Přestavba potkávacích světel na HID "Xenony"
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přestavba potkávacích světel na HID "Xenony"
Diskuse ke clanku na www.astra-g.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to ale aj ako som spomenul v clanku idealne - urcite do nedosahuje tlak ako na originalnom rieseni, a takisto original riesenie ma vacsiu nadobku na vodu. Myslel som to viac-menej kvoli policajtom aby na prvy pohlad bolo vidno ze to ostrekovace ma.genius0011 píše:koukám že se tímto způsobem hodně sníží náklady na montáž ostřiku světel
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
spojky ale i hadičky se dají koupit v obchodě s akvárky a rybičkama a stojí to pár drobnýchYANEK píše: no vidiš a já měl v plánu prostě odpojit zadní stěrač a švihnout to na ostřikování jenom světel takhle to funguje obojí ještě ty y spojky si sehnal kde?
jen bych se zeptal jestli existují nějaký univerzální ostřikovače nebo musí být origo? a kolik asi stojí
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
To bol dost problem, v auto obchodoch nic, v akvaristike nic, tak som to nakoniec objednal z Amazonu tam maju rozne spojky, akurat ta moja Y bola 3 x 7mm takze tu stranu co ide to hadice zadneho okna som musel upravitYANEK píše: no vidiš a já měl v plánu prostě odpojit zadní stěrač a švihnout to na ostřikování jenom světel takhle to funguje obojí ještě ty y spojky si sehnal kde?
Dalo by sa to vsak zohnat z obchodu ktory sa zaobera vodnym chladenim PC, videl som jeden dobry obchod v cechach ale neviem to teraz najst
Naposledy upravil(a) colo dne 22 zář 2008, 12:49, celkem upraveno 1 x.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
SORRY ZA lehké OT ale když jsem jel včera večer z práce tak jelo proti i za mnou cca 10 aut co měli určitě HID XENONY (rozmáhá se to jak blázen) a je to fakt úplná prasárna jak to oslňuje ba je to až nebezpečný protože člověk v tu chvíli fakt nevidí!!!! Tak buď te rozumní a když už si to tam montujete tak si to řádně seřiďte a udělejte si tam automatický náklon
NEBO člověk se bude bránit tím že bude svítit dálkovýma aby viděli jaký to je!!!!!!!!!
NEBO člověk se bude bránit tím že bude svítit dálkovýma aby viděli jaký to je!!!!!!!!!
NO ja bych to tak moc nedramatizoval, jezdim kazdy den rano a pozde odpoledne po dost frekventovane ceste, a je pravda že cim dal tim vic auto ma HID. Je pravda ze takové auto je hned poznat protoze je to jiny typ svetla ale snad u zadneho jsem si nerekl doprdele nic nevidim protze by me oslnilo. Mnohem horsi jsou vsechny fabie...
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: