Dodatečná montáž: Palubní počítač MID
Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID
zdravím
jak otestovat MID zda je funkční - bez zapojení do auta
Pokud propojím 4,5 a připojím zem na 1 tak se mi rozsvítí pouze osvětlovací LED
dík
chocpa
dík
chocpa
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam dotaz, lze nekde koupit new packu pro pp? treba na aci jsem nasel packu na tempomat, sice neni origo gm ale nova je nova zejo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
pin 4 a 5 musí být na 12V+ a 1 na kostru (-12V,zem). Pak se ti rozsvítí MID. Musí svítit jak žárovky, tak i nápisy na displeji... pokud nesvítí jedno z toho, tak je někde chyba. Pokud svítí žárovky, tedy MID prosvítá, tak je s největší pravděpodobností utržený vodivý pásek od desky k displeji, pokud nic nesvítí a proti světlu na displeji vidíš, že něco ukazuje, tak jsou odpálené žárovky...chocpa píše:zdravím
dík
chocpa
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
svítí jen žárovky ale je mi divný že mm dva a z toho jeden original zabalenej..a oba se chavají stejně.jak se dá zjistit
který je to typ MID.. počítám že není jen jeden..a na všech obrázkách je vidět MID s dvouma tlačítkama na nastavení
čas a datumu...tenhle nemá nic..
dík chocpa
který je to typ MID.. počítám že není jen jeden..a na všech obrázkách je vidět MID s dvouma tlačítkama na nastavení
čas a datumu...tenhle nemá nic..
dík chocpa
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to není MID...
Moje Astrina 1,7DTi
Je ale ten co mám já....já taky nemám čudle na něm bo se ovládá celý přes rádio....
Když já sem kupoval a zkoušel MID (nemysim ten bez tlačitek) tak jsem taky připojil na napajeni a nic, ale když jsem zmačkl ty dvě tlačitka na nastavení hodin tak se cely rozsvitil, takže jestli má´š doma aji páčku tak ju zkus připojit na ty piny kam patří a zkus pomakčat čudle
Když já sem kupoval a zkoušel MID (nemysim ten bez tlačitek) tak jsem taky připojil na napajeni a nic, ale když jsem zmačkl ty dvě tlačitka na nastavení hodin tak se cely rozsvitil, takže jestli má´š doma aji páčku tak ju zkus připojit na ty piny kam patří a zkus pomakčat čudle
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi to ale nepřipojil na oba plusové pina (4 a 5), ale jen na čtverku.. to pak musíš zmáčknout čudl aby se rozsvítil.. když je na obou +12V svítí ihned a furt...
Moje Astrina 1,7DTi
když nemá tlačítka tak je to GID a ten funguje jenom s rádiem NCDR1100/1500
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
můžeš vyfotit displej ze zadu.. budou tam identifikační údaje (č. dílu GMxxxx... apod.)chocpa píše:který je to typ MID.. počítám že není jen jeden..a na všech obrázkách je vidět MID s dvouma tlačítkama na nastavení čas a datumu...tenhle nemá nic..
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
Zdravím, na ktorý PIN RJ mám pripojiť MID? Motor X20XEV. Ďakujem...
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Asi ti to moc nepomoze, ale robil som to teraz v piatok a bol to pin 52 a kabel bol hnedo cierny. Je to motor Z20LET
Neviem, či mi to pomôže, pretože neviem, či majú tieto motory rovnakú RJ, čo podľa mňa nemajú... Ale možnože sa vyjadrí niekto, kto vie viac... Aj tak dík.
EDIT: RJ rovnakú nemajú. X20XEV má SIMTEC 70, zatiaľ čo Z20LET má M 1.5.5. Čiže piny budú určite inak...
EDIT: RJ rovnakú nemajú. X20XEV má SIMTEC 70, zatiaľ čo Z20LET má M 1.5.5. Čiže piny budú určite inak...
Tak podľa schemy to je pin č.5 svorkovnice X57. Farba vodiča je čierno-hneda. Riadiaca jednotka ma dve svorkovnice X57 a X58.Takze budeš musieť pozrieť ktorá je to ta X57.Kiski píše:Zdravím, na ktorý PIN RJ mám pripojiť MID? Motor X20XEV. Ďakujem...
Astra G caravan 1.7CDTi
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
Ďakujem veľmi pekne Ale ako ich rozoznám? Pochybujem, že to na tých svorkovniciach je niekde napísané... Na jednej je M a na druhej K... Tipujem, že tá, ktorá má označenie M, ide asi do motora, a tá druhá s označením K ide do interiéru. Tá druhá bude asi tá pravá...
no tak máš pravdu zrejme- vodiče vedúce od -vstrekovačov, rôznych senzory....-tak to bude X58.A ta X57 tam vodiče vedu väčšinou do interiéru -som to pozeral aj v schéme tak to zrejme naozaj bude tak ako si písal. Tak veľa zdaru pri montáži
Astra G caravan 1.7CDTi