Toho sa bojim ze co ked ho poskodim..potom co?ako z poskodeneho spravim kopiu?to by som potom asi musel riesit novymi kluckamiscarfacesk píše:chyt kladivo a vyklep ho to nestoji nic mozno ked ho zlomis
Nový kľúč Astra G
Re: Nový kľúč Astra G
Astra G 2000, 1,7TD tmavomodrá metalíza, klíma, ABS, el.okná, hmlovky, centrál, ďiaľkové ovládanie,...
- Reklama
Toto práve neni chyba klúča, ale spínačky.jareek píše:Tam vôbec nejde o spinacku ale o ten zohnuty kluc a tym ze je zohnuty sa tazsie vytahuje a niekedy nevyskoci s nim spinacka..cize ,,chyba" je len v kluci...Pico píše:Prefúkni spínačku WDčkom. Neboj sa nie je vodivé a uvidíš, že to pôjde oveľa ľahšie. Mal som tento problém na F-ku a riešil som to takto.
A na tvojom mieste by som dal urobiť nový klúč čím skôr.
Jareek, spínačky na Astrách po čase majú tendenciu sa zasekávať. Ja som ti nepovedal, aby si nedal vymeniť kľúč ale keď urobíš to čo som ti napísal, uvidíš, že spínačka bude behať úplne inak. A ozaj, príčinu zohnutia kľúča poznáš ? Len, aby si ho nezalomil v sp. skrinke a už si dobojoval.
Astra II
No ved to ze nepoznam, lebo bol taky uz pri kupe a ak sa mi zlomi v sp. skrinke tak si to mozem hodit no musim to ist pobehat po tych vyrobnach klucov a popytat sa...keby to tak slo to by boloPico píše:Jareek, spínačky na Astrách po čase majú tendenciu sa zasekávať. Ja som ti nepovedal, aby si nedal vymeniť kľúč ale keď urobíš to čo som ti napísal, uvidíš, že spínačka bude behať úplne inak. A ozaj, príčinu zohnutia kľúča poznáš ? Len, aby si ho nezalomil v sp. skrinke a už si dobojoval.
Astra G 2000, 1,7TD tmavomodrá metalíza, klíma, ABS, el.okná, hmlovky, centrál, ďiaľkové ovládanie,...
-
- Kontaktovat uživatele:
Prvni zkus vycistit tu spinacku (viz odkaz co jsem ti posilal) treba te klic zohly je, ale bordel dela ta spinacka. Me se to chovalo v podstate stejne jak popisujes a taky jsem tam mel bordel a klic mam rovny.
Daj si poradiť od herryhocz a odomňa, keď to skombinuješ, poznáš rozdiel
Astra II