Spolehlivý servis Plzeň???
Spolehlivý servis Plzeň???
Vážení,
zakládám nový topic, neboť dva již založené na tohle téma v podstatě neodpovídají. Jedná se mi o tohle - mám starší Astru a nemá cenu s ní jezdit na "drobný servis" (jakože rozvody, destičky... prostě provozní záležitosti) do autorizovanýho Algonu na Rokycanský - ceny za práci a díly jak v Německu, a přístup jako bych jim tam přivez místo svých peněz spíš anální kolíky... To samý slavnej Auto Hodek v Radčicích, oprava za 35k a jednání šílený, jako chápu že ve svejch 25ti letech nemůžu čekat zázraky, ale lidi by si mohli aspoň vykat, když si platěj takovýhle sumy..
Takže se ptám, přátelé kamarádi Astráci, znáte nějaký dobrý servis přímo v Plzni? Spolehlivý, a hlavně s lidským přístupem, kde nebudou s člověkem jednat jako totální kriplové? Kde aspoň trošku rozumí Astrám a jsou schopný za rozumnou cenu udělat základní věci, který si ale člověk sám jen tak lehce neudělá? Rozvody, odvzdušnění brzd, diagnostiku, prostě to, na co nemam obecně čas ani garáž Díky moc za rozumné tipy.. Do Šlovic, jak bylo doporučeno již dříve v jiným tématu, si myslim že to je zbytečně daleko, a něco rozumnýho musí být i v Plzni, nebo ne? Jediný tak nějak ok co jsem zatím zažil byl servis za Kaznějovem, což je snad ještě dál Případně jestli máte nebo znáte nějakou vybavenou garáž a trochu volnýho času, tak se můžeme taky domluvit Předem děkuju..
zakládám nový topic, neboť dva již založené na tohle téma v podstatě neodpovídají. Jedná se mi o tohle - mám starší Astru a nemá cenu s ní jezdit na "drobný servis" (jakože rozvody, destičky... prostě provozní záležitosti) do autorizovanýho Algonu na Rokycanský - ceny za práci a díly jak v Německu, a přístup jako bych jim tam přivez místo svých peněz spíš anální kolíky... To samý slavnej Auto Hodek v Radčicích, oprava za 35k a jednání šílený, jako chápu že ve svejch 25ti letech nemůžu čekat zázraky, ale lidi by si mohli aspoň vykat, když si platěj takovýhle sumy..
Takže se ptám, přátelé kamarádi Astráci, znáte nějaký dobrý servis přímo v Plzni? Spolehlivý, a hlavně s lidským přístupem, kde nebudou s člověkem jednat jako totální kriplové? Kde aspoň trošku rozumí Astrám a jsou schopný za rozumnou cenu udělat základní věci, který si ale člověk sám jen tak lehce neudělá? Rozvody, odvzdušnění brzd, diagnostiku, prostě to, na co nemam obecně čas ani garáž Díky moc za rozumné tipy.. Do Šlovic, jak bylo doporučeno již dříve v jiným tématu, si myslim že to je zbytečně daleko, a něco rozumnýho musí být i v Plzni, nebo ne? Jediný tak nějak ok co jsem zatím zažil byl servis za Kaznějovem, což je snad ještě dál Případně jestli máte nebo znáte nějakou vybavenou garáž a trochu volnýho času, tak se můžeme taky domluvit Předem děkuju..
- Reklama
Re: Spolehlivý servis Plzeň???
diagnostiku ti udelam i ja za cigara treba.Servis na mem aute delal znamy v liticich vedle vrakoviste a sem spokojeny i s cenou.Da se snim domluvit.Nebo vedle soudu je jeste dobry servis,byl tam jeden clen a nestezoval si.Ta tvoje astra parkuje dost casto v ulici kousek od plazi zejo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
V Plzni jsem navštívil hodně servisů a je to jak kdy. S něčím spokojenost a s něčím ne. To si nevybereš. Řeším to tak že jsem jezdil do servisu kde znám všechny co tam dělají a koho jsem neznal tak jsem poznal. Spokojenost byla do doby kdy skončili. Ale šli dělat do KIA jak bylo Fiat Ricardo. Dělají tam všechny auta a jeden kámoš co tam dělá dřív makal v oplu. Z menšíma opravama se lze domluvit a jet k němu domů. (velká garáž a zdviž). Díky tomuhle forum si toho dost zjistim a seženu a tak většinou jedu za opravou s tím že vím co přesně potřebuju a chci. Můžu se na opravě podílet že přiložím ruku k dílu a tak nějak si to ohlídám a něco se přiučím. Ale taky musím za Plzeň. A když mě to nebaví u něj tak tam auto nechám a jdu chytat ryby na rybník co je kousek od něj. Bohužel jsem se taky za svou éru za volantem kdy do servisů jezdíme i se služebákama setkal s tím že se účtovalo co se nedělalo a po opravě nemakalo něco jinýho. Tak jsem taky nedůvěřivej. ( v autě pak jezdím já a mám zodpovědnost) proto právě ke kámošovi a hotovo. Jinak kolega v práci jezdí do Best Drive na Zátiší a nestěžuje si. Já tam s klimou nepochodil.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Mirda - jojo za Plazou občas stojím, je tam dobrý parkování zadarmo, v centru, a moc lidí o tom neví takže celkem spolehlivě místo najdu A většinou tam potkam i tu Tvojí čtyřkolovou krasotinku tak se i pokochám Každopádně dík za tipy, u kterýho soudu myslíš?
hant - dík moc, bestdrive kdyžtak zkusím případně tu KIU, ono vesměs v každym servisu se dá domluvit že udělají i jinou značku, jde mi spíš o ten přístup no.. pokud tam jsou v pohodě tak zkusim, dík za doporučení
hant - dík moc, bestdrive kdyžtak zkusím případně tu KIU, ono vesměs v každym servisu se dá domluvit že udělají i jinou značku, jde mi spíš o ten přístup no.. pokud tam jsou v pohodě tak zkusim, dík za doporučení
Mirda myslí v šumavský ulici jak bývala prodejna piva u soudu. Proti pivováru. A když pudeš do tý Kia tak se odvolej na Míru z pekárny. Kluci už budou vědět. Je to vjezd z boku. Nahoře je porodejna Kia a dole dílny a tam dělaj všechny auta. Je tam i pneuservis. Ty korejce dělají v servisu nahoře. Tohle vzniklo jako servis na vše.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
jj jak pise kolega hant,me se taky libi tva porad koukam po tvych zadnich svetlech,libi se mi a bile vyniknou.JJ ted uz tady nezaparkujes protoze se sem serou vsichni,a hlavne kdyz prijedu domu ze sprinterem to mam doslova amok kam to zaparkovat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Ahoj
Já ti můžu za sebe a za spostu kluků např v vectra webu doporučit kluka u nás : http://www.autoprofiteam.cz/memberdetai ... &mbrid=759
Má dost dobré cena a suprovej přístup, ale čeká se docela dlouho, má spostu práce, ale když řekneš že máš kontakt od Ondry vezme tě přednostně
Dělá všechny auta, zatím ho nic nepřekvapilo, ani 12válec od lamba v A8
čAU
Já ti můžu za sebe a za spostu kluků např v vectra webu doporučit kluka u nás : http://www.autoprofiteam.cz/memberdetai ... &mbrid=759
Má dost dobré cena a suprovej přístup, ale čeká se docela dlouho, má spostu práce, ale když řekneš že máš kontakt od Ondry vezme tě přednostně
Dělá všechny auta, zatím ho nic nepřekvapilo, ani 12válec od lamba v A8
čAU
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE