Spotřeba u 1.8 16V
Spotreba 1.8 v Praze?
Ahoj, je tu Prazak kdo jezdi "jen" Prahu a podelil by se jakou ma s 1.8kou spotrebu v Praze?
Pri jakych trasach.... jakej styl jizdy atd?
Dik
Pri jakych trasach.... jakej styl jizdy atd?
Dik
- Reklama
Jezdím asi za 8 - 8,5 l/100km - jsou to sice krátké vzdálenosti (5km), takže motor se taktak zahřeje, ale pro představu imho stačí ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jezdím dost defenzivně - sice to občas proženu, ale většinu času lehká noha + podřazování místo brždění (nějaké to deci dolů).
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jezdím dost defenzivně - sice to občas proženu, ale většinu času lehká noha + podřazování místo brždění (nějaké to deci dolů).
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Moc dik! Presne tohle jsem potreboval!
Presne takhle stejne jezdim, akorat s Nexii (stejny zpusob a spotreba)..... coz 100% Praha za 8-8,5 jde
Chci Astru G... a 1.8 Sport je nadherna... takze cca ve meste bych zustal na tom stejne... ale na cesty mimo mesto to bude rozdil![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dik (snad to nebylo moc OT)
Presne takhle stejne jezdim, akorat s Nexii (stejny zpusob a spotreba)..... coz 100% Praha za 8-8,5 jde
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Chci Astru G... a 1.8 Sport je nadherna... takze cca ve meste bych zustal na tom stejne... ale na cesty mimo mesto to bude rozdil
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Cau Jirko, vitej u nasJirka B píše:Moc dik! Presne tohle jsem potreboval!
Presne takhle stejne jezdim, akorat s Nexii (stejny zpusob a spotreba)..... coz 100% Praha za 8-8,5 jde![]()
Chci Astru G... a 1.8 Sport je nadherna... takze cca ve meste bych zustal na tom stejne... ale na cesty mimo mesto to bude rozdil
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj Miloshi
nojono... mam 2 roky skluz
... neco s tim musim udelat + je cas Nexii prodat
Kazdopadne vymejslim motor - celou dobu jsem chtel neco HLAVNE NA SPOTREBU = 1,7 DTI... ale kdyz najedu cca 10tis rocne (hlavne Prahu)? Takze asi benzin
Kazdopadne nejak mne zacala lakat 1,8 Sport kombi - nadherny sedadla, budiky, vybava a VYKON! ... a spotrebu bych mel stejnou co mam s Nexii
Astram zdar,
Jirka ("Bradkaj" na Daewoo foru
)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
nojono... mam 2 roky skluz
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Kazdopadne vymejslim motor - celou dobu jsem chtel neco HLAVNE NA SPOTREBU = 1,7 DTI... ale kdyz najedu cca 10tis rocne (hlavne Prahu)? Takze asi benzin
Kazdopadne nejak mne zacala lakat 1,8 Sport kombi - nadherny sedadla, budiky, vybava a VYKON! ... a spotrebu bych mel stejnou co mam s Nexii
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Astram zdar,
Jirka ("Bradkaj" na Daewoo foru
Nazdar chlapi, měl jsem na své astřičce 15" kola a počítač ukazoval průměr po Ostravě 7,5-8,0 litrů, při dálkové trati klesla hodnota na těch 6,5-7. Teď mám 205/55/16 a spotřeba vzrostla po městě na 8,5-9 a to se musím snažit a na dálkáče 7,5. Sice astřička vypadá lépe, ale ta spotřeba....... ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Opel Astra G 1,8 16V, v kůži, 16" kola, el. šíbr, klima, vše v elektrice. K&N filtr....
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Litr kvuli kolům se mi zdá moc spíš si myslím, že se ti změnil obvod kola oproti předchozím kolům a proměřuje ti to.
Jinak u mě změna spotřeby po výměně palivového čerpadla spadla skoro o litr a teď se pohybuje cca 8l...takže mírná spokojenost![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jinak u mě změna spotřeby po výměně palivového čerpadla spadla skoro o litr a teď se pohybuje cca 8l...takže mírná spokojenost
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
jj, můžu potvrdit. na gumách 185/65/14 byl průměr ve městě cca 42 litrů na 550 km. Na 205/55/16 se horkotěžko dostanu na 500km..je to dáno tím proměřováním a o něco málo vyšší spotřebou.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak konečne som to vyskúšal na dlhej trase aj ja.
Chorvátsko(Baška voda) 890 Km. 6 ľudí+batožina(jedlo
) priemerná rýchlosť podla PC 84 Km/h (v reali je to celé chorvátsko diaľnica cca 110-120) 7,2 l/100Km.No tam to už bolo horšie.Kopce stále 1-2-3 a hneď to bolo 7,8. Domov som "ponáhľal"(stále 130) a spotreba ostala na 7,8.(dohromady 1945 Km)Na tú váhu sa mi to nezdá veľa.Ja som spokojný ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Chorvátsko(Baška voda) 890 Km. 6 ľudí+batožina(jedlo
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
fanuc píše:Tak konečne som to vyskúšal na dlhej trase aj ja.
Chorvátsko(Baška voda) 890 Km. 6 ľudí+batožina(jedlo) priemerná rýchlosť podla PC 84 Km/h (v reali je to celé chorvátsko diaľnica cca 110-120) 7,2 l/100Km.No tam to už bolo horšie.Kopce stále 1-2-3 a hneď to bolo 7,8. Domov som "ponáhľal"(stále 130) a spotreba ostala na 7,8.(dohromady 1945 Km)Na tú váhu sa mi to nezdá veľa.Ja som spokojný
jo to de ale na dovcu jezdis max. 2x rocne a zbytek uz tak priznivy nebude
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet