milosh píše:Podle me se do interieru na stred. pamel hodi jen stribr. nejlepe ke stribrnymu autu, ale i tam oranz ma neco do sebe, je to originalni
Hlavně, když se to tomu dotyčnému líbí, že?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
xpolstarekx píše:Njo tak.... jde o zvyk, hlavne at se ti to neloupe nebo neodira, ale kdyz hodis do tyhle barvy i treba nakej kus calouneni a udelas to cely cerno oranzovy, mohlo by to vypadat pekne...
tak ted si to presne trefila to mam v planu bocni vyplne dveri budou este oranzovy mi ctes snad myslenky nebo co
Peterer píše:To Miro desing:Jak to šlo rozdělat ?
Mně se to líbí. Až budu mít tu svou Astru, tak něco taky zbastlím.
covece bylo to husty ale de jenom vo to prijit na to co mas vyndat driv a co potom a to sem ani necumel na zadny manualy a to je mam ztazeny z netu vsechno je tam logicky namontovany, ale taky to stalo par nadavek a vodrenejch konecku prstu ale jinak to je stavebnice neboj se toho. ja sem se toho taky bal a vodkladal sem to a pak sem se nasral a sel sem do toho
Miro.design píše:covece bylo to husty ale de jenom vo to prijit na to co mas vyndat driv a co potom a to sem ani necumel na zadny manualy a to je mam ztazeny z netu vsechno je tam logicky namontovany, ale taky to stalo par nadavek a vodrenejch konecku prstu ale jinak to je stavebnice neboj se toho. ja sem se toho taky bal a vodkladal sem to a pak sem se nasral a sel sem do toho
Přesně tak. Když je člověk na**anej, tak dokáže hodně věcí.... Takto se u mě dělala změna podsvětlení... nejdříve pořád MÁM NEMÁM a nakonec se do toho také pustilo. Ale v mém případě se radši přečetly nejdříve manuály
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to mas pekne nastrikany ja sem nad tim taky premejslel a oranzova se mi taky moc libi ale mam astru v kuzi a palubku ve dreve tak to asi ku..it nebudu no ale jinak se ti to povedlo
Mne sa zas páči ten motor. Čím si ho vyčistil? Mám Auto cca 1 rok - od nova a motor má už na sebe prach. Skúšal som to jemne očistiť hubkou na riad, ale nešlo to veľmi dole (len mi navlhli samolepky informujúce o prehliadke a oleji ).
Ale ináč je ten interiér pekný. Ja by som ho tiež nechal čierny, ale ako tu už zaznelo - je to vec vkusu...