![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A myslim ze keby prisla na zraz to by asi dobrotu nerobilo.Bolo by vela rozvodov potom
Ale milosh to cislo mi zohnat mozes aj tak
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
klido napis i kritika je nazorFathead píše:Pár věcí se mi tam nezdá, ale jinak dobrý. Pěkná reklama.
Jasne, na Vojtu jsem asi zapomel, jenze sami vime jake tady byly s nim vztahy, ze on sice mel sve prvni forum, o kterem ale skoro nikdo nevedel, ale ze ja jsem stravil nekolik tydnu optimalizaci webu aby byly stranky "viditelne" ze vsech webu to uz nevidis. Navody sem Vojtas pridal sam, v tom ja prsty nemam a kazdopadne kazdy je nahraditelny a nemyslim si ze by diky nemu forum nejelo a nebylo tam kde je tj vic jak 2000 lidi denne... Napr. je zde zase RomanK jehoz rady a navody pomohly mnoha lidemFathead píše:No, trošku mi příjde smutný, že jsi tam nezmínil třeba Vojtu, který byl první kdo měl astra-g forum (i když na jiné adrese) se spoustou informací. Taky jsi tam mohl přiznat, že jsi všechny jeho návody a fígle přesunul sem a tím (díky němu) získal solidní návštěvnost. Monžná by se to hodilo mu poděkovat, ale příjde mi to, že jste ho tady všichni uplně vyštípali...
Dál mi není moc jasný jak se tam píše o výhodách pro členy klubu. Jak se pozná člen klubu? Pokud vím, tak tento klub není oficiální, jen jste tomu tak začali říkat, ne? Nebo se pletu a jsou k dispozici stanovy?
Jinak nic proti tobě nebo Yankovi, určitě jste odvedli dobrý kus práce, což je vidět z počtu registrovaných lidí a z návštěvnosti. Určitě vám držím palce a přeju hodně dalších členů, pro které budeš taková "modla" jako dozajista jsi pro některé z lidí, co tu píšouTo pěkně pohladí ego..
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=12615
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/zamena_svetel_HB3,H7_za_Xenonove_svetlomety
bych jako člověk se základní znalostí toho jak internet dnes funguje raději smazalmilosh píše:ale ze ja jsem stravil nekolik tydnu optimalizaci webu aby byly stranky "viditelne" ze vsech webu to uz nevidis.
Za to by som bol vďačný aj ja ako radový užívatel. Velké množstvo tém s rovnakým problémom je tu x-krát.Trdlo píše:A pak na všechny mody: Snažte se více zdvojené témata spojovat do jednoho, ne jen zamknout a dát odkaz na existující, prostě to rovnou slučujte.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |