![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
DM: Stropní světlo s lampičkami - montáž
Re: Stropní světlo s lampičkami - montáž
Radoš: po vytažení klíčku se rozžhne FAB, OCT, ROOM, ale ASTRA ne. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Já sháněl právě tyto naklápěcí. Těch nenaklápěcích měli spoustu, naklápěcí jen jednu. Je dobrý si nastavit lampičku spolujezdce tak, aby neoslňovala řidiče při jízdě.new-name píše:jj, tyhle mám taky a že se nedaj naklápět mi fakt nevadí, stejně snima svítim minimálně![]()
Tak už taky patřím do klubu s vylepšeným stropním světlem
![Obrázek](http://www.q3.cz/images/147_svetlo_3_tn.jpg)
instalace jednoduchá, funguje to parádně, díky APiKovi za návod (s tou samostatnou zemí by mě to nenapadlo)
... jen možná ta středová sulfitka svítí podle mě dost málo, uvidím jak v noci, ale možná jí vyměním za něco silnějšího
btw. nakonec jsem to koupil přes eBAY.co.uk za 11GBP = ~350Kč vč. dopravy až do schránky - během týdne to bylo doma!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrázek](http://www.q3.cz/images/337_svetlo_1_tn.jpg)
![Obrázek](http://www.q3.cz/images/523_svetlo_2_tn.jpg)
![Obrázek](http://www.q3.cz/images/147_svetlo_3_tn.jpg)
instalace jednoduchá, funguje to parádně, díky APiKovi za návod (s tou samostatnou zemí by mě to nenapadlo)
... jen možná ta středová sulfitka svítí podle mě dost málo, uvidím jak v noci, ale možná jí vyměním za něco silnějšího
btw. nakonec jsem to koupil přes eBAY.co.uk za 11GBP = ~350Kč vč. dopravy až do schránky - během týdne to bylo doma!
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
sovicka: pěkný
. Ta prostřední by měla být 10W, podívej se. Podle té fotky se mi zdá, že opravdu svítí méně. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Tak jste mě pěkně............nahlodali a zítra jedu na vrakáč.. aspoň ubude peněz na pifo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja mam vo svojom Vauxhalle lampicku ako Rados. ale na napajanie bocnych svetielok som priviedol stale napetie zo ziarovky v kufriku spolujazdca co mi dovoluje mat zapnute svetla aj po vytiahnuti kluca zo spinacej skrinky
Tak na vrakáči měli jen špinavý a odřený
Takže zatím nic.. Kdyby měl někdo z pražáků to se senzory a mikrofonem, tak stačí SZ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
TADY prodává RomanK nějakou ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
2 Mike.s: Tomu říkám slepota (ale komu nikdy nic neuteče, že..), hlavně že s ním furt něco řeším.. Díky ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hledám schéma připojení stropní lampičky s mikrofonem a senzory alarmu(ultrazvuky), má konektor s 9 kontakty. Jde mi o správnou funkci logiky zapínání žárovek. Ultrazvukové senzory budu dávat jiné z neorigo alarmu, mikrofon neřeším.
- Přílohy
-
- lampa.jpg (20.6 KiB) Zobrazeno 4270 x
Aglo, ale tohle světlo má devíti a čtyř pinový konektor, ne? Já jestli koukám na to správný...
END
Devět pinů v jedné řadě, nic jiného tam není.
-
- Kontaktovat uživatele:
Proboha proč tam chceš dávat neorigo alarm když už kupuješ lampu s čidlama ?
Origo alarm je práce na 3 hodky a je to bez bastlení !!!
Origo alarm je práce na 3 hodky a je to bez bastlení !!!
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21
-
panove tak komu leži prebytečna lampička?? nebo kdo se najde a nachysta to na montaž a pak pošle do meho auti?
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
A tak když už je tu toto téma, tak sezptám
Jak a kde by se měl zapojit ten mikrofon z lampičky, aby to v případě nějakého zapojení HF do ní posílalo zvuk. A pak ještě jeden dotaz možná OT, jde připojit na anténu (jde mi o nalětí v kabelech, mám 3 konektory v anténí základně) kabel od sluchátek z PDA, které slouží jako anténa témuž, nejlépe někde na úrovni rádia. Doufám že jsem to nenapsal moc zmateně ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Mobil : 602318645