Přehřívá se motor
Přehřívá se motor
Mám motor 1,7TD 50KW.Přehříval se mi motor,u známého v servisu se vyměnilo těsnění pod hlavou,kontrolovala se hlava zda není prasklá,nebyla.Poté se ještě dělaly nové rozvody a měnila se vodní pumpa.Ovšem potíže s přehříváním motoru byly stále.Nato jsem v zoufalství vyměnil i termostat a problémy pořád úplně stejné.Poraďte prosím na co mám ještě kouknout,čím by to mohlo být
- Reklama
Re: Přehřívá se motor
U tvojho typy motora zvykne prasknut hlava. Mal si ju na tlakovej skuske , alebo si ju iba prezrel ? Praskliny su niekedy na takych miestach ze ich nevydno a az zahriatie hlavy a nasledna tlakova skuska odhalia netesnost. Mozno to nebude tvoj pripad , su to len moje skusenosti ...
Právě že to bylo na tlakové zkoušce a tam nic neodhalili.prý to je všechno OK pouze přebrousili hlavu a dali pod hlavu nové těsnění a když už to měli venku tak dali nové guferka
Chladic nebude zaneseny? Je poriadne priechodny?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
No právě že chladič je starý 1 rok co mi minulý rok prasknul,ale zkusím ho prostříknout hadicí,co to udělá,jestli to poteče normálně
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Po mých zkušenostech,pokud se ti to nezavzdušnuje tak je slabej/zanesenej/ucpanej chladič.Leda to zkusit ještě bez termostatu a pokud se to bude přehřívat i tak,tak se to prostě málo chladí tzn. chladič.Teda jestli to u tohohle motoru jde,jezdit bez termostatu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Nejsem mechanik, mám malou zkušenost jen s motorkama a čtykolkama, ale tohle se mi u nich stávalo při různejch chladících kapalinách - špatná hustota (voda/kapalina a druhy těch kapalin). Nemůže to být tím?
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
a co snimac teploty muze byt spatny a ukazuje spatne hodnoty.Ja mam stejny motor a ukazovalo mi to 95 a obcas jelo i vic vymenil sem snimac a ukazuje 88stupnu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ja mam benzin ale taky myslím že muže byt špatný snímač byl sem na testy a žeprej se nepřehřívá přitom stačí vyjet rychle kopec a už to ukazuje 90
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...