Uz mate prezuto?
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uz mate prezuto?
Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Objednal jsem zadní tlumiče a nový koncový díl výfuku a budu muset i pružiny! Nevíte kolik stojí?
Objednal jsem zadní tlumiče a nový koncový díl výfuku a budu muset i pružiny! Nevíte kolik stojí?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem přezul Alpina, předevčírem Šikulita, pár jich tu už bylo dříve. Já už to mám taky na létě... kdo bude další ???
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
já se hlásím,ale ještě je chci nechat stříknout a nevím no asi by jsi zápasil s 18" stačí,když si vzpomenu na moje 17" a akce u tebe v garáži
Nemohl, jednak jsou 4dírová a pak se čeká, až bude opravena ŘJ vstřikovacího čerpadla .Radoš 92 píše:Nemoh bych si ty kola půjčit na léto?HonzaL píše:Tak u nás Corsa na letních(nepojízdná)...
Meriva B 1,4T 88kW
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních (Dunlop SP Winter) a ty se ne a ne snížit z 4mm vpředu, respektive 3,5mm vzadu. Takže budou sloužit další léto a na podzim se uvidí
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Cena pro členy fora 2300,- obě zadní na kombi.pavel kotulán píše:Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Hojte,Frydex píše:Tak dneska jsem přezul Alpina, předevčírem Šikulita, pár jich tu už bylo dříve. Já už to mám taky na létě... kdo bude další ???
Kubo do 14 dnů jsem u tebe. Už studuj montáž skrytých ventilků
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
na zimních Kleber Krisalp HP2 najedu do zatáčky 80 a za ohromného pištění mířím nedotáčvím smykem ven ze silnice.... na letních Kleber DYNAXER HP2 toto nastává až při 100... při rozměru gumy 195/60/15.... no a na gumě225/40/18 barum bravuris se toto děje až při 130... ale ne... nepoznám rozdílpankid píše:Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
ještě dodatek... na těch širokejch kolech je astra přetáčivá mrcha.... hold moc lehká...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Škoda,že jsi to nenapsal před posledním úklidem garáže.No,už jsou v popelnici.Když jsem koupil auto,tak jsem tam měl pružiny z kombíka a měnil jsem je za správné.Starší origo za 500kč/kus Nová v Kelly něco 1500-2000,co si pamatuju.pavel kotulán píše:Nazdárek, tak jsem včera taky přezul a dal jsem si tam skryté ventilky, a zjistil jsem, že mám prasklou zadní pružinu
Už druhý rok jsou OK a i kdyby praskla,tak tam vrazim za 500 jinou a neřeším to.
Astra 1,4 16V
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
No to se nedivím, kouknul jsem na testy zimních pneu ADAC podzim 2010 a Kleber Krisalp HP2 byl hodnocen jako třetí nejhorší se známkou " USPOKOJIVĚ" mimo jiné za ovladatelnost i na suché vozovce. Takže pokud nebudeš šetřit na zimním obutí, budeš moct jezdit do zatáčky i 100 na zimníchmanli2 píše:na zimních Kleber Krisalp HP2 najedu do zatáčky 80 a za ohromného pištění mířím nedotáčvím smykem ven ze silnice.... na letních Kleber DYNAXER HP2 toto nastává až při 100... při rozměru gumy 195/60/15.... no a na gumě225/40/18 barum bravuris se toto děje až při 130... ale ne... nepoznám rozdílpankid píše:Já už mám přezuto od předešlé zimy. Celé auto bylo již předchozí léto na zimních, jízdní vlastnosti k nerozeznání od letních
www.LPG-OBCHOD.cz
Zimní v létě jsou určitě menší zlo než opačně,ale jízdních vlastností letních prostě nedosáhnou
Astra 1,4 16V
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že jízda v zimě na letních je hloupost. Ale jízda na zimních po celý rok je zcela běžná praxe zejména u lidí, co najedou ročně do 12 000 km. Ty by totiž častěji přezouvali než jezdili. Můžeme srovnat naší průměrnou teplotu v sezóně letních pneumatik a například průměrné teploty oblastí jižních států jako jih Itálie, Francie nabo Španělska. Takže u nás je to někde mezi letním a zimním obutí.prma píše:Zimní v létě jsou určitě menší zlo než opačně,ale jízdních vlastností letních prostě nedosáhnou
www.LPG-OBCHOD.cz
Na normální klidnou jízdu jízdu jsou OK,rozdíl nebude ani moc pozorovatelný,ale při akutním brzdění?Jízdní vlastnosti si člověk ohlídá,ale nevyzpytatelného chodce?
Při poměru účinku brzd zhruba 8:2 bych byl alespoň pro kompromis-přední.
Při poměru účinku brzd zhruba 8:2 bych byl alespoň pro kompromis-přední.
Astra 1,4 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
No, to sice byla, sranda, ale dali jsme to ne ? Schumakovi jsem na Háčko obouval 18'' A bylo to v pohodě. Na houby jsou ty pneu s tím tvrdým límcem no...Samothe píše:já se hlásím,ale ještě je chci nechat stříknout a nevím no asi by jsi zápasil s 18" stačí,když si vzpomenu na moje 17" a akce u tebe v garáži
Moje Astrina 1,7DTi