jdete vsichni nekam ja tam nemam nic novyho mozna bych mohl nahodit fotky co jsem zkousel o vikendu....(takova mala priprava na dalsi gecko ) jinak fakt super kara....co budes delat ted vzdyt uz to mas hotove
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:jdete vsichni nekam ja tam nemam nic novyho mozna bych mohl nahodit fotky co jsem zkousel o vikendu....(takova mala priprava na dalsi gecko ) jinak fakt super kara....co budes delat ted vzdyt uz to mas hotove
hm..mrkni na prahy a na listy na dverich
ale uz s tim asi nic delat nebudu..stehuju se na velmi frekvetnovane misto a jsem zvedavy jesti mi to nejaky pablb nobjede klicem...takze uz do toho asi dalsi prachy rvat nebudu....
no to s tim mistem te moc nezavidim...osobne praha je velice pekna ale kdyz tam nebydlis....jinak ji mam rad. ten kazdodeni srumec by mi asi vadil....pak se jeste nekam dopravovat autem to je za trest......
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:no to s tim mistem te moc nezavidim...osobne praha je velice pekna ale kdyz tam nebydlis....jinak ji mam rad. ten kazdodeni srumec by mi asi vadil....pak se jeste nekam dopravovat autem to je za trest......
Jako ja moc po prace autem nejdezdim....jen do prace ze Smichova do Rudne. Spis me bude vadit ti parkovani v tech Strasnicich az se prestehuju....
Pitman píše:Jako ja moc po prace autem nejdezdim....jen do prace ze Smichova do Rudne. Spis me bude vadit ti parkovani v tech Strasnicich az se prestehuju....
no tak ja zase parkovani neresim doma garaz a na chalupe pristresek ale neni to zase praha jinak to mas fakt nic moc kazdej mame neco jineho otazkou kdo by to chtel menit......osobne ja ani nahodou
Pitman píše:Jako ja moc po prace autem nejdezdim....jen do prace ze Smichova do Rudne. Spis me bude vadit ti parkovani v tech Strasnicich az se prestehuju....
no tak ja zase parkovani neresim doma garaz a na chalupe pristresek ale neni to zase praha jinak to mas fakt nic moc kazdej mame neco jineho otazkou kdo by to chtel menit......osobne ja ani nahodou