Ba naopak, řekl bych, že tam pasuje jak ulitý......Frydex píše:Kurde, ty máš aji trochu uměleckého střeva v sobě...Jen na te jedne fotce, to tam mohl byt hatchback, sedan tam tak moc nelicuje
![]()

V muzeu jsem nebyl, navstivil jsem akorat Katedralu sv. Pavla a to byl mazec. Nechapu jak mohli kdysi neco takoveho postavit. Byl jsem az na špici té katedrály a to byl panečku rozhled. Jinak London parádní město, zvykl bych siPrinc William píše:
pěkný mám taky pár fotek...nejvíc stejně asi bylo muzeum voskových figurín Madame Tussauds to bylo super. Jinak ten Trafalgar Sguare mi přijde docela obyčejnej nebejt na podstavci Nelsona a těch lvů dole tak je to tam samej holub![]()
Tower Bridge docele ujde ale Tower mi přišel lepší. Je to hned vedle tak proč se tam nepodívat že
Jinak koukám že jste tam chytli super počasí jako když jsem tam byl já
no město celkem slušné jak si psal ale na co bych si já URČITĚ nezvyknul je to opačné řízení...jinak já tam byl také ale nahoře neeBoči píše:V muzeu jsem nebyl, navstivil jsem akorat Katedralu sv. Pavla a to byl mazec. Nechapu jak mohli kdysi neco takoveho postavit. Byl jsem az na špici té katedrály a to byl panečku rozhled. Jinak London parádní město, zvykl bych si![]()
.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |