Tak už zase jezdím
Trubka je tam, ale je ze dvou kusů. Jinak bych to tam fakt v kuse nedal. Naprosto výživná činnost
Na podzim sundám rám motoru a vyměním i zbytek, i když to ještě není nezbytné.
Zkušební jízda dopadla dobře, až na zadní kolo, to se vysoce přehřívalo. Měnil jsem kotouče a desky.
Nakonec jsem rozebral celý brzdič ( kolo stále přibrzďovalo, dost výrazně). V místě u přívodu kapaliny do brzdiče kusy čehosy, co nevím, kde se tam vzalo

. Jakoby kousek těsnění a kousek pertinaxu

.
Vyčištěno, nové těsnění a je to

.
Takže záver, i tahle trubka jde vyměnit bez sundání rámu motoru ( nebo povolování), bez demontáže řízení. Celá trubka měří 201cm, udělal jsem to z dílů 120 a 84cm. Spojka je pod autem vpravo u podběhu. Asi jediné místo, kde se dá, ale i tak mizerně, střčit 2 ruce a dotáhnout spojku.
Ten kratší díl, co jde ze spojky ke kolu, tady se mi osvědčilo vytvarovat jen kus trubky, který je pod autem , zbytek trubky nechat bez ohybů, jak se to složí, trubka je na autě umístěná a spojka dotažená, dá ce dobře tvarovat po sundání tlumiče finální část v podběhu.
Když ksem si nejdřív naohybal celou trubku podle původní, nevyšlo to podle představ, pár přeůprav na autě způsobilo nalomení. Takže tu kratší část jsem měnil ještě jednou.