Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Objednal jsem zadní tlumiče a nový koncový díl výfuku a budu muset i pružiny! Nevíte kolik stojí?
Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních (Dunlop SP Winter) a ty se ne a ne snížit z 4mm vpředu, respektive 3,5mm vzadu. Takže budou sloužit další léto a na podzim se uvidí
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
pavel kotulán píše:Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Objednal jsem zadní tlumiče a nový koncový díl výfuku a budu muset i pružiny! Nevíte kolik stojí?
pankid píše:Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních
na zimních Kleber Krisalp HP2 najedu do zatáčky 80 a za ohromného pištění mířím nedotáčvím smykem ven ze silnice.... na letních Kleber DYNAXER HP2 toto nastává až při 100... při rozměru gumy 195/60/15.... no a na gumě225/40/18 barum bravuris se toto děje až při 130... ale ne... nepoznám rozdíl
pavel kotulán píše:Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Škoda,že jsi to nenapsal před posledním úklidem garáže.No,už jsou v popelnici.Když jsem koupil auto,tak jsem tam měl pružiny z kombíka a měnil jsem je za správné.Starší origo za 500kč/kus Nová v Kelly něco 1500-2000,co si pamatuju.
Už druhý rok jsou OK a i kdyby praskla,tak tam vrazim za 500 jinou a neřeším to.
pankid píše:Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních
na zimních Kleber Krisalp HP2 najedu do zatáčky 80 a za ohromného pištění mířím nedotáčvím smykem ven ze silnice.... na letních Kleber DYNAXER HP2 toto nastává až při 100... při rozměru gumy 195/60/15.... no a na gumě225/40/18 barum bravuris se toto děje až při 130... ale ne... nepoznám rozdíl
No to se nedivím, kouknul jsem na testy zimních pneu ADAC podzim 2010 a Kleber Krisalp HP2 byl hodnocen jako třetí nejhorší se známkou " USPOKOJIVĚ" mimo jiné za ovladatelnost i na suché vozovce. Takže pokud nebudeš šetřit na zimním obutí, budeš moct jezdit do zatáčky i 100 na zimních
www.LPG-OBCHOD.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
prma píše:Zimní v létě jsou určitě menší zlo než opačně,ale jízdních vlastností letních prostě nedosáhnou
Jasně že jízda v zimě na letních je hloupost. Ale jízda na zimních po celý rok je zcela běžná praxe zejména u lidí, co najedou ročně do 12 000 km. Ty by totiž častěji přezouvali než jezdili. Můžeme srovnat naší průměrnou teplotu v sezóně letních pneumatik a například průměrné teploty oblastí jižních států jako jih Itálie, Francie nabo Španělska. Takže u nás je to někde mezi letním a zimním obutí.
www.LPG-OBCHOD.cz
Na normální klidnou jízdu jízdu jsou OK,rozdíl nebude ani moc pozorovatelný,ale při akutním brzdění?Jízdní vlastnosti si člověk ohlídá,ale nevyzpytatelného chodce?
Při poměru účinku brzd zhruba 8:2 bych byl alespoň pro kompromis-přední.
Samothe píše:já se hlásím,ale ještě je chci nechat stříknout a nevím no asi by jsi zápasil s 18" stačí,když si vzpomenu na moje 17" a akce u tebe v garáži
No, to sice byla, sranda, ale dali jsme to ne ? Schumakovi jsem na Háčko obouval 18'' A bylo to v pohodě. Na houby jsou ty pneu s tím tvrdým límcem no...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."