Vzdycky ne....koukni na stranu 1Defender píše:Tak to já asi budu černá ovce a uklidím se někam do rohuPitman píše:Organizator musi jit prikladem
No más ji fakt vypapanou , ale to jsi měl vždycky .
Pitman's Vectra C 2.2 GTS
- Reklama
- Princ William
jdete vsichni nekam ja tam nemam nic novyho mozna bych mohl nahodit fotky co jsem zkousel o vikendu....(takova mala priprava na dalsi gecko ) jinak fakt super kara....co budes delat ted vzdyt uz to mas hotove
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
hm..mrkni na prahy a na listy na dverichPrinc William píše:jdete vsichni nekam ja tam nemam nic novyho mozna bych mohl nahodit fotky co jsem zkousel o vikendu....(takova mala priprava na dalsi gecko ) jinak fakt super kara....co budes delat ted vzdyt uz to mas hotove
ale uz s tim asi nic delat nebudu..stehuju se na velmi frekvetnovane misto a jsem zvedavy jesti mi to nejaky pablb nobjede klicem...takze uz do toho asi dalsi prachy rvat nebudu....
- Princ William
no to s tim mistem te moc nezavidim...osobne praha je velice pekna ale kdyz tam nebydlis....jinak ji mam rad. ten kazdodeni srumec by mi asi vadil....pak se jeste nekam dopravovat autem to je za trest......
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jako ja moc po prace autem nejdezdim....jen do prace ze Smichova do Rudne. Spis me bude vadit ti parkovani v tech Strasnicich az se prestehuju....Princ William píše:no to s tim mistem te moc nezavidim...osobne praha je velice pekna ale kdyz tam nebydlis....jinak ji mam rad. ten kazdodeni srumec by mi asi vadil....pak se jeste nekam dopravovat autem to je za trest......
- Princ William
no tak ja zase parkovani neresim doma garaz a na chalupe pristresek ale neni to zase praha jinak to mas fakt nic moc kazdej mame neco jineho otazkou kdo by to chtel menit......osobne ja ani nahodouPitman píše:Jako ja moc po prace autem nejdezdim....jen do prace ze Smichova do Rudne. Spis me bude vadit ti parkovani v tech Strasnicich az se prestehuju....
Ja muzu odpovedet stejnePrinc William píše:no tak ja zase parkovani neresim doma garaz a na chalupe pristresek ale neni to zase praha jinak to mas fakt nic moc kazdej mame neco jineho otazkou kdo by to chtel menit......osobne ja ani nahodouPitman píše:Jako ja moc po prace autem nejdezdim....jen do prace ze Smichova do Rudne. Spis me bude vadit ti parkovani v tech Strasnicich az se prestehuju....
- Princ William
- Princ William
Pitman píše:To vis Yanek tak dlouho rejpal, az jsme se jich zbavilSamothe píše:jak tak koukám na zpátek ještě že ses zbavil těch původních zadních lamp vypadaly na autí hrozně a tyhle tmavé jsou moc slušivé
tone hlavně sem nebyl línej sundat moje a pučit je pitymu na vyskoušení a pak už nebylo vo čem se dohadovat
Skoda zes mi je tam nenechal nebo nestrelil....ale tyhle jsou taky okYANEK píše:Pitman píše:To vis Yanek tak dlouho rejpal, az jsme se jich zbavilSamothe píše:jak tak koukám na zpátek ještě že ses zbavil těch původních zadních lamp vypadaly na autí hrozně a tyhle tmavé jsou moc slušivé
tone hlavně sem nebyl línej sundat moje a pučit je pitymu na vyskoušení a pak už nebylo vo čem se dohadovat
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, plnej a nechat otevřený kufr.. něco by se chytlo
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."