůůůjshadow píše:Myslíš, že by tam mohl být jen bordel ve smyslu např. bahna? Jinak mám kotouče.klubo píše:no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojenýshadow píše:Zdravím Vás všechny. Nevím jestli můj příspěvek je vhodný právě do tohoto vlákna nicméně to přinejmenším vypadá, že ano. Dnes po ujetí cca 20-ti km jsem zaslechl slabé připískávání dle mého názoru od pravého zadního kola. Po vysoupení jsem zjistil, že pravé přední a hlavně pravé zadní kolo je teplé. Přední mne překvapilo, protože pokud se nepletu lanovody vedou pouze k zadním ne ? Pokračoval jsem v cestě domů - při průjezdu levou zatáčkou a tím odlehčení pravé strany zvuky přestávali, stejně tak při brzdění ať už nožní nebo ruční brzou. Po povolení brzdy po nějaké chvice zvuky začli opět. Když jsem přijel domů zjistil jsem že horké je jen pravé zadní kolo. Váš názor ? Lanovody, brzdič, obložení ? Díky za rady.
No copak orezlý, tomu bych celkem i věřil, přeci jen to neni novuška, ale na druhou stranu si řikam, že pod destičkama to orezlý neni, spíš naopak, takže nevim co by kde mohlo škrtat. Destičky si myslim to nebodou, na efku když jsem mě sjetý destičky tak to pískalo i při brzdění, tady ale ne, spíš bych věřil lanovodu, ale mám strach aby to nebyl ten brzdič.klubo píše:no nebo spíš orezlý, mě se tudle taky kouřilo od zadního kola....to byl smrad jak z oktávky......fůůůůůůjshadow píše:Myslíš, že by tam mohl být jen bordel ve smyslu např. bahna? Jinak mám kotouče.klubo píše: no v každym případě to chce rozhodit a vyčistit....a zjistit co je v prdeli nebo to je možná jenom zahnojený

- Princ William
no lae určitě tam máš hrany a brzdy se maj občas čistit...ale moc lidí neznám co to děláshadow píše:No copak orezlý, tomu bych celkem i věřil, přeci jen to neni novuška, ale na druhou stranu si řikam, že pod destičkama to orezlý neni, spíš naopak, takže nevim co by kde mohlo škrtat. Destičky si myslim to nebodou, na efku když jsem mě sjetý destičky tak to pískalo i při brzdění, tady ale ne, spíš bych věřil lanovodu, ale mám strach aby to nebyl ten brzdič.klubo píše:no nebo spíš orezlý, mě se tudle taky kouřilo od zadního kola....to byl smrad jak z oktávky......fůůůůůůjshadow píše: Myslíš, že by tam mohl být jen bordel ve smyslu např. bahna? Jinak mám kotouče.![]()
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
ja tam mel hrany a sjete desticky na kov...byly to hrozne pazvuky...tak mam nove desticky i kotouce a je klidek...ale taky mi to drelo a bylo horke kolo a ten smrad no fuj...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím

- Princ William
ten smrad je monstroznidj.chicken píše:ja tam mel hrany a sjete desticky na kov...byly to hrozne pazvuky...tak mam nove desticky i kotouce a je klidek...ale taky mi to drelo a bylo horke kolo a ten smrad no fuj...

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
OK to by mohlo být, ale neříkej mi že ti to nepískalo když si brzdil .dj.chicken píše:ja tam mel hrany a sjete desticky na kov...byly to hrozne pazvuky...tak mam nove desticky i kotouce a je klidek...ale taky mi to drelo a bylo horke kolo a ten smrad no fuj...
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
jo piskalo...a piskaji ted uz trosku i predni tak uvazuju opet o cele vymene jenze ty zadni jsou levnejsi protoze jsou mensi a neni na ne takova zatez krome rucky...tak to jeste bude muset holka chvilku vydrzet... 

''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''

- Princ William
kolik si s tim najel ze to musis menitdj.chicken píše:jo piskalo...a piskaji ted uz trosku i predni tak uvazuju opet o cele vymene jenze ty zadni jsou levnejsi protoze jsou mensi a neni na ne takova zatez krome rucky...tak to jeste bude muset holka chvilku vydrzet...

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William