Skladáte niekto papierové modely? :)
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skladáte niekto papierové modely? :)
alzafíre ty by ses lakovaním zivit nemohl je to hrozny jak si to natřel takovy čary tam vidět
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
Však já vím , schlo mi to pod rukama, ale prostě na tohle nemám. Až se pustím do nové varianty, tak si nechám namíchat barvu do spreje, pak to snad bude lepší
Já se snažím vyhnout i malování pokoje
Já se snažím vyhnout i malování pokoje
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ale jako klobouk dolu ja bych nedokazal pomalu ani udělat papirovou krychli
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Joska: gratulace, jediné co dokážu s papírem celkem obstojně je vytírání onoho otvoru , ale tohle je fakt pecka, když jsem viděl fotky co máš na modelářském foru tak jsem nevěřil, že je to z papíru, spíš to vypadá jako plastikový model, opravdu nádhera, jak dlouho jsi to stavěl?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
dva a půl roku, ale byly v tom přestávky, dá se možná říct rok nepřetržité práce, v průměru 4 hod denně?
Další bude lepší!
Další bude lepší!
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
hmmmmm, ale vyplatilo se
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- MAJK
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar
Nenašel by se u někoho model: PzKpfw VI Tiger a VIB PzKpfw Tiger II
Nenašel by se u někoho model: PzKpfw VI Tiger a VIB PzKpfw Tiger II
ASTRA 1.6 16V X16XEL ELEGANCE CARAVAN
tak sem se po 15 letech pustil do lepení a docela mě chytli setiny
Uploaded with ImageShack.us
Se musím taky ozvat, že ještě žiju, Yanku, co autobus??
Pěkný miniboxy, jen přestaň používat fixky, a vezmi vodovky, a další úkol, hoď si nick i na papírácký forum, my si tě už vytáhneme a na výstavního modeláře! - PS - přažáku,přijeď na chodov! - dám ti zavčas vědět kdy to je.
Pěkný miniboxy, jen přestaň používat fixky, a vezmi vodovky, a další úkol, hoď si nick i na papírácký forum, my si tě už vytáhneme a na výstavního modeláře! - PS - přažáku,přijeď na chodov! - dám ti zavčas vědět kdy to je.
Se musím taky ozvat, že ještě žiju, Yanku, co autobus??
Pěkný miniboxy, jen přestaň používat fixky, a vezmi vodovky, a další úkol, hoď si nick i na papírácký forum, my si tě už vytáhneme a na výstavního modeláře! - PS - přažáku,přijeď na chodov! - dám ti zavčas vědět kdy to je. fakt to stojí za to.
Pěkný miniboxy, jen přestaň používat fixky, a vezmi vodovky, a další úkol, hoď si nick i na papírácký forum, my si tě už vytáhneme a na výstavního modeláře! - PS - přažáku,přijeď na chodov! - dám ti zavčas vědět kdy to je. fakt to stojí za to.
-
- Kontaktovat uživatele:
josko.. pořád lepší fixy, než vůbec nic.. já totiž vždycky akorát pos... tak jsem s retuší přestal...
Zapomeň, já si to říkal před pár lety taky. Byl to můj návrat, pak jsem potkal kluky na fóru www.papirovemodelarstvi.cz - najdeš mě tam pod nickem JoskaM
Vodovky ti po letech nezmění barvu, ani tempery, ale fixky - to by jsi nevěřil, úplně změní barvu, lihovky, nebo ty za 10kč z teska zmizí úplně. mám to vyzkoušeno na modelech sám.. Uznávám, je to sr.. ale výsledek je nesrovnatelný. Co chceš, za rok postavit všechny formule, to nedáš věř mi. Zkus jeden model vymazlit, ale fakt vymazlit. V tu chvíli přestane pro tebe ten hranatý svět existovat. Co mě štvalo na starých modelech byly ty černý čáry, koukni na auto, vidíš černý čáry, ne. Přišel první přebarvenej model, druhej, pak vznikl Schwimmwagen, pak Richelieu, roste Bismarck a v tuhle chvíli krásná ponorka z občanské války Sever proti Jihu(1864) - Hunley - jo v tý době byla použita poprvé ponorka k bojovému úto....úspěšnému bojovému útoku. Bohužel pro ofiko hodnocení jsi vyřazen ze hry, ale jako modelář by jsi se měl přiblížit ke skutečnosti - tzn, vyber si měřítko, které ti vyhovuje a hup na to. Já stále doufám, že vám představím moji Barču s tůnigem, co bych ji třeba i rád dopřál, maska beze znaku, jiná kola(černý hlíny) křidélko na pátých dveřích, lišty v barvě, bez škrábanců, čistý interiér, angely.....ale spíše mě převálcuje Kriegsmarine a vůbec láska k německé technice.
Vodovky ti po letech nezmění barvu, ani tempery, ale fixky - to by jsi nevěřil, úplně změní barvu, lihovky, nebo ty za 10kč z teska zmizí úplně. mám to vyzkoušeno na modelech sám.. Uznávám, je to sr.. ale výsledek je nesrovnatelný. Co chceš, za rok postavit všechny formule, to nedáš věř mi. Zkus jeden model vymazlit, ale fakt vymazlit. V tu chvíli přestane pro tebe ten hranatý svět existovat. Co mě štvalo na starých modelech byly ty černý čáry, koukni na auto, vidíš černý čáry, ne. Přišel první přebarvenej model, druhej, pak vznikl Schwimmwagen, pak Richelieu, roste Bismarck a v tuhle chvíli krásná ponorka z občanské války Sever proti Jihu(1864) - Hunley - jo v tý době byla použita poprvé ponorka k bojovému úto....úspěšnému bojovému útoku. Bohužel pro ofiko hodnocení jsi vyřazen ze hry, ale jako modelář by jsi se měl přiblížit ke skutečnosti - tzn, vyber si měřítko, které ti vyhovuje a hup na to. Já stále doufám, že vám představím moji Barču s tůnigem, co bych ji třeba i rád dopřál, maska beze znaku, jiná kola(černý hlíny) křidélko na pátých dveřích, lišty v barvě, bez škrábanců, čistý interiér, angely.....ale spíše mě převálcuje Kriegsmarine a vůbec láska k německé technice.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Josko, klobouk dolů, jsem zkouknul tvoji galerii na modelářským foru-masakr!!!
kde na to kua bereš čas s prckem???
až bude někde kol rodný hroudy výstava, dej vědět, zajdem se koukout!!!!
kde na to kua bereš čas s prckem???
až bude někde kol rodný hroudy výstava, dej vědět, zajdem se koukout!!!!
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000