V servisu netusim ale byl jsem pred tydnem u nas na tecnicky jen kvuli serizeni a vyslo me to na krasnych 100kc, ale pred rokem kdyz jsem tam byl tak to bylo zadara, ale to taky byly svetla prej ok ted jsem daval novy tak jsem si to radsi nechal seridit, za kilo krasna praceJocker píše:Kolik stojí třeba seřízení světel s autorizáku?
Nebojte se do značkového servisu!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
na webu opla je rychloservis i tadle nová akce tak bych neřek že to skončilo...Zdeněk Lbc píše:Rychlo servis již zkončil, místo něj je právě tato nová nabídka.Melodi píše:Tipuju že sleva se nebude vztahovat třeba na výměnu koncového dílu v rychloservisu?
Sleva se týká všech originálních dílů OPEL, ale musí se namontovat v autorizovaným servisu, u nás má navíc zákazník i slevu na práci: při stáří 4 roky -10%, 5 - 6 let -15% a 7 a více let -15%. Cena práce na našem servisu standardně: 714,- Kč vč. DPH. Cena práce na vozy u nás prodané 643,- Kč.
Je mi jasný, že u známýho v garáži bude cena jiná, ale tak je to všude.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No kluci já nevím, ale sleva v procentech na starší vozy 6ti let byla už dávno a to včetně práce (Staiger), takže to jen lehce upravili a zmedializovali . Souhlas s Vojtou, rychlý servis snad rušit nebudou, chtěl jsem si u nich nechat příští rok udělat přední tlumiče , ale je fakt že Zdenda to má z první ruky, takže nevím
Naposledy upravil(a) Defender dne 18 dub 2008, 11:12, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
U Opel Novotny v Ostravě jsem si nechal seřídit hlavní světlomety, stálo to něco kolem 100ky-takže zdálo by se že skoro zadarmo, ale o cenu nejde. Jde o to že ani po jejich "SERIZENI" se mi nezdálo že by se cokoli změnilo tak jsem s tím zajel ještě na STK kde taky seřizují světla a mechanik zjistil že seřídít prostě nejdou....(nebudu tady rozepisovat příčinu ani řešení) Ale to jak se zachovali ve ZNAČKOVÉM servisu Opel Novotný mě naprosto odradilo od jakékoliv příští návštěvy. Moje chyba byla že jsem si neschoval fakturuCharlie píše:Já dával do Opelu v Příbrami seřídit přední světla a i mlhovky, naúčtovali si 100kč a vybodli se na to. Musím mít světla sklopená až úplně dolů. i když jedu sám, jinak na mě ostatní rozsvěcí dálkovky.
- Zdeněk Lbc
Informace, kterou jsem psal, je stará jen pár hodin. U nás již rychlý servis neplatí. Platí nový servisní program. Tak by to ale mělo být i jinde.Vojta píše:na webu opla je rychloservis i tadle nová akce tak bych neřek že to skončilo...Zdeněk Lbc píše:Rychlo servis již zkončil, místo něj je právě tato nová nabídka.Melodi píše:Tipuju že sleva se nebude vztahovat třeba na výměnu koncového dílu v rychloservisu?
Sleva se týká všech originálních dílů OPEL, ale musí se namontovat v autorizovaným servisu, u nás má navíc zákazník i slevu na práci: při stáří 4 roky -10%, 5 - 6 let -15% a 7 a více let -15%. Cena práce na našem servisu standardně: 714,- Kč vč. DPH. Cena práce na vozy u nás prodané 643,- Kč.
Je mi jasný, že u známýho v garáži bude cena jiná, ale tak je to všude.
-
no ja tam zrovna v pondeli jedu na SNAD jednoduchou vec - sviti mi kontrolka airbagu a JEN potrebuju zjistit (a oficialne na papire s jejich razitkem potvrdit) kde presne je zavada. tak doufam ze to zvladnou...Hribek píše: U Opel Novotny v Ostravě jsem si nechal seřídit hlavní světlomety, stálo to něco kolem 100ky-takže zdálo by se že skoro zadarmo, ale o cenu nejde. Jde o to že ani po jejich "SERIZENI" se mi nezdálo že by se cokoli změnilo tak jsem s tím zajel ještě na STK kde taky seřizují světla a mechanik zjistil že seřídít prostě nejdou....(nebudu tady rozepisovat příčinu ani řešení) Ale to jak se zachovali ve ZNAČKOVÉM servisu Opel Novotný mě naprosto odradilo od jakékoliv příští návštěvy. Moje chyba byla že jsem si neschoval fakturu
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- Princ William
jediné co mi vadí a všem okolo tiše závidím je že nebydlím kousek od Liberce. servis by u Vika byl fajn......no ale počasí bych zase neměnilTrdlo píše:A jinak, co se týče Erocar Vik v Liberci, tak i když si odmyslím členy zdejšího fóra - ZdenekLbc a Sweet, s kterýma když tam jedu se většinou vůbec nevidím, bo se jen letmo porzdravíme, tak přístup je naprosto profesionální a hlavně LIDSKÝ! Takže žádné výměny, předem nedomluvené apod. Fakt lze jen chválit.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď v Hořovicích na STK, mě to tam seřídili za 50KčCharlie píše:Já dával do Opelu v Příbrami seřídit přední světla a i mlhovky, naúčtovali si 100kč a vybodli se na to. Musím mít světla sklopená až úplně dolů. i když jedu sám, jinak na mě ostatní rozsvěcí dálkovky.
Astra G 5dv, 1.8 16V Z18XE, r.v.2002