dadake píše:mě to dělá taky ale dicky sešlápnu plyn a zmizí to!
Ano to mi dělá, ale nevím jestli sis všimnul, že ti to kvůli tomuto žere cca o 3 litry na 100 víc...
A pokud se to rozsvítí, když předjíždím tak je to jak kdyby mě někdo držel za prdel.
dadake píše:mě to dělá taky ale dicky sešlápnu plyn a zmizí to!
AstraMan píše:Kluci zkuste trochu hledat, je to tady mnohokrát popsáno, i můj případ Nebudu se znovu zdlouhavě rozepisovat, protože u každého z nás to bylo něčím jiným ( v mém případě příčinou svítící kontrolky za jízdy byl EGR ventil, v případě svítící kontrolky na volnoběh to byla hlavně vakuupumpa a solenoidní ventily )...
Nakonec to skončilo výměnou EGR ventilu, vakuupumpy, solenoidních ventilů řídící podtlaky, všechny hadičky vedoucí podtlak a váhy vzduchu... Turbo jsem jako jediné nemusel měnit, to vydrželo Toť historie motoru X20DTL
Jinak Mirďa to napsal celkem jasně, kontrola podtlakoéeho systému
kure píše:AstraMan píše:Kluci zkuste trochu hledat, je to tady mnohokrát popsáno, i můj případ Nebudu se znovu zdlouhavě rozepisovat, protože u každého z nás to bylo něčím jiným ( v mém případě příčinou svítící kontrolky za jízdy byl EGR ventil, v případě svítící kontrolky na volnoběh to byla hlavně vakuupumpa a solenoidní ventily )...
Nakonec to skončilo výměnou EGR ventilu, vakuupumpy, solenoidních ventilů řídící podtlaky, všechny hadičky vedoucí podtlak a váhy vzduchu... Turbo jsem jako jediné nemusel měnit, to vydrželo Toť historie motoru X20DTL
Jinak Mirďa to napsal celkem jasně, kontrola podtlakoéeho systému
No to je dobré já mám novou váhu vzduchu, chystám se na zkoušku vyměnit hadičky, sice mám stejný rozměr, ale neměli by tam být, ale na zkoušku stačí,EGR jsem čistil ten je jak nový a membránka chodí pěkně krásně drží. Takže už jen vakuum pumpu a solenoidy, proč ne
S tím si dovolím nesouhlasit, je to zcela běžný jev. Praskají hlavně v ohybu. A klasika je spojení třech hadiček u baterie. Tam procházejí kovovou sponou, velmi často se prodírají.matozippi píše:hadicky sa pokazia malokedy...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |