DM: Stropní světlo s lampičkami - montáž
Re: Stropní světlo s lampičkami - montáž
Radoš: po vytažení klíčku se rozžhne FAB, OCT, ROOM, ale ASTRA ne.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Já sháněl právě tyto naklápěcí. Těch nenaklápěcích měli spoustu, naklápěcí jen jednu. Je dobrý si nastavit lampičku spolujezdce tak, aby neoslňovala řidiče při jízdě.new-name píše:jj, tyhle mám taky a že se nedaj naklápět mi fakt nevadí, stejně snima svítim minimálně
Tak už taky patřím do klubu s vylepšeným stropním světlem
instalace jednoduchá, funguje to parádně, díky APiKovi za návod (s tou samostatnou zemí by mě to nenapadlo)
... jen možná ta středová sulfitka svítí podle mě dost málo, uvidím jak v noci, ale možná jí vyměním za něco silnějšího
btw. nakonec jsem to koupil přes eBAY.co.uk za 11GBP = ~350Kč vč. dopravy až do schránky - během týdne to bylo doma!
instalace jednoduchá, funguje to parádně, díky APiKovi za návod (s tou samostatnou zemí by mě to nenapadlo)
... jen možná ta středová sulfitka svítí podle mě dost málo, uvidím jak v noci, ale možná jí vyměním za něco silnějšího
btw. nakonec jsem to koupil přes eBAY.co.uk za 11GBP = ~350Kč vč. dopravy až do schránky - během týdne to bylo doma!
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
sovicka: pěkný . Ta prostřední by měla být 10W, podívej se. Podle té fotky se mi zdá, že opravdu svítí méně.
Tak jste mě pěkně............nahlodali a zítra jedu na vrakáč.. aspoň ubude peněz na pifo
ja mam vo svojom Vauxhalle lampicku ako Rados. ale na napajanie bocnych svetielok som priviedol stale napetie zo ziarovky v kufriku spolujazdca co mi dovoluje mat zapnute svetla aj po vytiahnuti kluca zo spinacej skrinky
Tak na vrakáči měli jen špinavý a odřený Takže zatím nic.. Kdyby měl někdo z pražáků to se senzory a mikrofonem, tak stačí SZ
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
TADY prodává RomanK nějakou
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
2 Mike.s: Tomu říkám slepota (ale komu nikdy nic neuteče, že..), hlavně že s ním furt něco řeším.. Díky
Hledám schéma připojení stropní lampičky s mikrofonem a senzory alarmu(ultrazvuky), má konektor s 9 kontakty. Jde mi o správnou funkci logiky zapínání žárovek. Ultrazvukové senzory budu dávat jiné z neorigo alarmu, mikrofon neřeším.
- Přílohy
-
- lampa.jpg (20.6 KiB) Zobrazeno 4044 x
Aglo, ale tohle světlo má devíti a čtyř pinový konektor, ne? Já jestli koukám na to správný...
END
Devět pinů v jedné řadě, nic jiného tam není.
-
- Kontaktovat uživatele:
Proboha proč tam chceš dávat neorigo alarm když už kupuješ lampu s čidlama ?
Origo alarm je práce na 3 hodky a je to bez bastlení !!!
Origo alarm je práce na 3 hodky a je to bez bastlení !!!
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21
-
panove tak komu leži prebytečna lampička?? nebo kdo se najde a nachysta to na montaž a pak pošle do meho auti?
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
A tak když už je tu toto téma, tak sezptám Jak a kde by se měl zapojit ten mikrofon z lampičky, aby to v případě nějakého zapojení HF do ní posílalo zvuk. A pak ještě jeden dotaz možná OT, jde připojit na anténu (jde mi o nalětí v kabelech, mám 3 konektory v anténí základně) kabel od sluchátek z PDA, které slouží jako anténa témuž, nejlépe někde na úrovni rádia. Doufám že jsem to nenapsal moc zmateně
Mobil : 602318645