Za práci na autě si řekl kámoš litr-a byla to práce na skoro celý den, takže jsem mu ho dal rád...k cenám komponent-třeba přední kompa mě stály asi 4800,-, kabely komplet do auta včetně koncovek a pojistek přibližně 4500,- a o dalších komponentech už mluvit nebudu, páč se netýkají tématu..selice píše:Co te takova sranda stala? Repracky a kabely si uz mel nebo v cene?
Jsem premyslel ze si to necham taky udelat, ale takovyho "kamose" nemam, takze asi firma. Muzes mi hodit pro srovnani nejake ceny? Vim ze to bude jako nebe a dudy, ale aspon neco.
ake repro
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No repro si kúpil dobre ale krúžky sa vyrábajú z MDF-ky nie drevotriesky a mal si vytlmiť dvere min. asfaltovým sprejom vnútro a bitúmenovým plátom otvory na dverách a ASN penou volné miesta v tapeci.... to je upnle zakladne a najlacnejšie tlmenie ...Vieš dobre vytlmené dvere a lacné repro veľakrát lepšie hrajú ako drahé bez tlmenia s akustickým skratom..je to ako keby si dal motor z ferari do deravej škodovky...
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
vytlumení je samo potřeba, ale u aut s bočními airbagy bych byl hodně opatrný, když jsou ve dveřích čidla na změnu tlaku pro spuštění bočních bagů..Strapo píše:No repro si kúpil dobre ale krúžky sa vyrábajú z MDF-ky nie drevotriesky a mal si vytlmiť dvere min. asfaltovým sprejom vnútro a bitúmenovým plátom otvory na dverách a ASN penou volné miesta v tapeci.... to je upnle zakladne a najlacnejšie tlmenie ...Vieš dobre vytlmené dvere a lacné repro veľakrát lepšie hrajú ako drahé bez tlmenia s akustickým skratom..je to ako keby si dal motor z ferari do deravej škodovky...
No....a teraz mi povedz či vieš o konkrétnom prípade kedy tlak repro aktivoval čidlo ja nie lebo keď sa pýtam tak mi každý povie že o tom len počul....ešte sa dá eliminovať toto riziko tak že keď štandardne dáš kompá do dverí a subík do kufra, tak nastavíš predné repro korekciou viac na stredobas a výšku a subík ti dodáva hĺbku...ale musíš mať dobré rádio ja také mám len sa to trocha horšie nastavuje....
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.