Vyblikání kódů
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyblikání kódů
Prispevek oznacen jako dulezity.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tak si to skuste aspon mobilom natocit a tak si to prehravat trebars aj spomalene, alebo v pocitaci si to video odkrokujte tak jak chcete, ked sa to zda rychlo.
Astra G caravan 1,6 16V (X16XEL)
ahoj tak si mi take ukazalo servis autičko + kliček je zajimave že zrovna po natankovani+přidani super-víf, letni, ujeto od pumpy cca 2km. (jezdim jen k shell ) a už to svitilo, zkoušel jsem podle již zminěneho navodu přes br.pedal+plyn ped, poruchu zrusit bohuzel se nazadařilo, kontrolka se ukaže jen když je motor teplej, jinak auto jede normalně zadnej nouzovej rezim nebo tak něco, zkusim ho prohnat nekde po dalnici snad to bude jen nějaka nekvalitni nafta přiste zkusim jinou pumpu...
Opel _ Zafira _ ELEGANCE rv. 2004: 2.2. DTI 16 V.
OBSAH : 2 172 CCM, TIP_ MOTORU - Y22 DTR...92 kw.,, 92. 0/4 00
http://www.vyfuky-teplice.cz/
OBSAH : 2 172 CCM, TIP_ MOTORU - Y22 DTR...92 kw.,, 92. 0/4 00
http://www.vyfuky-teplice.cz/
Zdravím všechny. Jsem tady nový, tak prosím o shovívavost.
4etl jsem o tom vyblikání a nejde mi to ani plyn- brzda ani spojit pin 5a6, protože pin 6 tam není. Máte nějakou radu mám 2,0 di a zřejmě problém s čerpadlem. Dík S.
4etl jsem o tom vyblikání a nejde mi to ani plyn- brzda ani spojit pin 5a6, protože pin 6 tam není. Máte nějakou radu mám 2,0 di a zřejmě problém s čerpadlem. Dík S.
-
- Kontaktovat uživatele:
A odkud jsi ?? Je tady plno clenu s diagnostikou.
Zdravím všechny...
Po včerejším zapůjčení auta kamarádovi a následném vrácení jsem dnes ráno zjistil,že zůstala svítit kontrolka airbacků a lambda sondy a následné chcípnutí motoru a to se několikrát opakovalo.Protože jsem musel jet pro dceru do města(nevolnost z horka)jsem s obavami vyrazil.Zjištění bylo hrozné.Kolísání otáček,cukání výkon nikde...no hrůza!!!Po návratu jsem vyzkoušel vyblikání kódů v domění,že závad tam tam bude víc,ale devítiminutové video po jeho přehrání a zapsání jediného kódu,který se opakoval pořád dokola po celých 9 minut jsem zjistil toto číslo:
0505 - Porucha v obvodu/systému regulace otáček volnoběhu
Mohl by se na to někdo z Brňáků kouknout popřípadě udělat diagnostiku a poradit co dál?
Předem díky...capp
Po včerejším zapůjčení auta kamarádovi a následném vrácení jsem dnes ráno zjistil,že zůstala svítit kontrolka airbacků a lambda sondy a následné chcípnutí motoru a to se několikrát opakovalo.Protože jsem musel jet pro dceru do města(nevolnost z horka)jsem s obavami vyrazil.Zjištění bylo hrozné.Kolísání otáček,cukání výkon nikde...no hrůza!!!Po návratu jsem vyzkoušel vyblikání kódů v domění,že závad tam tam bude víc,ale devítiminutové video po jeho přehrání a zapsání jediného kódu,který se opakoval pořád dokola po celých 9 minut jsem zjistil toto číslo:
0505 - Porucha v obvodu/systému regulace otáček volnoběhu
Mohl by se na to někdo z Brňáků kouknout popřípadě udělat diagnostiku a poradit co dál?
Předem díky...capp
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zvolej RomanoviK http://carteam.cz/ v Brně a okolí není co řešit, když je tam Roman
edit: neznáš to pořekadlo: manželka, auto a zubní kartáček se nepůjčuje?
edit: neznáš to pořekadlo: manželka, auto a zubní kartáček se nepůjčuje?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Zdravím,
vyblikal jsem pří rozsvícení kontrolky kód 0130 Regulace mimo rozsah / nesprávný signál sondy 1 (?) - asi lambda (kromě toho nic jiného), ale co mi nepasuje, že občas svítí a občas (většinou) ne. Máte nějaký názor, nebo zkušenost?
Myslíte, že by to mohlo být palivem - benzínem? (mám podezření)
ĎÍK
vyblikal jsem pří rozsvícení kontrolky kód 0130 Regulace mimo rozsah / nesprávný signál sondy 1 (?) - asi lambda (kromě toho nic jiného), ale co mi nepasuje, že občas svítí a občas (většinou) ne. Máte nějaký názor, nebo zkušenost?
Myslíte, že by to mohlo být palivem - benzínem? (mám podezření)
ĎÍK
Zafira Elegance 1.8 16V - X18XE1 - automat, klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka.....
Ahoj Kuci.
Dneska jsem to zkusil vyblikat pres pedaly na G r.v. 2000 motor 1,7 / 55Kw (Y17DT )
Blikalo to 7 10 1 10 5 .
Co to je za chybu ?
diky
Dneska jsem to zkusil vyblikat pres pedaly na G r.v. 2000 motor 1,7 / 55Kw (Y17DT )
Blikalo to 7 10 1 10 5 .
Co to je za chybu ?
diky
Nikdo nevi ??
-
- Kontaktovat uživatele:
To je nějaká blbost... sedmička na začátku asi nebude. ..
Jinak by to mohlo být 0105 Nesprávný signál z čidla tlaku MAP
Jinak by to mohlo být 0105 Nesprávný signál z čidla tlaku MAP
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dnes som to mal na op-come a vyhodilo mi to nejake chybove hlasenia
0105-nespravny signal z cidla tlaku MAP------------ co to je?
0130-regulacia mimo rozsah/nespravny signal sondy 1--to je asi zla sonda auto mi zere benzin jak tank a dymi
0325- nespravny signal cidla detonacneho spalovania 1----------------------co to je?
0335-nespravny signal cidla otacok klukoveho hriadela A ---co to je?vadny snimac?
0505-porucha v obvode systemu regulacie otacok volnobehu----- co to je?
1405- egr ten mam zaslepeny
0607-a toto vobec neviem co je to za chyba
JE TU NEJAKY PROFIK CO MI PORADI?
0105-nespravny signal z cidla tlaku MAP------------ co to je?
0130-regulacia mimo rozsah/nespravny signal sondy 1--to je asi zla sonda auto mi zere benzin jak tank a dymi
0325- nespravny signal cidla detonacneho spalovania 1----------------------co to je?
0335-nespravny signal cidla otacok klukoveho hriadela A ---co to je?vadny snimac?
0505-porucha v obvode systemu regulacie otacok volnobehu----- co to je?
1405- egr ten mam zaslepeny
0607-a toto vobec neviem co je to za chyba
JE TU NEJAKY PROFIK CO MI PORADI?
A nebudeš mít spíše něco s kabelama tolik vadnejch čidel není snad ani možná najednou ...
MAP senzor společně s čidlem teploty nasávaného vzduchu nahrazuje váhu vzduchu. Tzn ecu podle toho co si vypočítá dávkuje směs.
Čidlo detonačního spalování je vzádu mezi 3-4 válcem (nwm co máš za motor ) podle něj ecu nastavuje předstih.
0335- opět čidlo který je na klikovce ecu si hlídá natočení kvluli předstihu (zaleží jakej motor )
Ale zeptám se taky ddnes se mi začla rozsvěcet kontrolka ECU chvilku svití pak zase hasne (při rozsvícení padne výkon - nouzovej režim ? ) při vyblikávání ecu taky zahlásí nějakej startovací kod jako u corsy / tigry?
mám motor 2,0DTi. díky za radu
MAP senzor společně s čidlem teploty nasávaného vzduchu nahrazuje váhu vzduchu. Tzn ecu podle toho co si vypočítá dávkuje směs.
Čidlo detonačního spalování je vzádu mezi 3-4 válcem (nwm co máš za motor ) podle něj ecu nastavuje předstih.
0335- opět čidlo který je na klikovce ecu si hlídá natočení kvluli předstihu (zaleží jakej motor )
Ale zeptám se taky ddnes se mi začla rozsvěcet kontrolka ECU chvilku svití pak zase hasne (při rozsvícení padne výkon - nouzovej režim ? ) při vyblikávání ecu taky zahlásí nějakej startovací kod jako u corsy / tigry?
mám motor 2,0DTi. díky za radu
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ELEKTRIKÁŘSKÉ PRÁCE,Realizace FVE ELEKTRÁREN PLZEŇ a její široké okolí. více po sz
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ELEKTRIKÁŘSKÉ PRÁCE,Realizace FVE ELEKTRÁREN PLZEŇ a její široké okolí. více po sz
Myslím, že je v háji řídící jednotka motoru. Nemáš náhodou motor X18XE1?iwo26 píše:Dnes som to mal na op-come a vyhodilo mi to nejake chybove hlasenia
0105 0130 0325 0335 0505 1405 0607...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
ja mam X16SZR,aleauto ide normalne az na velku spotrebu a dymi