Zapomeň, já si to říkal před pár lety taky. Byl to můj návrat, pak jsem potkal kluky na fóru
www.papirovemodelarstvi.cz - najdeš mě tam pod nickem JoskaM
Vodovky ti po letech nezmění barvu, ani tempery, ale fixky - to by jsi nevěřil, úplně změní barvu, lihovky, nebo ty za 10kč z teska zmizí úplně. mám to vyzkoušeno na modelech sám.. Uznávám, je to sr.. ale výsledek je nesrovnatelný. Co chceš, za rok postavit všechny formule, to nedáš věř mi. Zkus jeden model vymazlit, ale fakt vymazlit. V tu chvíli přestane pro tebe ten hranatý svět existovat. Co mě štvalo na starých modelech byly ty černý čáry, koukni na auto, vidíš černý čáry, ne. Přišel první přebarvenej model, druhej, pak vznikl Schwimmwagen, pak Richelieu, roste Bismarck a v tuhle chvíli krásná ponorka z občanské války Sever proti Jihu(1864) - Hunley - jo v tý době byla použita poprvé ponorka k bojovému úto....úspěšnému bojovému útoku. Bohužel pro ofiko hodnocení jsi vyřazen ze hry, ale jako modelář by jsi se měl přiblížit ke skutečnosti - tzn, vyber si měřítko, které ti vyhovuje a hup na to. Já stále doufám, že vám představím moji Barču s tůnigem, co bych ji třeba i rád dopřál, maska beze znaku, jiná kola(černý hlíny) křidélko na pátých dveřích, lišty v barvě, bez škrábanců, čistý interiér, angely.....ale spíše mě převálcuje Kriegsmarine a vůbec láska k německé technice.