Náš klub v tunin.časopise.

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
sportive
Kontaktovat uživatele:

Re: Náš klub v tunin.časopise.

Příspěvek od sportive » 03 bře 2009, 17:05

:D :D :D to ked tu clovek napise o nejakej peknej babe to tu je reci..Ale chlapi ja som povedal ze by som ju pozval na veceru takze je jedno kde sa lepsie ..... ci v kupe alebo v caravane.. Ale keby uz tak by som siel na tu veceru na otcovom picasse to je jak v obyvacke :D
A myslim ze keby prisla na zraz to by asi dobrotu nerobilo.Bolo by vela rozvodov potom :D
Ale milosh to cislo mi zohnat mozes aj tak 8)
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

Reklama

padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 » 04 bře 2009, 18:33

tak maš ho už aj ja dnes som si ho kupil v tescu a vyzera to super nech je takých člankov čo najviac.SUPER 8) 8) 8)
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
Obrázek

http://www.aquapumps.sk/

Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 03 dub 2009, 14:02

Jelikoz uz se prodava dalsi cislo AT tak jsem dostal svoleni clanek dat na web, takze i vy co jste chteli usetrit si ho nyni muzete precist 8)

viz WWW.ASTRA-G.CZ nejnovejsi clanek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 03 kvě 2009, 19:40

Fathead píše:Pár věcí se mi tam nezdá, ale jinak dobrý. Pěkná reklama.
klido napis i kritika je nazor :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 kvě 2009, 00:44

Něco na tom bude předsedo :wink: Ale pokud by se mělo děkovat takto veřejně Vojtovi, tak i rovnou Cobeinovi, jelikož bez něj by většina z nás neměla takové doplňky na Astrách, jako má teď :mrgreen: Ale berme to tak, že to byl teprve první článek do časopisu a pokud máš tím nějak zaujmout, tak většinou stejně na něco zapomeneš :?: Navíc když už se o někom zmíníš v časopise, tak ten dotyčný by měl být dle mého názoru i trochu odlišný na fóru ( což YANEK a Milosh jsou a to v sekci ČLENOVÉ )

Jinak nesmíme zapomenout na moderátory, kteří odvádí poctivou práci a díky nim i toto fórum funguje :wink: Nebýt jich, tak by astra-g fórum dopadnulo tak jako hodně jiných :arrow: zkolabovalo by hlavně tím, že by tady byl nesnesitelný bordel ( hlavně OT :lol: )... Tím by i klesl zájem tady něco hledat a rovnou se sem i registrovat :?:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 kvě 2009, 07:50

Fathead píše:No, trošku mi příjde smutný, že jsi tam nezmínil třeba Vojtu, který byl první kdo měl astra-g forum (i když na jiné adrese) se spoustou informací. Taky jsi tam mohl přiznat, že jsi všechny jeho návody a fígle přesunul sem a tím (díky němu) získal solidní návštěvnost. Monžná by se to hodilo mu poděkovat, ale příjde mi to, že jste ho tady všichni uplně vyštípali...
Dál mi není moc jasný jak se tam píše o výhodách pro členy klubu. Jak se pozná člen klubu? Pokud vím, tak tento klub není oficiální, jen jste tomu tak začali říkat, ne? Nebo se pletu a jsou k dispozici stanovy?
Jinak nic proti tobě nebo Yankovi, určitě jste odvedli dobrý kus práce, což je vidět z počtu registrovaných lidí a z návštěvnosti. Určitě vám držím palce a přeju hodně dalších členů, pro které budeš taková "modla" jako dozajista jsi pro některé z lidí, co tu píšou ;) To pěkně pohladí ego.. 8)
Jasne, na Vojtu jsem asi zapomel, jenze sami vime jake tady byly s nim vztahy, ze on sice mel sve prvni forum, o kterem ale skoro nikdo nevedel, ale ze ja jsem stravil nekolik tydnu optimalizaci webu aby byly stranky "viditelne" ze vsech webu to uz nevidis. Navody sem Vojtas pridal sam, v tom ja prsty nemam a kazdopadne kazdy je nahraditelny a nemyslim si ze by diky nemu forum nejelo a nebylo tam kde je tj vic jak 2000 lidi denne... Napr. je zde zase RomanK jehoz rady a navody pomohly mnoha lidem 8)

Pokud vis historii techto stranek Vojta diky sve aroganci spis nektere lidi dostal z fora az si sam radsi zalozil svuj web www.astra4ever.cz, ktery uz je ale take muj :lol:

Jinak aktualne proti Vojtovi nic nemam, je to vyborny obchodnik a diky nemu mam v aute par veci co se jinak hodne tezko shani :)

Vyhody pro cleny klubu jsou treba u firem http://www.zraly.cz a http://www.moto-oleje.cz, pripada mi ze stranky delam jen pro par lidi a vetsina chodi stejne na forum, mrkni treba sem https://www.astra-g.cz vpravo dolu doprava kde mas ty 2 firmy vyse jmenovane s reklamami a na nich popsane vyhody, jen staci obcas jit i na web a ne jen na forum :?: Clen ma na foru svuj nick a cislo tim se staci prokazat a sleva je doma :wink:

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 04 kvě 2009, 08:32

tak slovo optimalizace bych tady raději nezmiňoval, jenom krátký seznam prohřešků toho nejhrubšího zrna které vidím na první pohled:

i přesto že jede na phpBB web není validní, 43 chyb už na titulce které jsi defakto vytvořil v kódu ty sám...
špatné URLka např.

Kód: Vybrat vše

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=12615
by mělo být rewritované na

Kód: Vybrat vše

https://www.astra-g.cz/forum/zamena_svetel_HB3,H7_za_Xenonove_svetlomety
meta tag keywords nejsou definované - všude stejné
meta tag description nejsou definované - všude stejné
tuny javascriptu přímo v html kódu
jako třešnička na dortu i 404ka vypadá jako mrzák

tomuhle se neříká optimalizace ale zmrazačení funkčí aplikace, kterým phpBB jinak bez pochyby je, pokud tohle všechno opravíš tak doporučuji přečíst nějakou první příručku k optimalizaci phpbb a pověnovat se hustotě keywordů, nadpisům H1 H2, distribucí ranků přes linky která je teď úplně chaotická tzn. začít používat strategicky značky nofollow, neškodilo by se zamyslet nad nekonečným mazáním témat a doporučit modům aby je pouze zamykali případné přesouvali někde na nějaké smetiště, atd. atd. tady je prostě tak práce na dva týdny ale podotýkám že většinu sis napáchal sám svým tuningem.

Věřím tomu, že těmihle základními věcmi by jsi dovedl návštěvnost alespoň zdvojnásobit a s trochou opravdové optimalizace a programování bych se nebál zaútočit na zahraničí ;) Howk

Jako obyčejný návštěvník fóra a vlastník astry web chválím, komunita kolem něj je fantastická, ale větu:
milosh píše:ale ze ja jsem stravil nekolik tydnu optimalizaci webu aby byly stranky "viditelne" ze vsech webu to uz nevidis.
bych jako člověk se základní znalostí toho jak internet dnes funguje raději smazal

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 kvě 2009, 10:32

Ok napsal jsem to spatne, myslel jsem jako to na kolika webech najdes odkaz a napr kolik lidi sem chodi z vyhledavace Seznam atd..

Na optimalizaci html kodu bych potreboval nekoho priznam se :oops:

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 04 kvě 2009, 11:00

eXp10it: Ale my nemažeme, většinou jen zamykáme. :wink: I když téma smetiště je dobrej nápad, tam házet vše zamčené z topiců, Mildo co ty na to? Všiml jsem si toho na více webech a přijde mi to jak velmi dobrá volba, dost se tím ztenčí obsah stránek v jednotlivých tématech.
A pak na všechny mody: Snažte se více zdvojené témata spojovat do jednoho, ne jen zamknout a dát odkaz na existující, prostě to rovnou slučujte. :wink:
END

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 04 kvě 2009, 11:04

aj ked phpBB neovladam len flash a ine graficke sracky tak sa mi vidi aj ked to ma chyby v kodovaniach tak to ide super si myslim aj ked milosh sa tomu venuje vo free case je to na lepsej urovni ako ine weby co robia "profesionalny" programatory cest vynimkam . A po grafickej casti je tento web na urovni super. CO sa neda povedat o inych weboch ani nahodou

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 04 kvě 2009, 11:12

Jsem počítačový uživatel - téměř analfabet. Proto si vážím lidí, kteří dělají něco pro druhé. Asi nemá cenu kydat hnůj jeden na druhého, to jen budí u lidí nedůvěru. Nebudu tady nikomu děkovat osobně, ale děkuji Všem, kteří se starají o tento web, ale i astra-h, a děkuji i Všem lidem, kteří jsou ochotni utrácet svůj drahocenný čas ve prospěch ostatních, ať jde o technické rady, informace o náhradních dílech a nebo i pomoc s opravami.

Je tu spousta lidí, kteří mají to svoje autíčko jako srdeční záležitost, každé zlepšení jim dělá radost a rádi se jím pochlubí.

Přeji Všem uživatelům, aby to tady fungovalo ještě hodně dlouho tak, jak to funguje dnes a aby všichni Ti ochotní vydrželi. Kde jinde hledat rady, ale i odreagování od všedních starostí, než na https://www.astra-g.cz. 8) 8) 8) 8)
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/

mexxo

Příspěvek od mexxo » 04 kvě 2009, 14:31

Trdlo píše:A pak na všechny mody: Snažte se více zdvojené témata spojovat do jednoho, ne jen zamknout a dát odkaz na existující, prostě to rovnou slučujte. :wink:
Za to by som bol vďačný aj ja ako radový užívatel. Velké množstvo tém s rovnakým problémom je tu x-krát.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 kvě 2009, 14:37

mexxo: to je problem spis novych uzivatelu co jsou liny hledat a sou slepi kdyz nevidi to velke cervene tlacitko :roll:

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 04 kvě 2009, 14:43

Je pravda, že spoustu lidí rovnou napíše dotaz a hotovo, ale jsou i jiní, kteří hledají Miloshi. A hlavně zkoušel si to? Napíšeš nějaký výraz nebo víc a vyplivne ti to milion témat, který musíš projít a pročítat. A když už čteš pátý téma a pořád ses nedopracoval k informacím, přestane tě to na 20 stránce bavit nebo už tam nejsou příspěvky a problém se nedořešil. Takže pak buď musí člověk založit nové téma nebo volat nejchytřejší z chytrých.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn » 04 kvě 2009, 16:34

Presne tak majesty...
Mozna by nebylo veci vytvorit v kazdy sekci takovej FAQ topic, kde by byly takovy veci ktery se objevujou u aster ( pr. vrzani palubovky, sundani tapecu, ....... )

Odpovědět