žárovky s nádechem bíle barvy

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 05 pro 2006, 21:28

pepca píše::wink: jo to nafot,světla s rožnutýma parkovačkama,no a mně by bodlo vidět tu parkovačku vyfocenou i vyndanou,at vím co mám chtít,jestli ty žárovky co máš v autě opravdu lépe svítí,tak je tedy objednám,každopádně děkuji za informace. :wink:
Těch parkovaček máš více druhů... zaoblené sklo, seříznuté sklo, s 4mi ledkami, s 6ti ledkami. Lyší se v cenách, ale v svítivosti težko říci... U parkovaček spíše ti jde o to, že kyž ti svítí všechny žárovky třeba čistě bíle, tak aby ti nesvítili parkovačky nažloutle, takže to kupuješ jen kvůli dobrému pocitu, že ti v světle svítí všechny žárovky stejnou barvou :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 05 pro 2006, 21:29

Vojta píše:když si spočítáte kolik narvete do posranejch žárovek který se stejně za čtvrt roku vyserou tak byste měli xenony
Souhlas, ale v mém případě jsem je kupoval kvůli tomu, že mi ta původní praskla, tak jsem chtěl vyzkoušet něco, co mi většina lidí doporučila :wink:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 05 pro 2006, 21:34

manli2 píše:
pepca píše::shock: :lol: tak nevím H7- jednovláknová,žádná H4dvouvláknová :lol:
http://cartechgroup.cz/?detail&did=zaro ... arovky_267
kurwa.. H7 60/55W :wink: :wink: :wink: :wink: nic?...... H7 60/55W :wink: :wink: :wink: furt nic :wink: :wink: :wink: :wink:
Chtěl jsem ti původně napsat, že máš třeba na výběr :lol: , ale to bych z sebe udělal VOLA a hned by se toho každý chytnul :wink:

Jamoko

Příspěvek od Jamoko » 05 pro 2006, 21:59

manli2 píše:
pepca píše::shock: tak jsem asi holt lama,nechápu,já kupoval H7 je to jednovláknovka samozřejmně,a ten odkaz co tu řešíme?tam je též H7,tak stále nevím co tu motáte že odkaz ukazuje H4 :oops:

ty vole... Žárovky Xe SUP.WHITE H7 60/55W 2ks vysvětli mi jak jedno vlákno H7 udělá 2 výkony???? no

já se vám snažil říct že ten odkaz co sem furt serete jsou H4 i když tam píšou že sou to H7 :wink:
No je to kruta chyba v popisku, protoze jak u h7 tak u h4 ma stejny text. No nereste, to je jejich problem ze maj blbyho admina. Proste to sou H7 norma zarovky.
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786

PRODAM

james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 » 05 pro 2006, 22:17

no kéž by to tak bylo, jinak mi budou H7 60/55W na hov*o :lol:
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252

manli2

Příspěvek od manli2 » 05 pro 2006, 22:21

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 05 pro 2006, 22:30

Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

pepca

Příspěvek od pepca » 05 pro 2006, 22:32

Happy píše:
Vóóón.... :D
:shock: :shock: áno,kdo je vítěz?no přeci veliký manli, :evil: :evil: :shock: :shock: :lol: jseš holt dobrej,no :( :( :wink:

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 05 pro 2006, 22:35

pepca píše: :shock: :shock: áno,kdo je vítěz?no přeci veliký manli, :evil: :evil: :shock: :shock: :lol: jseš holt dobrej,no :( :( :wink:
What? :shock:

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 05 pro 2006, 22:59

No je fakt, že když si člověk dá práci tak sežene komponenty na xenonovou přestavbu celkem levně, já to tenhle týden intenzivně řešil. Xenonová výbojka za 910,- v poho. Pak krabička od Helly za 1500,- kč/ks , vysokonapěťovej kabel a namontovat. Pracuju v osvětlovací firmě a měl jsem možnost včera mluvit s technikem přímo od Osramu na téma xenonů a žárovek. Dobrali jsme se k tomu, že předloni si taky koupil astru g, a taky si tam okamžitě dobastlil xenony. Měl všechno přesně seřízené, šlapalo to perfektně. Jenže pak mu ženská na křižovatce nedala přednost a řachla to do něj. Její argument - "já jsem ho přehlédla". Zpočátku jasná věc, ale při ohledávání aut likvidátory pojišťoven byla zjištěna dodatéčná montáž neoriginálního příslušenství - xenony. A ve finále byla ženská "oslepena" xenony, proto ho neviděla a nabourala ho. Takže nejen že měl svoji vlastní škodu, kterou nespůsobil, navíc ještě platil část pojistného krytí a sám nedostal skoro nic. Proto mi jakoukoliv neoriginální montáž absolutně nedoporučil, nehledě na to, že reflektory pro žárovky a pro xenony mají drobné, ale důležité rozdíly! A to jak v normálních reflektorech, tak i v těch čočkových! Proto jsem od myšlenky přestavby teď již levného xenonového svícení upustil, raději si za rok či dva koupim Astřičku s origo xenonama. Jo a UV filtr je v našich plastovejch lampách sakra důležitej. Pokud tedy není materiál ze kterýho jsou vyrobeny UV stabilní. A jestli je, tak asi jedině proti tomu slunečnímu. Pro tyhle lampy je dlouhodobé používání žárovek bez UV filtru jistá smrt.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 05 pro 2006, 23:01

tak nezbejvá než sehnat originál xenony, bastl do klasickejch lamp bych taky nechtěl
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 05 pro 2006, 23:11

Kucííí... co bylo platný, že vám maminka říkala, že ta plotýnka na sporáku pálí a že se na ní nesmí šahat. :)

pepca

Příspěvek od pepca » 06 pro 2006, 10:35

Zigi píše:
pepca píše: :shock: :shock: áno,kdo je vítěz?no přeci veliký manli, :evil: :evil: :shock: :shock: :lol: jseš holt dobrej,no :( :( :wink:
Zase tolik neprehanej :roll:
:D :lol: občas ho musíš pochválit,on to má tak rád,jsi mohl již poznat,jak mladý nepochválíš,tedy občas,tak se cítí dotčení :D :D :lol: to vidím i doma :wink: :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 06 pro 2006, 10:45

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :wink: :wink:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 06 pro 2006, 11:48

tak jsem je vcera objednal-zarovky od cartechgroup a ted mi volali ze zitra dorazi.Tak uvidime... :D 294kc i s postovnym

p.s. Nazev: Žárovky Xe SUP.WHITE H7 60/55W 2ks (id: 5135)
Cena: 199 Kč
Kusů: 1
Cena celkem: 199 Kč
-------------------------------------------------------------------------------

toto mi napsali,takze nechapu take to oznaceni 60/55W.....?

Odpovědět