Dodatečná montáž: Tempomat
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mno, to by bylo na dylmanli2 píše:njn leda by si čekal až to ta 5 ze 40 na 90 vydejchá
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasny, ale i tak to super vychytavka, jednou ho snad taky v aute budu mitVojta píše:asi těžko můžeš od manuální převodovky chtít funkce automatu...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak som to aj ja pozrel,mam spinace tak kde maju byt ,mam aj konektor na packu blinkrov.Tak som kupil packu s tempomatom a dal v opli povolit v RJ. Sice mi to povolil v RJ ale povedal ze mi nekominikuju tlacitka ,vraj vidi stale stlacene tlacidlo 0. Tohto som sa bal,ze budem musiet merat preco to nejde.Poradte kde zacat? Vdaka
Astra G,DI 16V 100PS
tempomat
Ahoj Vojto,ty píšeš, že tempomat lze doplnit u Aster s motory X20DTL atd, nikde není zmiňován motor X17DTL. Na nějakém německém, webu jsem viděl, že to nikdo asi nezkoušel. Mám ho v Astře (rok výroby 1998), konektor u volantu je a konektor na spojce taky. Nevím jaký máš přístup k neveřejným informacím o Astře, myslíš, že by to šlo?
Re: tempomat
nešlo, 1.7 to neumějZdenek 9 píše:Ahoj Vojto,ty píšeš, že tempomat lze doplnit u Aster s motory X20DTL atd, nikde není zmiňován motor X17DTL. Na nějakém německém, webu jsem viděl, že to nikdo asi nezkoušel. Mám ho v Astře (rok výroby 1998), konektor u volantu je a konektor na spojce taky. Nevím jaký máš přístup k neveřejným informacím o Astře, myslíš, že by to šlo?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Promiň, že jsem tak zvědavý a neodbytný. Víš čím to je, že to 1.7 neumí? Elektrika je tam natahaná,v knize Jak nato ve schematech to taky je s odkazy na X17DTL spolu s odkazy na x20DTL a ECU je stejná. Má tedy v paměti jiné hodnoty pro motor.Vojta píše:nešlo, 1.7 to neumějZdenek 9 píše:Ahoj Vojto,ty píšeš, že tempomat lze doplnit u Aster s motory X20DTL atd, nikde není zmiňován motor X17DTL. Na nějakém německém, webu jsem viděl, že to nikdo asi nezkoušel. Mám ho v Astře (rok výroby 1998), konektor u volantu je a konektor na spojce taky. Nevím jaký máš přístup k neveřejným informacím o Astře, myslíš, že by to šlo?
kabely jsou natahaný protože svazky jsou shodný s X20DTL, ve schématu je u kabelů k páčce tempomatu oznaženo že nelze pro X17DTL...ale nic ti nebrání si to zkusitZdenek 9 píše:Promiň, že jsem tak zvědavý a neodbytný. Víš čím to je, že to 1.7 neumí? Elektrika je tam natahaná,v knize Jak nato ve schematech to taky je s odkazy na X17DTL spolu s odkazy na x20DTL a ECU je stejná. Má tedy v paměti jiné hodnoty pro motor.Vojta píše:nešlo, 1.7 to neumějZdenek 9 píše:Ahoj Vojto,ty píšeš, že tempomat lze doplnit u Aster s motory X20DTL atd, nikde není zmiňován motor X17DTL. Na nějakém německém, webu jsem viděl, že to nikdo asi nezkoušel. Mám ho v Astře (rok výroby 1998), konektor u volantu je a konektor na spojce taky. Nevím jaký máš přístup k neveřejným informacím o Astře, myslíš, že by to šlo?
nad pedálem plynu máš gumovou průchodkupepek píše:Ahoj Vojto,
v mojej Astre namam natahane kabely od RJ k volantu. Pisal si, že je ich treba natiahnuť. Keď som rozobral pristrojovku, nenašiel som, kadial to mam ťahať. Môžeš napísať nejaký bližší popis ako ťahať kabeláž od volantu k RJ?
Dik.
P.