Otevření kapoty zvenčí ???
Re: Otevření kapoty zvenčí ???
Tak pomačkanej zámek pátých dveří a odřenou zadní značku, asi od hasáku, mám čerstvě taky (od prosince) , ale dovnitř se nedostali, takže asi nějací naši amatérští spoluobčané (naštěstí)
Mobil : 602318645
- Reklama
Možná, že to byla stejná parta profíků jako u mně Taky v prosinci, taky v Praze a taky pomačkanej zámek. Ale taky se nedostali dovnitř a lak naštěstí v pohodě...Defender píše:Tak pomačkanej zámek pátých dveří a odřenou zadní značku, asi od hasáku, mám čerstvě taky (od prosince) , ale dovnitř se nedostali, takže asi nějací naši amatérští spoluobčané (naštěstí)
No sice by to byla náhoda jak prase, ale možný je všechno Já ten váleček mám pomačkanej asi na 5ti místech ( z průřezu jako-by do hvězdice, ale s kulatejma okrajema), ale funguje stále dobře a odřeniny byli jen na emisních štítkách, a co ty ?
Mám to úplně stejně akorát s rozdílem, že na značce odřeniny nemám. Ale jak popisuješ ten zámek, tak je to úplně totožný a taky mi funguje dál
No a ještě mi řekni, že v průběhu prosince si parkoval alespoň jednou na P-4 (Pankrác, Budějovická, atd.) a jsme doma
Těsně vedle... Střížkov, Prosek. Když vezmeš v úvahu, že to je na metru C a v zásadě dvě síldiště, tak z taktickýho hlediska je to dost reálný. Samozřejmě pokud naši zlodějíčkové jen vybírají auťáky a využívají MHD, tak mi to přijde dost možný. Nehledě na to, že se jedná o stejný nástroj i metodu
No tak to je hodně pravděpodobnej scénář našich zlodějíčků, ale naštěstí to byli jen nějaký začátečnický lamy , tak hlavně ať nás to potkalo poprvý a NAPOSLED !!!!
Taky doufám, i když mě už jedno auto vykradli Ale tam na to šli "profesionálněji" kamenem do okna. Přišel jsem o akumulátor a pár kabelů v motoru. Takže příklad toho, že otevírat kapotu zvenku je možná zbytečně moc práce...
potřebuju poradit jak otevřít kapotu??ulomlia se mi taková ta pacička která vyskočí když kapotu otvírám dicky vyleze z masky mě se podařilo ju nějak ulomit co stím??
jedina mozost je pres masku nejak ji vykuchat a skusit vytahnout ale pred tim si to sezen aby si mel hned na vymenu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
a nejde to nejak sroubovakem??tam je potreba nadzvednout neco ne?
vyskousej potrebujes se dostat na ten hak a ten je hned kousek nad maskou
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
No ale myslím že na ten hák budeš muset zatlačit směrem k oknu, ono když tu packu vytahuješ tak přez táhlo se ten hák otevírá směre ke kabině, ne ??
Naposledy upravil(a) Defender dne 07 bře 2013, 19:13, celkem upraveno 1 x.
ja vubec nevim prave!! snad to nejak otevru