Těch parkovaček máš více druhů... zaoblené sklo, seříznuté sklo, s 4mi ledkami, s 6ti ledkami. Lyší se v cenách, ale v svítivosti težko říci... U parkovaček spíše ti jde o to, že kyž ti svítí všechny žárovky třeba čistě bíle, tak aby ti nesvítili parkovačky nažloutle, takže to kupuješ jen kvůli dobrému pocitu, že ti v světle svítí všechny žárovky stejnou barvoupepca píše: jo to nafot,světla s rožnutýma parkovačkama,no a mně by bodlo vidět tu parkovačku vyfocenou i vyndanou,at vím co mám chtít,jestli ty žárovky co máš v autě opravdu lépe svítí,tak je tedy objednám,každopádně děkuji za informace.
žárovky s nádechem bíle barvy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Souhlas, ale v mém případě jsem je kupoval kvůli tomu, že mi ta původní praskla, tak jsem chtěl vyzkoušet něco, co mi většina lidí doporučilaVojta píše:když si spočítáte kolik narvete do posranejch žárovek který se stejně za čtvrt roku vyserou tak byste měli xenony
Chtěl jsem ti původně napsat, že máš třeba na výběr , ale to bych z sebe udělal VOLA a hned by se toho každý chytnulmanli2 píše:kurwa.. H7 60/55W nic?...... H7 60/55W furt nicpepca píše: tak nevím H7- jednovláknová,žádná H4dvouvláknová
http://cartechgroup.cz/?detail&did=zaro ... arovky_267
No je to kruta chyba v popisku, protoze jak u h7 tak u h4 ma stejny text. No nereste, to je jejich problem ze maj blbyho admina. Proste to sou H7 norma zarovky.manli2 píše:pepca píše: tak jsem asi holt lama,nechápu,já kupoval H7 je to jednovláknovka samozřejmně,a ten odkaz co tu řešíme?tam je též H7,tak stále nevím co tu motáte že odkaz ukazuje H4
ty vole... Žárovky Xe SUP.WHITE H7 60/55W 2ks vysvětli mi jak jedno vlákno H7 udělá 2 výkony???? no
já se vám snažil říct že ten odkaz co sem furt serete jsou H4 i když tam píšou že sou to H7
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
No je fakt, že když si člověk dá práci tak sežene komponenty na xenonovou přestavbu celkem levně, já to tenhle týden intenzivně řešil. Xenonová výbojka za 910,- v poho. Pak krabička od Helly za 1500,- kč/ks , vysokonapěťovej kabel a namontovat. Pracuju v osvětlovací firmě a měl jsem možnost včera mluvit s technikem přímo od Osramu na téma xenonů a žárovek. Dobrali jsme se k tomu, že předloni si taky koupil astru g, a taky si tam okamžitě dobastlil xenony. Měl všechno přesně seřízené, šlapalo to perfektně. Jenže pak mu ženská na křižovatce nedala přednost a řachla to do něj. Její argument - "já jsem ho přehlédla". Zpočátku jasná věc, ale při ohledávání aut likvidátory pojišťoven byla zjištěna dodatéčná montáž neoriginálního příslušenství - xenony. A ve finále byla ženská "oslepena" xenony, proto ho neviděla a nabourala ho. Takže nejen že měl svoji vlastní škodu, kterou nespůsobil, navíc ještě platil část pojistného krytí a sám nedostal skoro nic. Proto mi jakoukoliv neoriginální montáž absolutně nedoporučil, nehledě na to, že reflektory pro žárovky a pro xenony mají drobné, ale důležité rozdíly! A to jak v normálních reflektorech, tak i v těch čočkových! Proto jsem od myšlenky přestavby teď již levného xenonového svícení upustil, raději si za rok či dva koupim Astřičku s origo xenonama. Jo a UV filtr je v našich plastovejch lampách sakra důležitej. Pokud tedy není materiál ze kterýho jsou vyrobeny UV stabilní. A jestli je, tak asi jedině proti tomu slunečnímu. Pro tyhle lampy je dlouhodobé používání žárovek bez UV filtru jistá smrt.
tak jsem je vcera objednal-zarovky od cartechgroup a ted mi volali ze zitra dorazi.Tak uvidime... 294kc i s postovnym
p.s. Nazev: Žárovky Xe SUP.WHITE H7 60/55W 2ks (id: 5135)
Cena: 199 Kč
Kusů: 1
Cena celkem: 199 Kč
-------------------------------------------------------------------------------
toto mi napsali,takze nechapu take to oznaceni 60/55W.....?
p.s. Nazev: Žárovky Xe SUP.WHITE H7 60/55W 2ks (id: 5135)
Cena: 199 Kč
Kusů: 1
Cena celkem: 199 Kč
-------------------------------------------------------------------------------
toto mi napsali,takze nechapu take to oznaceni 60/55W.....?