Dálkové centrální zamykání
Tak mi přestalo fungovat DO....myslel jsem si že dochází baterka, protože jsem si všiml že ta dioda svítí míň a míň a pak po několika zmáčknutích přestala svítit úplně. Koupil jsem novou baterku vyměnil a dioda při zmáčknutí pořád nesvítí. Vím že jeden kontakt je z toho tistaku uvolněný, ale v tom asi problém nebude bo mi to tak skoro rok fungovalo.
- Reklama
To jak je uvolnený by mohol byť ten problém. Raz totiž kontakt máš a inokedy nie. Vtedy sa ti aj rozhádže tá synchronizácia a nefunguje to. Ja bych to zaletoval, nasynchronizoval a keď to ani potom nepôjde potom si môžeš lámať hlavuJocker píše:Tak mi přestalo fungovat DO....myslel jsem si že dochází baterka, protože jsem si všiml že ta dioda svítí míň a míň a pak po několika zmáčknutích přestala svítit úplně. Koupil jsem novou baterku vyměnil a dioda při zmáčknutí pořád nesvítí. Vím že jeden kontakt je z toho tistaku uvolněný, ale v tom asi problém nebude bo mi to tak skoro rok fungovalo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel si synchronizaci ? Tady je návod - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=55043#55043 - první příspěvek
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
No... stačí si to tu trochu přečíst...
Moje Astrina 1,7DTi
Berte muj příspěvek s nadhledem.Mě taky dákový občas blblo.Tak sem 2x vyměnil baterku no a chvíli to šlo a pak najednou ne.Když jsem rozebral klíč tak sem vyndal celej ten bazmek i s baterkou.A ty holí tlačítka fungovali a dioda blikala po zmáčknutí.No a pak sem si všimnul,že když mačkam ty čudli na klíči tak mi ten stroječek ve vnitř klíče jakoby zajíždí dolu no a to byl ten problém.Složil jsem kus novin do čtverečku,šoupnul jsem to na baterku aby tam nebyla vůle,zavřel jsem to , klíč sem sinchronizoval a světe div se vono to FUNGUJE JAK VÍNO.Tak snad to někomu pomůže.
Naposledy upravil(a) siola dne 02 led 2009, 12:59, celkem upraveno 1 x.