Ba naopak, řekl bych, že tam pasuje jak ulitý...... Moc pěkné!Frydex píše:Kurde, ty máš aji trochu uměleckého střeva v sobě... Jen na te jedne fotce, to tam mohl byt hatchback, sedan tam tak moc nelicuje
Pochlubte se se svými úlovky fotek
- Zdeněk Lbc
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdendo, ja jen čekal, kdy k tomu dojdeš ..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
A SAKRA !! AU !!!
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tý bláho! No, naštěstí to není Zdenkovo!!! Ale i tak. Já bych tohle nerozchodil, lépe řečeno, neměl na opravu tohohle.....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pojištěn u Kooperativy... Ale i tak, starost navíc. Docela by mě zajímalo, jak by to pojišťovna řešila. výměnou celého auta za nové
Moje Astrina 1,7DTi
- Princ William
pěkný mám taky pár fotek...nejvíc stejně asi bylo muzeum voskových figurín Madame Tussauds to bylo super. Jinak ten Trafalgar Sguare mi přijde docela obyčejnej nebejt na podstavci Nelsona a těch lvů dole tak je to tam samej holub Tower Bridge docele ujde ale Tower mi přišel lepší. Je to hned vedle tak proč se tam nepodívat že Jinak koukám že jste tam chytli super počasí jako když jsem tam byl já
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
V muzeu jsem nebyl, navstivil jsem akorat Katedralu sv. Pavla a to byl mazec. Nechapu jak mohli kdysi neco takoveho postavit. Byl jsem az na špici té katedrály a to byl panečku rozhled. Jinak London parádní město, zvykl bych si .Princ William píše:
pěkný mám taky pár fotek...nejvíc stejně asi bylo muzeum voskových figurín Madame Tussauds to bylo super. Jinak ten Trafalgar Sguare mi přijde docela obyčejnej nebejt na podstavci Nelsona a těch lvů dole tak je to tam samej holub Tower Bridge docele ujde ale Tower mi přišel lepší. Je to hned vedle tak proč se tam nepodívat že Jinak koukám že jste tam chytli super počasí jako když jsem tam byl já
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Princ William
no město celkem slušné jak si psal ale na co bych si já URČITĚ nezvyknul je to opačné řízení...jinak já tam byl také ale nahoře neeBoči píše:V muzeu jsem nebyl, navstivil jsem akorat Katedralu sv. Pavla a to byl mazec. Nechapu jak mohli kdysi neco takoveho postavit. Byl jsem az na špici té katedrály a to byl panečku rozhled. Jinak London parádní město, zvykl bych si .
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Tak taky přidám pár drobností teď jsem přijel z Rumunska..takže foto z této malebné krajiny
Astřiček tam jezí fakt dost ..a dáčka v tuningu je taky samozřejmostí
Astřiček tam jezí fakt dost ..a dáčka v tuningu je taky samozřejmostí
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/