Spolehlivý servis Plzeň???

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
tithian

Spolehlivý servis Plzeň???

Příspěvek od tithian » 01 pro 2012, 19:26

Vážení,

zakládám nový topic, neboť dva již založené na tohle téma v podstatě neodpovídají. Jedná se mi o tohle - mám starší Astru a nemá cenu s ní jezdit na "drobný servis" (jakože rozvody, destičky... prostě provozní záležitosti) do autorizovanýho Algonu na Rokycanský - ceny za práci a díly jak v Německu, a přístup jako bych jim tam přivez místo svých peněz spíš anální kolíky... To samý slavnej Auto Hodek v Radčicích, oprava za 35k a jednání šílený, jako chápu že ve svejch 25ti letech nemůžu čekat zázraky, ale lidi by si mohli aspoň vykat, když si platěj takovýhle sumy.. :lol:

Takže se ptám, přátelé kamarádi Astráci, znáte nějaký dobrý servis přímo v Plzni? :? Spolehlivý, a hlavně s lidským přístupem, kde nebudou s člověkem jednat jako totální kriplové? Kde aspoň trošku rozumí Astrám a jsou schopný za rozumnou cenu udělat základní věci, který si ale člověk sám jen tak lehce neudělá? Rozvody, odvzdušnění brzd, diagnostiku, prostě to, na co nemam obecně čas ani garáž :D Díky moc za rozumné tipy.. Do Šlovic, jak bylo doporučeno již dříve v jiným tématu, si myslim že to je zbytečně daleko, a něco rozumnýho musí být i v Plzni, nebo ne? Jediný tak nějak ok co jsem zatím zažil byl servis za Kaznějovem, což je snad ještě dál :D Případně jestli máte nebo znáte nějakou vybavenou garáž a trochu volnýho času, tak se můžeme taky domluvit :) Předem děkuju..

Reklama

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolehlivý servis Plzeň???

Příspěvek od mirda2908 » 01 pro 2012, 19:46

diagnostiku ti udelam i ja za cigara treba.Servis na mem aute delal znamy v liticich vedle vrakoviste a sem spokojeny i s cenou.Da se snim domluvit.Nebo vedle soudu je jeste dobry servis,byl tam jeden clen a nestezoval si.Ta tvoje astra parkuje dost casto v ulici kousek od plazi zejo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

hant

Příspěvek od hant » 01 pro 2012, 20:07

V Plzni jsem navštívil hodně servisů a je to jak kdy. S něčím spokojenost a s něčím ne. To si nevybereš. Řeším to tak že jsem jezdil do servisu kde znám všechny co tam dělají a koho jsem neznal tak jsem poznal. Spokojenost byla do doby kdy skončili. Ale šli dělat do KIA jak bylo Fiat Ricardo. Dělají tam všechny auta a jeden kámoš co tam dělá dřív makal v oplu. Z menšíma opravama se lze domluvit a jet k němu domů. (velká garáž a zdviž). Díky tomuhle forum si toho dost zjistim a seženu a tak většinou jedu za opravou s tím že vím co přesně potřebuju a chci. Můžu se na opravě podílet že přiložím ruku k dílu a tak nějak si to ohlídám a něco se přiučím. Ale taky musím za Plzeň. A když mě to nebaví u něj tak tam auto nechám a jdu chytat ryby na rybník co je kousek od něj. Bohužel jsem se taky za svou éru za volantem kdy do servisů jezdíme i se služebákama setkal s tím že se účtovalo co se nedělalo a po opravě nemakalo něco jinýho. Tak jsem taky nedůvěřivej. ( v autě pak jezdím já a mám zodpovědnost) proto právě ke kámošovi a hotovo. Jinak kolega v práci jezdí do Best Drive na Zátiší a nestěžuje si. Já tam s klimou nepochodil.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

tithian

Příspěvek od tithian » 01 pro 2012, 20:42

Mirda - jojo za Plazou občas stojím, je tam dobrý parkování zadarmo, v centru, a moc lidí o tom neví takže celkem spolehlivě místo najdu :) A většinou tam potkam i tu Tvojí čtyřkolovou krasotinku tak se i pokochám :D Každopádně dík za tipy, u kterýho soudu myslíš?

hant - dík moc, bestdrive kdyžtak zkusím :) případně tu KIU, ono vesměs v každym servisu se dá domluvit že udělají i jinou značku, jde mi spíš o ten přístup no.. pokud tam jsou v pohodě tak zkusim, dík za doporučení ;)

hant

Příspěvek od hant » 01 pro 2012, 20:51

Mirda myslí v šumavský ulici jak bývala prodejna piva u soudu. Proti pivováru. A když pudeš do tý Kia tak se odvolej na Míru z pekárny. Kluci už budou vědět. Je to vjezd z boku. Nahoře je porodejna Kia a dole dílny a tam dělaj všechny auta. Je tam i pneuservis. Ty korejce dělají v servisu nahoře. Tohle vzniklo jako servis na vše.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 02 pro 2012, 06:56

jj jak pise kolega hant,me se taky libi tva porad koukam po tvych zadnich svetlech,libi se mi a bile vyniknou.JJ ted uz tady nezaparkujes protoze se sem serou vsichni,a hlavne kdyz prijedu domu ze sprinterem to mam doslova amok kam to zaparkovat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. » 02 pro 2012, 07:42

Ahoj

Já ti můžu za sebe a za spostu kluků např v vectra webu doporučit kluka u nás : http://www.autoprofiteam.cz/memberdetai ... &mbrid=759
Má dost dobré cena a suprovej přístup, ale čeká se docela dlouho, má spostu práce, ale když řekneš že máš kontakt od Ondry vezme tě přednostně :wink:
Dělá všechny auta, zatím ho nic nepřekvapilo, ani 12válec od lamba v A8 :mrgreen:

čAU
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE

Odpovědět