Přestavba potkávacích světel na HID "Xenony"
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přestavba potkávacích světel na HID "Xenony"
Diskuse ke clanku na www.astra-g.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to ale aj ako som spomenul v clanku idealne - urcite do nedosahuje tlak ako na originalnom rieseni, a takisto original riesenie ma vacsiu nadobku na vodu. Myslel som to viac-menej kvoli policajtom aby na prvy pohlad bolo vidno ze to ostrekovace ma.genius0011 píše:koukám že se tímto způsobem hodně sníží náklady na montáž ostřiku světel![]()
![]()
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
spojky ale i hadičky se dají koupit v obchodě s akvárky a rybičkamaYANEK píše:no vidiš a já měl v plánu prostě odpojit zadní stěrač a švihnout to na ostřikování jenom světel takhle to funguje obojí ještě ty y spojky si sehnal kde?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
jen bych se zeptal jestli existují nějaký univerzální ostřikovače nebo musí být origo?
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
To bol dost problem, v auto obchodoch nic, v akvaristike nic, tak som to nakoniec objednal z Amazonu tam maju rozne spojky, akurat ta moja Y bola 3 x 7mm takze tu stranu co ide to hadice zadneho okna som musel upravitYANEK píše:no vidiš a já měl v plánu prostě odpojit zadní stěrač a švihnout to na ostřikování jenom světel takhle to funguje obojí ještě ty y spojky si sehnal kde?
Dalo by sa to vsak zohnat z obchodu ktory sa zaobera vodnym chladenim PC, videl som jeden dobry obchod v cechach ale neviem to teraz najst
Naposledy upravil(a) colo dne 22 zář 2008, 12:49, celkem upraveno 1 x.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
SORRY ZA lehké OT ale když jsem jel včera večer z práce tak jelo proti i za mnou cca 10 aut co měli určitě HID XENONY (rozmáhá se to jak blázen) a je to fakt úplná prasárna jak to oslňuje ba je to až nebezpečný protože člověk v tu chvíli fakt nevidí!!!! Tak buď te rozumní a když už si to tam montujete tak si to řádně seřiďte a udělejte si tam automatický náklon
NEBO člověk se bude bránit tím že bude svítit dálkovýma aby viděli jaký to je!!!!!!!!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
NEBO člověk se bude bránit tím že bude svítit dálkovýma aby viděli jaký to je!!!!!!!!!
NO ja bych to tak moc nedramatizoval, jezdim kazdy den rano a pozde odpoledne po dost frekventovane ceste, a je pravda že cim dal tim vic auto ma HID. Je pravda ze takové auto je hned poznat protoze je to jiny typ svetla ale snad u zadneho jsem si nerekl doprdele nic nevidim protze by me oslnilo. Mnohem horsi jsou vsechny fabie...
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: