jak říká Hant je to boj o klienta. Myslím, že ceny dolů už moc nepůjdou, ale začnou se přidávat všelijaký připojištění a bonusy. Co psal gabox mě spíš přijde jako omluva toho, že hodlal udělat levou a ospravedlňuje to tím, že když se to děje jinde proč já ne. Mě to přijde jako alibismus.
Jasný jsem zdegenerovanej tím, že to je moje práce a koukám na to jinak než vy ostatní z tý druhý strany. Snažím se mezi stovkama nehod co vyplácím najít ty co myslej jako gabox a zavařit jim to a občas se zadaří to přiznávám
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Pak samo tam je oddělení který to má zmáklý a soustředí se jen na podvody a ty toho najdou docela dost
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
... tak jsou to všechno většinou bývalý kriminalisti(ty nejlepší) co jim prostě soukromej sektor dal víc než stát. Proto si myslím, že dělat levou se nevyplácí, ani v pojištění ani jinde v životě. Rozumím tomu, že každej když už se mu něco stane chce aby dostal co nejvíc a ještě mu třeba zbylo na opravení čehosi co s nehodou nesouvisí..ok to neřeším to jsme všichni i když samozřejmě to definici podvodného jednání taky splňuje...
Takže pokud máte pocit, že to neopravíte za to co Vám pojišťovna dala odvolávejte se odvolávejte se a odvolávejte se..líná huba holý neštěstí. Ale abych řekl z vlastní zkušennosti nejvíc řvou a vyhrožujou likvidátorům a pojišťovnám ty co udělali levou. Takže na levý se vys...e a klidně když budete potřeba poradit s něčím k tomuto tématu napište sz a když budu vědět poradím. Ale nerad bych v práci poslal nějakýho astráka na vyšetřovačku to mi věřte
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)