Drhnutie motora v nizkych otackach vs. spotreba oleja
Re: Drhnutie motora v nizkych otackach vs. spotreba oleja
turbo u benzínu začíná v 3500ot? to je nějaká hovadinka ne?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ale turbo motory su pre zabavu a nie pre ekonomiku na eko su diesly kuk sem ja by som mal s turbom cca 260 koni http://www.dbilas.de/Turbosysteme/Turbo ... .php?ID=27
-
- Kontaktovat uživatele:
ani by som nepovedal zvacsa turba zacinaju tahat od 3000 - 3500 ot ak sa nemylimJocker píše:turbo u benzínu začíná v 3500ot? to je nějaká hovadinka ne?
2800-3500, podle motoru co já mám osobní zkušenosti...
END
no tiez si myslim ze turbo je tak na to aby mal motor lepsiu pruznost pri spicke a pri konstantnej jazde (dialnica, nudne mesto atd ...) by som turbo ani nepotreboval ... skorej ked mas pred sebou dochodcu a uz uz ide oranzova a on pre istotu uz pribrzduje ze sak co ked vtedy by som za turbo dal aj 80 000
uvaha je to pekna, no ved uvidime ako sa to financne vykalkuluje
uvaha je to pekna, no ved uvidime ako sa to financne vykalkuluje
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
k tomu drhnutiu, bol som dnes v TEOraging-u, co sa tyka pristupu musim potvrdit Vase slova, perfektny clovek ... a vraj to drhnutie moze byt spojene s imobilizerom, boli tam nejake chyby ktore bolivymazane "za co este raz dakujem" a par km bolo po probleme ale potom to zacalo pozvolna opat...
Moze byt nieco s imobilizerom a da sa vobec tato vec nejako opravit alebo vymenit ? pojde auto vobec potom nastartovat ? jo a kde ho najdem ? predpokladam ze bude niekde skryty sak rpeto je to imobilizer
Moze byt nieco s imobilizerom a da sa vobec tato vec nejako opravit alebo vymenit ? pojde auto vobec potom nastartovat ? jo a kde ho najdem ? predpokladam ze bude niekde skryty sak rpeto je to imobilizer
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
No o servisech jste se rozepsali pekne ale o problemu s motorem nikdo nic. Mam stejny problem (pri vysokych otackach velka spotreba oleje, v nizkych otackach po ranu netahne) Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
No ja mam ten isty problem, motor 1.8 16v je tymto problemom asi zakliaty..pondelok 14teho ide motor na kompletné pretesnenie a vyčistenie hlavy motora uz u spominaneho TEORACING, som si viac nez isty ze spotreba oleja bude sposobena opotrebenim tesneni ventilov a olej cez ne prechadza do valcov.. aj pri akceleracii motor viditelne dymi.. Bolo mi sice povedane ze to moze byt kludne aj kruzkami piestov ale tlaky som nechal merat a boli v norme na všetkých styroch.. Takze o tyzden budem mudrejší a dám sem poznaty ci kompletne pretesnenie hlavy pomohlo.. a este ceny: kompletna sada tesneni hlavy cca 90eur, praca ale aj s montážou rozvodov uz v spominanom servise cca 140 eur.
To dusenie motora z rana "može byť" spatnou klapkou, kedze spalovanie oleja sa na nej odzrkadluje, nema asi take ciste otvaranie ako by mala mat..vzdy ked som ju vyčistil, tak pohoda.. ale to je len moj nazor, mozno to je niecim inym...
To dusenie motora z rana "može byť" spatnou klapkou, kedze spalovanie oleja sa na nej odzrkadluje, nema asi take ciste otvaranie ako by mala mat..vzdy ked som ju vyčistil, tak pohoda.. ale to je len moj nazor, mozno to je niecim inym...
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
No dnes sme otvorili motor... takže bude nasledovať výmena piestnych kúžkov, nakolko prepuštali , a vyčistenie celej hlavy..hlavne odkarbonizovanie fotky su v Moja Astra G. str.5
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....