ake repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 13:03

selice píše:Co te takova sranda stala? Repracky a kabely si uz mel nebo v cene?

Jsem premyslel ze si to necham taky udelat, ale takovyho "kamose" nemam, takze asi firma. Muzes mi hodit pro srovnani nejake ceny? Vim ze to bude jako nebe a dudy, ale aspon neco. :)
Za práci na autě si řekl kámoš litr-a byla to práce na skoro celý den, takže jsem mu ho dal rád...k cenám komponent-třeba přední kompa mě stály asi 4800,-, kabely komplet do auta včetně koncovek a pojistek přibližně 4500,- a o dalších komponentech už mluvit nebudu, páč se netýkají tématu..
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

Reklama

selice

Příspěvek od selice » 20 čer 2008, 13:29

No pekny, to teda udelal peknou sluzbicku. Se mas, ja se na to kouknu, mozna ty kabely co jsou natazeny ted se budou dat pouzit. :) Dik!

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 13:34

selice píše:No pekny, to teda udelal peknou sluzbicku. Se mas, ja se na to kouknu, mozna ty kabely co jsou natazeny ted se budou dat pouzit. :) Dik!
já myslím, že by neměl být problém ty kabely použít-rozhodně to zkus a uvidíš..

debian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od debian » 24 čer 2008, 15:44

Mna stala praca 3000 Sk aj z vytlmenim dveri a materiom.
Niesu vytlmene uplne cele iba tie nejnutnejsie veci a zvk je nadherny.
Nic nerezonuje takze radost pocuvat.

Strapo

Příspěvek od Strapo » 03 črc 2008, 23:12

No repro si kúpil dobre ale krúžky sa vyrábajú z MDF-ky nie drevotriesky a mal si vytlmiť dvere min. asfaltovým sprejom vnútro a bitúmenovým plátom otvory na dverách a ASN penou volné miesta v tapeci.... to je upnle zakladne a najlacnejšie tlmenie ...Vieš dobre vytlmené dvere a lacné repro veľakrát lepšie hrajú ako drahé bez tlmenia s akustickým skratom..je to ako keby si dal motor z ferari do deravej škodovky...
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 04 črc 2008, 00:16

Strapo píše:No repro si kúpil dobre ale krúžky sa vyrábajú z MDF-ky nie drevotriesky a mal si vytlmiť dvere min. asfaltovým sprejom vnútro a bitúmenovým plátom otvory na dverách a ASN penou volné miesta v tapeci.... to je upnle zakladne a najlacnejšie tlmenie ...Vieš dobre vytlmené dvere a lacné repro veľakrát lepšie hrajú ako drahé bez tlmenia s akustickým skratom..je to ako keby si dal motor z ferari do deravej škodovky...
vytlumení je samo potřeba, ale u aut s bočními airbagy bych byl hodně opatrný, když jsou ve dveřích čidla na změnu tlaku pro spuštění bočních bagů..

Strapo

Příspěvek od Strapo » 05 črc 2008, 21:00

No....a teraz mi povedz či vieš o konkrétnom prípade kedy tlak repro aktivoval čidlo ja nie lebo keď sa pýtam tak mi každý povie že o tom len počul....ešte sa dá eliminovať toto riziko tak že keď štandardne dáš kompá do dverí a subík do kufra, tak nastavíš predné repro korekciou viac na stredobas a výšku a subík ti dodáva hĺbku...ale musíš mať dobré rádio :) ja také mám :lol: :idea: len sa to trocha horšie nastavuje....
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.

Odpovědět