u benzína musíš dát ještě spínač na spojku...a možná vyměnit spínač na brzděMarky píše:To je teda docela dost za natazeni dratu si vzit az 3tisice Kc. Me rekli, ale mam tam uz draty, odhadem 2,5-3 tisice za packu vcetne montaze.
Dodatečná montáž: Tempomat
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
no ak to chcem aby to bolo urobené poriadne, tak musí viesť káble do tej veľkej spoločnej svorkovnice a z druhej strany sa tam musí dostať a niektoré komponenty ako napr. brzdový posilovač vymontovať a naťahať káble k RJ + preprogramovať jednotku + namontovať spojkový a brzdový spínač a novú páčku tempomatu. Je tam proste dosť práce, keď tam nie je predpríprava...
Astra G, rv.2005, 5-dv., 66kW/90k 1,4Twinport
silně pochybuju že bude přidávat konektory do tý velký svorkovnice mezi vnitřkem a motorem, zaprvý se samotný konektory nedaj koupit a i kdyby je nakrásně měl tak je to tak na 5 hodin zasraný práce, já se vůbec divim že tě rovnou nevyhodily, tam je asi nějakej vochotnej elektrikář...podle mě natáhne kabely průchodkou...Majky píše:no ak to chcem aby to bolo urobené poriadne, tak musí viesť káble do tej veľkej spoločnej svorkovnice a z druhej strany sa tam musí dostať a niektoré komponenty ako napr. brzdový posilovač vymontovať a naťahať káble k RJ + preprogramovať jednotku + namontovať spojkový a brzdový spínač a novú páčku tempomatu. Je tam proste dosť práce, keď tam nie je predpríprava...
tak to je kabrňák, počítám že v 9 z 10 autorizákách by tě vyhodiliMajky píše:presne tak, bude to 5 hodin zasranej práce kvôli konektoru a ja za to ako zákazník zaplatím, takže prečo by ma vyhadzovali?! Toto riešenie som si nevynútil, práve naopak, chlapík to chce urobiť sám od seba poriadne.
ano Vojto je to frajer a už mi montoval určité vecičky k mojej veľkej spokojnosti. V tomto servise ma proste majú radiVojta píše:tak to je kabrňák, počítám že v 9 z 10 autorizákách by tě vyhodiliMajky píše:presne tak, bude to 5 hodin zasranej práce kvôli konektoru a ja za to ako zákazník zaplatím, takže prečo by ma vyhadzovali?! Toto riešenie som si nevynútil, práve naopak, chlapík to chce urobiť sám od seba poriadne.
a Vojto, ja by som ubral, typujem 5 z 10
Astra G, rv.2005, 5-dv., 66kW/90k 1,4Twinport
já bych rozhodně neubíralMajky píše:ano Vojto je to frajer a už mi montoval určité vecičky k mojej veľkej spokojnosti. V tomto servise ma proste majú radiVojta píše:tak to je kabrňák, počítám že v 9 z 10 autorizákách by tě vyhodiliMajky píše:presne tak, bude to 5 hodin zasranej práce kvôli konektoru a ja za to ako zákazník zaplatím, takže prečo by ma vyhadzovali?! Toto riešenie som si nevynútil, práve naopak, chlapík to chce urobiť sám od seba poriadne.
a Vojto, ja by som ubral, typujem 5 z 10
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečná montáž: Tempomat
Je možno tempomat dohodit do Astry 1,7 D ??Vojta píše:viz http://www.astra4ever.cz/dodatecna-mont ... t-t16.html
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tempomat
Motory 1.7 D tempomat nepodporuju. az novsie modely myslim od roku 2003 ktore maju Z v kode motoru.. nie som isty ale uz to tu bolo spomínane.
Pre Nea 6: kod ku imobilizeru ti netreba... ja mam sice x20dtl packu som zapojil a isla na prvy sup. ani netrebalo robit zasah cez opeltech
Pre Nea 6: kod ku imobilizeru ti netreba... ja mam sice x20dtl packu som zapojil a isla na prvy sup. ani netrebalo robit zasah cez opeltech
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti