Spotřeba u 1.8 16V
Spotreba 1.8 v Praze?
Ahoj, je tu Prazak kdo jezdi "jen" Prahu a podelil by se jakou ma s 1.8kou spotrebu v Praze?
Pri jakych trasach.... jakej styl jizdy atd?
Dik
Pri jakych trasach.... jakej styl jizdy atd?
Dik
- Reklama
Jezdím asi za 8 - 8,5 l/100km - jsou to sice krátké vzdálenosti (5km), takže motor se taktak zahřeje, ale pro představu imho stačí
Jezdím dost defenzivně - sice to občas proženu, ale většinu času lehká noha + podřazování místo brždění (nějaké to deci dolů).
Jezdím dost defenzivně - sice to občas proženu, ale většinu času lehká noha + podřazování místo brždění (nějaké to deci dolů).
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Moc dik! Presne tohle jsem potreboval!
Presne takhle stejne jezdim, akorat s Nexii (stejny zpusob a spotreba)..... coz 100% Praha za 8-8,5 jde
Chci Astru G... a 1.8 Sport je nadherna... takze cca ve meste bych zustal na tom stejne... ale na cesty mimo mesto to bude rozdil
Dik (snad to nebylo moc OT)
Presne takhle stejne jezdim, akorat s Nexii (stejny zpusob a spotreba)..... coz 100% Praha za 8-8,5 jde
Chci Astru G... a 1.8 Sport je nadherna... takze cca ve meste bych zustal na tom stejne... ale na cesty mimo mesto to bude rozdil
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Cau Jirko, vitej u nas Z nexie do Gecka to je skok jako prace, ale po 2 letech uz bych zase popojel dalJirka B píše:Moc dik! Presne tohle jsem potreboval!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj Miloshi
nojono... mam 2 roky skluz ... neco s tim musim udelat + je cas Nexii prodat
Kazdopadne vymejslim motor - celou dobu jsem chtel neco HLAVNE NA SPOTREBU = 1,7 DTI... ale kdyz najedu cca 10tis rocne (hlavne Prahu)? Takze asi benzin
Kazdopadne nejak mne zacala lakat 1,8 Sport kombi - nadherny sedadla, budiky, vybava a VYKON! ... a spotrebu bych mel stejnou co mam s Nexii
Astram zdar,
Jirka ("Bradkaj" na Daewoo foru )
nojono... mam 2 roky skluz ... neco s tim musim udelat + je cas Nexii prodat
Kazdopadne vymejslim motor - celou dobu jsem chtel neco HLAVNE NA SPOTREBU = 1,7 DTI... ale kdyz najedu cca 10tis rocne (hlavne Prahu)? Takze asi benzin
Kazdopadne nejak mne zacala lakat 1,8 Sport kombi - nadherny sedadla, budiky, vybava a VYKON! ... a spotrebu bych mel stejnou co mam s Nexii
Astram zdar,
Jirka ("Bradkaj" na Daewoo foru )
Nazdar chlapi, měl jsem na své astřičce 15" kola a počítač ukazoval průměr po Ostravě 7,5-8,0 litrů, při dálkové trati klesla hodnota na těch 6,5-7. Teď mám 205/55/16 a spotřeba vzrostla po městě na 8,5-9 a to se musím snažit a na dálkáče 7,5. Sice astřička vypadá lépe, ale ta spotřeba.......
Opel Astra G 1,8 16V, v kůži, 16" kola, el. šíbr, klima, vše v elektrice. K&N filtr....
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Litr kvuli kolům se mi zdá moc spíš si myslím, že se ti změnil obvod kola oproti předchozím kolům a proměřuje ti to.
Jinak u mě změna spotřeby po výměně palivového čerpadla spadla skoro o litr a teď se pohybuje cca 8l...takže mírná spokojenost
Jinak u mě změna spotřeby po výměně palivového čerpadla spadla skoro o litr a teď se pohybuje cca 8l...takže mírná spokojenost
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
jj, můžu potvrdit. na gumách 185/65/14 byl průměr ve městě cca 42 litrů na 550 km. Na 205/55/16 se horkotěžko dostanu na 500km..je to dáno tím proměřováním a o něco málo vyšší spotřebou.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak konečne som to vyskúšal na dlhej trase aj ja.
Chorvátsko(Baška voda) 890 Km. 6 ľudí+batožina(jedlo ) priemerná rýchlosť podla PC 84 Km/h (v reali je to celé chorvátsko diaľnica cca 110-120) 7,2 l/100Km.No tam to už bolo horšie.Kopce stále 1-2-3 a hneď to bolo 7,8. Domov som "ponáhľal"(stále 130) a spotreba ostala na 7,8.(dohromady 1945 Km)Na tú váhu sa mi to nezdá veľa.Ja som spokojný
Chorvátsko(Baška voda) 890 Km. 6 ľudí+batožina(jedlo ) priemerná rýchlosť podla PC 84 Km/h (v reali je to celé chorvátsko diaľnica cca 110-120) 7,2 l/100Km.No tam to už bolo horšie.Kopce stále 1-2-3 a hneď to bolo 7,8. Domov som "ponáhľal"(stále 130) a spotreba ostala na 7,8.(dohromady 1945 Km)Na tú váhu sa mi to nezdá veľa.Ja som spokojný
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
fanuc píše:Tak konečne som to vyskúšal na dlhej trase aj ja.
jo to de ale na dovcu jezdis max. 2x rocne a zbytek uz tak priznivy nebude jsem na tom stejne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet