Aha, to máš říct hned. Kamarád mi seděl na vedení..freeKevinM píše:to ghostrider:
tak este raz a lepsie:
snazil som sa len jemne naznacit, ze v sekcii motory by mali byt technicke informacie, nie nalakovane plasty (aj ked jeden z nich je na hlave valcov).
No a ta forma asi nebola nejlepsia, kedze hladas suvis s chipom, to som len tak strelil....
oranžovej vnitřek
Astra G coupe Z22SE
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle me se do interieru na stred. pamel hodi jen stribr. nejlepe ke stribrnymu autu, ale i tam oranz ma neco do sebe, je to originalni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hlavně, když se to tomu dotyčnému líbí, že?milosh píše:Podle me se do interieru na stred. pamel hodi jen stribr. nejlepe ke stribrnymu autu, ale i tam oranz ma neco do sebe, je to originalni
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ted si to presne trefila to mam v planu bocni vyplne dveri budou este oranzovy mi ctes snad myslenky nebo coxpolstarekx píše:Njo tak.... jde o zvyk, hlavne at se ti to neloupe nebo neodira, ale kdyz hodis do tyhle barvy i treba nakej kus calouneni a udelas to cely cerno oranzovy, mohlo by to vypadat pekne...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
covece bylo to husty ale de jenom vo to prijit na to co mas vyndat driv a co potom a to sem ani necumel na zadny manualy a to je mam ztazeny z netu vsechno je tam logicky namontovany, ale taky to stalo par nadavek a vodrenejch konecku prstu ale jinak to je stavebnice neboj se toho. ja sem se toho taky bal a vodkladal sem to a pak sem se nasral a sel sem do tohoPeterer píše:To Miro desing:Jak to šlo rozdělat ?
Mně se to líbí. Až budu mít tu svou Astru, tak něco taky zbastlím.
Přesně tak. Když je člověk na**anej, tak dokáže hodně věcí.... Takto se u mě dělala změna podsvětlení... nejdříve pořád MÁM NEMÁM a nakonec se do toho také pustilo. Ale v mém případě se radši přečetly nejdříve manuályMiro.design píše:covece bylo to husty ale de jenom vo to prijit na to co mas vyndat driv a co potom a to sem ani necumel na zadny manualy a to je mam ztazeny z netu vsechno je tam logicky namontovany, ale taky to stalo par nadavek a vodrenejch konecku prstu ale jinak to je stavebnice neboj se toho. ja sem se toho taky bal a vodkladal sem to a pak sem se nasral a sel sem do toho
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Re: oranžovej vnitřek
cau.. ja obdivuju spis tvoje kola. 4 srouby hodne paprsku to je to co ja potrebuju a libi se mi.Miro.design píše:cau vsichni minuly tyden sem si na chate udelal radost a hodil sem do laku palubku, teda casti, do moji oblibeny barvy jo a motor
http://img82.imageshack.us/my.php?image=p7158188vu4.jpg
http://img82.imageshack.us/my.php?image=p7158187zl3.jpg
http://img87.imageshack.us/my.php?image=p7138099fm8.jpg
http://img83.imageshack.us/my.php?image=p7158223jl2.jpg
Kde si je sehnal? popripade kolik si dal?
Mne sa zas páči ten motor. Čím si ho vyčistil? Mám Auto cca 1 rok - od nova a motor má už na sebe prach. Skúšal som to jemne očistiť hubkou na riad, ale nešlo to veľmi dole (len mi navlhli samolepky informujúce o prehliadke a oleji ).
Ale ináč je ten interiér pekný. Ja by som ho tiež nechal čierny, ale ako tu už zaznelo - je to vec vkusu...
Ale ináč je ten interiér pekný. Ja by som ho tiež nechal čierny, ale ako tu už zaznelo - je to vec vkusu...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007