A co třeba tohle,ale je to extrém,gof mi taky takhle ale pískal a turbo bylo OK.
http://www.youtube.com/watch?v=-h8v8CnFQAw
Pod videem je pár příspěvků.
Podle mě turbo pískat má,je ale rozdíl jak moc a podle různých výrobců motorů se to může měnit.
Stačí projít Google a zeptat se na turbo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO JE ZE ŠKODA FORUM -Panove,nechci vam brat iluze,ale turbo ma jenom funet, piskat v zadnym pripade... Takze pokud hned po staru nedavate turbu sanci se poradne promazat a zahrat na provozni teplotu,tak piskani je znameni,ze muzete zacit sertrit.
ODPOVĚĎ - podle tvých několika málo příspěvků usuzuju, že bys mohl dělat v nějakým servisu nebo tak něco. Jestli to tak je, tak bys moh taky vědět, že turba u OII hvízdaj více, či méně skoro všechny. Tak tady těm vystrašeným chudákům prosim tebe neblbni hlavu. Já mám např. turbo měněný cca v 60 t. protože řvalo a to nový začalo kvílet snad po 200 km a dělá to po 90 t. dodnes.
P.S. to je odpověď i pro ty, kteří mají obavy z houkajícího turba. Pokud už jste mimo záruku, tak to prostě neřešte, nemyslete na to a jezděte. Věřím tomu, že i to moje první turbo by šlapalo dodnes, ale holt to bylo v záruce, tak proč bych ho měl poslouchat. A je taky fakt, že dělalo kravál poměrně dost.
Jak říkám,každému výrobci aut to píská jinak.