Nefuguje zamykání pátých dveří

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Johnaa

Příspěvek od Johnaa » 28 čer 2007, 09:01

Tak opraveno svépomocí :lol:. Ještě jednou jsem se na to mrknul, použil větší silu a najednou to šlo. Problém byl ten, že jsem to viděl poprvé a nevěděl jsem co se má jak hýbat. Pak jsem sundal ten plastovej bazmek co se otáčí a divil se co bylo uvnitř... se nedivim že se to zaseklo. všechno jsem vyčistil, namazal a šlo s tím lehce otáčet. Takže zamknout šlo v pohodě (dálkou). Ale když jsem chtěl zase odemknout, tak se ten zobáček zasekl za ten, který hýbne táhlem na otevření kufru. Takže nešlo odemknout. To jsem vyřešil malým (milimetrovým) šikmým zářezem (fakt už jsem nevěděl jak to jinak zprovoznit :oops:). Výsledek, funkční zamikání dálkou/centralem. Klíč stále nejde, ale to neřešim. Hlavně že jsem ušetřil a nenacpal peníze servisu.
Děkuji za pomoc :)
Astra Caravan G 2.0DI, 1999, Y20DTL

Reklama

medva1

Příspěvek od medva1 » 28 čer 2007, 10:34

Johnaa píše:Tak opraveno svépomocí :lol:. Ještě jednou jsem se na to mrknul, použil větší silu a najednou to šlo. Problém byl ten, že jsem to viděl poprvé a nevěděl jsem co se má jak hýbat. Pak jsem sundal ten plastovej bazmek co se otáčí a divil se co bylo uvnitř... se nedivim že se to zaseklo. všechno jsem vyčistil, namazal a šlo s tím lehce otáčet. Takže zamknout šlo v pohodě (dálkou). Ale když jsem chtěl zase odemknout, tak se ten zobáček zasekl za ten, který hýbne táhlem na otevření kufru. Takže nešlo odemknout. To jsem vyřešil malým (milimetrovým) šikmým zářezem (fakt už jsem nevěděl jak to jinak zprovoznit :oops:). Výsledek, funkční zamikání dálkou/centralem. Klíč stále nejde, ale to neřešim. Hlavně že jsem ušetřil a nenacpal peníze servisu.
Děkuji za pomoc :)
To sešikmování jsem dělal taky.... a stačilo opravdu jen milimetr :D :D :D :D :D
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000

Johnaa

Příspěvek od Johnaa » 28 čer 2007, 10:39

Tak to si můžem podat ruce :)
Dík za radu a snad to pomůže i někomu do budoucna.

Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek » 28 čer 2007, 11:15

zdarec, :D keď už je tu tá téma tak vyskúšam...kamoš si teraz kupil combika, zamykanie fachčí ako má, ale do zámku na kufri nemôže vložiť klúč...tá krytka akokeby bola "lock"nutá ...a tak sa chcem spýtať, či už to niekto riešil, alebo sa máme riadiť heslom:
čo nejde silou, to ide večšou silou :twisted:

Johnaa

Příspěvek od Johnaa » 28 čer 2007, 11:32

Možná se do toho zámku někdo pokusil strčit něco jiného než klíč... nebo se prostě zasekla. Já bych to asi nechal být, pokud funguje central. Já zase klíč strčím, ale už neotočím.

spermin

Příspěvek od spermin » 28 čer 2007, 11:50

Kajinek píše:máme riadiť heslom:
čo nejde silou, to ide večšou silou :twisted:
zkus uvolnitnít necím ostrým-tenkým sroubovákem, ale malou silou. :?:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek » 28 čer 2007, 11:54

ok...dakujem...skúsim a potom napíšem výsledok :)

Odpovědět